ΚΟΝΣΟΛΕΣ service

ΚΟΝΣΟΛΕΣ service


Περιγραφή Συσκευής

Στο EasyService, λατρεύουμε τις παιχνιδοκονσόλες ή παιχνιδομηχανές ! Για την ακρίβεια, μας συναρπάζει κάθε συσκευή τεχνολογίας, αλλά οι κονσόλες έχουν ξεχωριστή θέση στη καρδιά μας... και στη δική σας!

...Ποιος δεν λατρεύει τις κονσόλες; Τα παιχνίδια που παίζουμε σε αυτές μας συντροφεύουν από τα παιδικά μας χρόνια, ενώ έσπρωξαν πολλούς από εμάς στην ενασχόληση με τη πληροφορική και τη τεχνολογία. 

To παιχνίδι μας έγινε η χαρά της ανακάλυψης. 
Η δίψα μας έκανε να μάθουμε τα πάντα για αυτές.
Το πηγαίο ενδιαφέρον μας οδήγησε σε ανάλογες σπουδές.
Η κατάρτιση μας βοήθησε να κάνουμε το πάθος μας επάγγελμα.
Το μεράκι μας έκανε να δίνουμε τον εαυτό μας σε κάθε δουλειά.
Η δουλειά μας είναι η απόδειξη!

Υποστηρίζουμε και προσφέρουμε τεχνική υποστήριξη όλων των βλαβών(σπασμένη οθόνη, δεν ανάβει, δεν φορτίζει, δεν φορτώνει παιχνίδια, κολλήματα, χαλασμένα κουμπιά, χαλασμένα βύσματα, μπαταρία, επισκευή πλακέτας, υγρασία,...) σε όλες τις παιχνιδομηχανές όλων των κατασκευαστών για επισκευή - service Sony Playstation, για επισκευή - service Microsοft Xbox, για επισκευή - service Nintendo, Sega και παράλληλα διαθέτουμε μεγάλο στόκ σε γνήσια και επώνυμα ανταλλακτικά και συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους διανομείς επωνύμων ανταλλακτικών στην Ευρώπη.

EASYSERVICE-CONSOLE-REPAIR

Αναλαμβάνουμε την επισκευή όλων των παιχνιδομηχανών της SONY Playstation 1, Playstation 2, Playstation 3, Playstation 4. Επισκευή στις φορητές παιχνιδομηχανές SONY PSP, PSP 1000, PSP 2000, PSP 3000, PSP E1000, PSP Go, PSVita. Επισκευή σε όλες τις κονσόλες της NINTENDO Gamecube, Wii, Wii U. Επισκευή σε όλες τις φορητές παιχνιδομηχανές NINTENDO DS, DSLite, DSi, DSi XL, 3DS, 3DS XL, 2DS, GameBoy Advance SP.  Φυσικά παρέχουμε τεχνική υποστήριξη σε όλες τις παιχνιδομηχανές της Microsoft με επισκευή ΧΒΟΧ, επισκευή ΧΒΟΧ 360, επισκευή ΧΒΟΧ ΟΝΕ.

Στο EasyService, θέλουμε και μπορούμε να δώσουμε τη λύση για κάθε τι που χρειάζεται η κονσόλα σας, εύκολα, γρήγορα, οικονομικά και επαγγελματικά.  

Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών επισκευής και υποστήριξης για όλα τα μοντέλα κονσολών - παιχνιδομηχανών της Sony, Microsoft και Nintendo, για να απολαμβάνετε πάντα στο μέγιστο τη συσκευή σας! Είμαστε δίπλα σας ακόμα και αν θέλετε να ανταλλάξετε την παλιά σας αγαπημένη κονσόλα.

Ο προορισμός για επισκευή παιχνιδομηχανών είναι ΕΝΑΣ. Το EasyService είναι πάντα δίπλα σας για ότι χρειαστεί η αγαπημένη σας συσκευή.

Αίτηση Επισκεύης με ένα click
 • Πάντα:

  • Ποιοτικά
  • Αξιόπιστα
  • Υπεύθυνα
  • Με Σεβασμό στον Πελάτη
  • Δωρεάν Μεταφορικά
  • Δωρεάν 'Ελεγχος
  • Extra Έκπτωση για πολλαπλές επισκευές
  • Άμεση Επισκεύη με ραντεβού
  • Αυθεντικά (γνήσια) ανταλλακτικά


Ο IZI ΤΟ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΕΙ!!

Δωρεάν μεταφορικά από/σε όλη την Ελλάδα!!

Στην περίπτωση που συμφωνήσετε με το κόστος επισκευής και το EasyService προχωρήσει στην επισκευή της συσκευής σας, δεν χρεωνόσαστε καθόλου μεταφορικά...