Ανταλλαγές Παιχνιδομηχανών - Κονσολών

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε

 στο EasyService (2103004040) ή να κάνετε Επισκευή με Ένα Κλίκ.

Πως θα σας φαινόταν να φέρετε τη παλιά μεταχειρισμένη σας παιχνιδομηχανή (κονσόλα) και εμείς να σας την αντικαταστήσουμε με κάποιο άλλο προϊόν ή ακόμα και να σας δώσουμε μετρητά
Τώρα υπάρχει καλύτερος τρόπος για να αξιοποιήσεις τη παλιά σου παιχνιδομηχανή - κονσόλα, αντάλλαξε το με μια νέα συσκευή! 


Για σένα που θέλεις να αντικαταστήσεις το παλιό σου Playstation, XBOX, Wii, DS,..., το EasyService σου δίνει τη δυνατότητα να το ανταλλάξεις με μια νέα συσκευή της επιλογής σου. Ισχύει για όλα τα μοντέλα παιχνιδομηχανών των εταιρειών Sony, Microsoft, Nintendo και για όλες τις κονσόλες (Playstation 4, Playstation 3, PSP, XBOX One, XBOX 360, 3DS XL, 3DS, 2DS, DSI XL, DSI, DS Lite,...)

Η διαδικασία εξαγοράς ή αντικατάστασης με την νέα Υπηρεσία Ανταλλαγής Παιχνιδομηχανών είναι απλή:

Βήμα 1: Έλεγχος από το τεχνικό τμήμα του EasyService στο Μαρούσι (μας φέρνεις ή στέλνεις τη συσκευή σου με δικά μας έξοδα με Γενική Ταχυδρομική στο επισκευαστικό κέντρο του EasyService).


Βήμα 2: Κοστολόγηση της συσκευής σας από το εξειδικευμένο τεχνικό μας τμήμα. Σου λέμε την αξία που μπορείς να το ανταλλάξεις. 


Βήμα 3: Εξαγορά της συσκευής σας μετρητοίς ή παίρνεις την αξία του σε έκπτωση για τη νέα σου αγορά ή ανταλλαγή με οποιοδήποτε προϊόν του EasyService ή του EasyBuyWorld πληρώνοντας το αντίστοιχο αντίτιμο.

Έλα στo EasyService, διάλεξε τη συσκευή που θέλεις ή οποιαδήποτε άλλο προϊόν, και καν΄το δικό σου με έκπτωση ίση με την αξία της παλιάς σου συσκευής ή πάρε μετρητά. Τόσο απλά!

Το easyservice.gr ανήκει στον όμιλο εταιριών

superoffers logo easysports logo zeotec logo flowernet logo easybuy logo
Designed & Developed by WebO2