ΙΖΙ κάνει τα πάντα Easy!  

> Επισκευή XBOX Με Ένα ΚΛΙΚ !

Η Microsoft έχει επι δεκαετίες συμμετάσχει ενεργά στη βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών, παρέχοντας τα Windows και το δημοφιλές DirectX API ως προσφιλές έδαφος για χιλιάδες παιχνίδια, ενώ παράλληλα έχει αναπτύξει στα εσωτερικά της studio και έχει εκδώσει πολλούς σπουδαίους τίτλους. 

Κατέχοντας βαθιά γνώση και αφουγκραζόμενη τις τάσεις και τις ανάγκες της αγοράς, η Microsoft μπήκε δυναμικά στο ραγδαία εξελισσόμενο χώρο των παιχνιδομηχανών, με τη κυκλοφορία του Xbox το 2001, ως κύριος ανταγωνιστής του Sony Playstation 2 και του Nintendo GameCube. Μετα και το Xbox 360, οι κονσόλες τις Microsoft έχουν καταφέρει να κυριαρχήσουν στην αμερικανική αγορά και την έχουν εδραιώσει ως μια από τις υπερδυνάμεις της βιομηχανίας παγκοσμίως. Τα τελευταία χρόνια κυκλοφόρησε το XBOX One μια ακόμα συναρπαστική κονσόλα.

Στο EasyService αναλαμβάνουμε την αγαπημένη σας κονσόλα XBOX όποια βλάβη και αν έχει. Η πολυετής εμπειρία μας, τα χιλιάδες γνήσια ανταλλακτικά αλλά και η τεράστια αγάπη των τεχνικών μας για τα ΧΒΟΧ καθώς με αυτά μεγαλώσαμε από μικρά παιδιά μας δίνει την σιγουριά ότι θα επισκευάσουμε την κονσόλα σας.  Κάποιες από τις βλάβες XBOX - Προβλήματα XBOX που επισκευάζουμε καθημερινά είναι:

- 3 κόκκινα λαμπάκια - RROD - Red Ring Of Death
- Δεν ανάβει, δεν ανοίγει XBOX
- Υπερθέρμανση XBOX
- Ζεσταίνεται XBOX
- Δεν δείχνει εικόνα το XBOX
- Δεν έχει ήχο το XBOX
- Βγάζει διάφορα μηνύματα λάθους - error codes XBOX στην οθόνη
- Αναβοσβήνουν λαμπάκια ενδείξεων
- Δεν διαβάζει δισκάκια, παιχνίδια και ταινίες το XBOX
- Ανοίγει και κολλάει - freezes XBOX
- Ανοίγει και κλείνει ξαφνικά ή παγώνει
- Δεν Δέχεται εντολές XBOX
- Δεν λειτουργούν οι θύρες στο XBOX
- Δεν λειτουργούν έξοδοι εικόνας και ήχου στο XBOX
- Σπασμένα βύσματα εισόδων - εξόδων XBOX
- Υγρασία και πτώση υγρών - Βρεγμένο XBOX
- Μητρική Πλακέτα XBOX
- Αλλαγή Βυσμάτων XBOX
- Μαύρη Οθόνη - Black Screen XBOX

Αυτά είναι κάποια από τα πιο συχνά προβλήματα του XBOX.

'Όποια κονσόλα Microsoft κι αν διαθέτετε XBOX, Για Επισκευή XBOX 360, Για Service XBOX One ή όποια κι αν είναι η ανάγκη σας, φέρτε τη στο EasyService, και θα τη προσέξουμε σαν να δική μας! Νοιώθουμε όλες τις κονσόλες ΧΒΟΧ σαν παιδιά μας. Ο προορισμός για επισκευή xbox - service xbox είναι ΕΝΑΣ, EasyService για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Keep Calm, Call EasyService and SMILE !!

Επισκευή Στα Μοντέλα XBOX

Το easyservice.gr ανήκει στον όμιλο εταιριών

superoffers logo easysports logo zeotec logo flowernet logo easybuy logo
Designed & Developed by WebO2