Επισκευή Κινητών Oukitel

O ΙΖΙ κάνει τα πάντα Easy! 

Επισκευή  Κινητών Oukitel με ένα ΚΛΙΚ !

Για την απόλυτη εμπειρία Android, τα τηλέφωνα Oukitel είναι ο ιδανικός σύντροφος για τον εραστή του Android. Η ομαλή εμπειρία αναδεικνύει τα τηλέφωνα Oukitel σαν ένα από τους αγαπημένους φίλους μεταξύ των ενθουσιωδών χρηστών των smartphone. H Oukitel ήρθε να μας εντυπωσιάσει με κορυφαία κινητά που «τεντώνουν» κι άλλο τον ανταγωνισμό. Για επισκευή και service Oukitel το EasyService είναι εδώ.

Εάν το κινητό σας δεν φορτίζει, δεν έχει σήμα, δεν ακούγεται καλά, δεν λειτουργεί η οθόνη, ή παρουσιάζει προβλήματα δυσλειτουργίας μπορείτε να το φέρετε σε μας και σε ελάχιστο χρονικό διάστημα το κινητό σας θα είναι στην καλύτερη λειτουργική κατάσταση! Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας είναι πάντα κοντά σας με διαρκή ενημέρωση της κατάστασης του service σας.

Μπορούμε να αντικαταστήσουμε οποιοδήποτε μέρος του Smartphone που έχει σπάσει ή χαλάσει. Αν βρεθείτε στην θέση όπου το Oukitel κινητό σας χρειάζεται επισκευή, τότε θα είναι χαρά μας να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Μην στενοχωριέστε, μην ανησυχείτε το EasyService είναι εδώ. 

Ακόμα και εάν σας έχουν πει πως δεν επισκευάζεται το αγαπημένο σας Oukitel, σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις εδώ στο  EasyService μπορούμε να το φτιάξουμε!

Γι' αυτό και προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών, με μεγάλη γκάμα επώνυμων ανταλλακτικών, λύνοντας γρήγορα και επαγγελματικά κάθε πρόβλημα που μπορεί να έχει η συσκευή σας, ώστε να μη σας λείψει ούτε στιγμή πάντα με την ποιότητα, την αξιοπιστία και την οικονομία του EasyService.

Αν είστε σαν εμάς, θα γνωρίζετε πόσο σημαντική είναι η καλή λειτουργία της αγαπημένης σας συσκευής όταν και όποτε το χρειάζεστε. Στο EasyService, το γνωρίζουμε καλά και για αυτό είμαστε πάντα δίπλα σας ώστε να μην ανησυχείτε και να μην προβληματίζεστε !

 

Τοποθέτηση TEMPERED GLASS – Προστατευτικό Τζαμάκι

Ελάχιστη Χρέωση: 6.00 € Μέσος Χρόνος Επισκευής: 2 Ημέρες Χρόνος Εγγύησης: 12 Μήνες

Τοποθέτηση TEMPERED GLASS 9H – Προστατευτικό Τζαμάκι 9H

Ελάχιστη Χρέωση: 10.00 € Μέσος Χρόνος Επισκευής: 2 Ημέρες Χρόνος Εγγύησης: 12 Μήνες

Root – Unroot Κινητών

Ελάχιστη Χρέωση: 20.00 € Μέσος Χρόνος Επισκευής: 2 Ημέρες Χρόνος Εγγύησης: 3 Μήνες

Το easyservice.gr ανήκει στον όμιλο εταιριών

superoffers logo easysports logo zeotec logo flowernet logo easybuy logo
Designed & Developed by WebO2