Τεχνικός Yπολογιστών Laptop Δικτύων στο Σπίτι ή Γραφείο

To EasyService είναι πάντα εδώ δίπλα σας μπορεί να παρέχει υπηρεσίες επίσκεψης τεχνικού στο χώρο σας, για το σπίτι σας, για το γραφείο ή την εταιρεία σας.To EasyService προκειμένου να είναι δίπλα σας όσο άμεσα και αποτελεσματικά επιθυμείτε, αυτούς τους επιτακτικούς καιρούς όπου ο χρόνος είναι πολύτιμος και τα λάθη δεν δικαιολογούνται, σας αποστέλλει τεχνικό στο χώρο σας για την κατοικία σας, για το γραφείο σας ή στην εταιρεία σας. Είμαστε εδώ πάντα δίπλα σας σε κάθε σας ανάγκη. Δεν χρειάζεται να στενοχωριέστε, να αγχώνεστε και να χάνετε χρόνο. To EasyService είναι εδώ με:

- Έμπειρους Τεχνικούς Υπολογιστών. 
- Άμεση Τεχνική Υποστήριξη Η/Υ Στον Χώρο Σας.
- Γρήγορη ανταπόκριση.
- Συνέπεια στα ραντεβού. 
- Επισκευές με γραπτή εγγύηση.
- Ξεκάθαρα και χωρίς συμβιβασμούς. 
- Μέγιστη Οικονομία.

 

To EasyService μπορεί να παρέχει ποιοτική τεχνική υποστήριξη στο σπίτι ή στο γραφείο ή στην εταιρεία σας τις εργάσιμες μέρες και ώρες κατόπιν ραντεβού Με την επίσκεψη εξουσιοδοτημένου μηχανικού της εταιρείας μας μπορούν να επιλυθούν επιτυχώς τα ακόλουθα πιθανά προβλήματα που αντιμετωπίζετε στον υπολογιστή σας ή στο δίκτυο σας.

easyservice-εγκατασταση-δικτυου-γραφειο-σπιτι Εγκατάσταση Δικτύου Υπολογιστή easyservice-επισκευες-υπολογιστων-σπιτι Service επισκευή laptop και υπολογιστών στο σπίτι Αθήνα
easyservice-εγκατάσταση-modem-router Εγκατάσταση modem router ADSL VDSL ISDN ίντερνετ easyservice-egkatastasi-wifi-repeater Εγκατάσταση αναμεταδότη WiFi repeater ή access point 
easyservice-powerline-egkatastasi-diktyo-meso-mprizas-dei-3 Εγκατάσταση Powerline Adapter - Δίκτυο μέσω πρίζας ΔΕΗ  easyservice-printer-installation-εγκατάσταση-εκτυπωτή Εγκατάσταση εκτυπωτή ασύρματα ή καλωδιακά στο χώρο σας
easyservice-service-episkevi-ups Εγκατάσταση UPS σταθεροποιητή τάσης easyservice σύνδεση με υπολογιστή τηλεόραση projector Σύνδεση υπολογιστή με τηλεόραση, projector και ενισχυτή

 

- Έλεγχος – εξακρίβωση, αντιμετώπιση και επίλυση προβλημάτων στην λειτουργία των ηλεκτρονικών υπολογιστών ή του δικτύου.

- Καθαρισμός Η/Υ από ιούς καθώς και εγκατάσταση αντιβιοτικού (Antivirus)
- Καθαρισμός Η/Υ από περιττά προγράμματα που βαραίνουν και καθυστερούν τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές σας.
- Εγκατάσταση των προγραμμάτων που επιθυμείτε και είναι συμβατά με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές σας και το δίκτυο σας.
- Εγκατάσταση προγραμμάτων οδήγησης (Drivers) συσκευών.
- Εγκατάσταση προγράμματος και υλικού για την ασφαλή παροχή αντιγράφων ασφαλείας (BackUp) των αρχείων και των δεδομένων του γραφείου ή της εταιρείας σας.
- Εγκατάσταση τοίχους προστασίας (Firewall) του δικτύου της εταιρείας σας, με δικαιώματα ανά USER, IP, TIME (Software ή Hardware), για προστασία από εξωτερικές επιθέσεις με δυνατότητα παρακολούθησης.
- Αναβάθμιση του Η/Υ στα σημεία που κρίνεται αναγκαίο και σύμφωνα με την πρόταση του ειδικευμένου μηχανικού της εταιρείας μας έτσι ώστε ο Η/Υ σας να μπορεί να λειτουργεί γρηγορότερα και με μεγαλύτερη άνεση τα προγράμματα που σας ενδιαφέρουν.
- Εγκατάσταση και παραμετροποίηση λειτουργίας Internet και δικτύου στον χώρο σας σύμφωνα με της ανάγκες σας.
- Εγκατάσταση και επέκταση ασύρματου δικτύου Internet (AccessPoint).
- Εγκατάσταση και υποστήριξη απομακρυσμένων προσωπικών δικτύων (V.P.N.).
- Υπηρεσίες καλωδίωσης δικτύων Υπολογιστών & Καλωδίωση Τηλεφωνικού Δικτύου. Η καλωδίωση περιλαμβάνει τον τερματισμό των καλωδίων σε πρίζες στο γραφείο και στον πίνακα τερματισμού καλωδίων (RACK, PATCH PANEL) στο χώρο εξοπλισμού. Η εταιρεία EasyService θα πιστοποιήσει την ποιότητα της υπηρεσίας της με ειδικά επαγγελματικό εξοπλισμό.

Εγγυόμαστε ότι θα βρισκόμαστε στο σπίτι σας, στο γραφείο σας ή στην εταιρεία σας την ίδια ημέρα ή μέσα σε 24 ώρες από την κλήση σας, κλήσεις που γίνονται νωρίς το πρωί συνήθως αντιμετωπίζονται την ίδια ημέρα.

Κατάλογος Τιμών

- κόστος επίσκεψης εξειδικευμένου τεχνικού / ώρα 24,00 €
- κόστος επίσκεψης εξειδικευμένου τεχνικού μετά την πρώτη ώρα 16,00 €

Αν χρειαστούν περισσότερες ώρες υπάρχει φυσικά έκπτωση στην χρέωση. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. θα γίνει το καλύτερο δυνατόν γιατί θέλουμε να χαμογελάτε.

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας ή ζητήστε να σας καλέσουμε δωρεάν  και σύντομα ένας εκπρόσωπος μας, θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Έχετε ερωτήσεις, απορίες?  Kαλέστε μας στο 210 3004040.

Τα προϊόντα που ενδεχομένως θα χρειαστούν για την επίλυση των τεχνικών προβλημάτων που αντιμετωπίζετε ή για την εγκατάσταση – αναβάθμιση που επιθυμείτε δεν συμπεριλαμβάνονται στο κόστος εργασίας και μπορείτε να τα προμηθευτείτε εφόσον επιθυμείτε από τον πλούσιο και εμπεριστατωμένο κατάλογο της εταιρείας EasyBuyWorld .

Το easyservice.gr ανήκει στον όμιλο εταιριών

superoffers logo easysports logo zeotec logo flowernet logo easybuy logo
Designed & Developed by WebO2