€ Οι Καλύτερες Τιμές - ΕΥΚΟΛΟΙ Τρόποι Πληρωμής*

Οι Καλύτερες Τιμές Επισκευών  !

Στο easyservice.gr έχουμε σαν πρώτο στόχο μας, την καλύτερη και ποιοτικότερη επισκευή της χαλασμένης αγαπημένης σας συσκευής. Πέρα όμως από αυτό, μας ενδιαφέρει να είναι ο πελάτης πάντα ευχαριστημένος κι από άποψη κόστους της επισκευής αυτής. Δε θέλουμε να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες σε τιμές απρόσιτες από τον μέσο καταναλωτή.

Θέλουμε όποτε έχετε κάποιο πρόβλημα με κάποια συσκευή σας, να είμαστε οι πρώτοι που θα σκεφτείτε! Για αυτό το easyservice.gr προσφέρει εγγυημένα τις καλύτερες τιμές στην αγορά με ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ και ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ που ξεκινούν από 10% και φτάνουν έως και 40 %, έτσι ώστε να μπορεί ο καθένας να επισκευάσει την αγαπημένη συσκευή του χωρίς δεύτερη σκέψη! Αν θέλετε να μας γνωρίσετε από κοντά είμαστε εδώ πάντα δίπλα σας.

easyservice-best-price

Με λίγα λόγια το EasyService προσφέρει ποιοτικές επισκευές, με επώνυμα ανταλλακτικά, στην καλύτερη τιμή της αγοράς! Μην περιμένετε...ο προορισμός για επισκευές είναι ένας. Keep Calm, Call EasyService and Smile !

> Επισκευή Με Ένα ΚΛΙΚ !

easyservice-xamiloteres-times

Εύκολοι, Οικονομικοί κ Γρήγοροι Τρόποι Πληρωμής 

1. Αντικαταβολή. Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο, οι επισκευασμένες συσκευές έρχονται μέσω του courier στο χώρο επιθυμίας σας ασφαλισμένες και πλήρως προστατευμένες και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής.

2. Πληρωμή μέσω paypal
. Άμεση χρήση του ασφαλούς συστήματος πληρωμών.(www.paypal.com). Μπορείτε και να μην έχετε λογαριασμό στο Paypal και να κάνετε άμεση χρήση της πιστωτικής σας κάρτας μέσω του PaypalΑφού έχετε επιλέξει τρόπο πληρωμής PayPal και συνεχίσετε, θα μεταβείτε στη σελίδα ασφαλείας στο Paypal που θα σας ρωτάει Choose a way to pay - Διαλέξτε τρόπο πληρωμής. Στο σημείο αυτό επιλέγετε Don't have a PayPal account? και συμπληρώνετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις επισκευές σας σε έναν από τους λογαριασμούς του EasyService. Συνεννοηθείτε μαζί μας για το ακριβές ποσό με τα έξοδα αποστολής και εκμεταλλευτείτε την νέα δυνατότητα του Web Banking! Η κατάθεση πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο σε 5 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία επισκευής της συσκευής σας. Η ημερομηνία αποστολής - παραλαβής της επισκευής σας ξεκινάει να μετράει από την ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η κατάθεση. Στο καταθετήριο ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να αναγράψετε ως αιτιολογία: Τον αριθμό επισκευής σας ή το ονοματεπωνυμό σας. Υποχρεωτικά, μετά την κατάθεση των χρημάτων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας ένα e-mail για να μας γνωστοποιήσετε την πραγματοποίηση της κατάθεσης στο info@easyservice.gr.  Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά: στο 210 3004040 .

Εφόσον πραγματοποιηθεί η κατάθεση, θα σας σταλεί e-mail και sms (μήνυμα), στο οποίο θα αναφέρεται ακριβώς η ημερομηνία αποστολής της συσκευής σας και το μέσο που στάλθηκε.

Οι λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέτετε είναι:

 Τράπεζα - VIVA Bank - Αριθ. Λογ/μου:

    ΙΒΑΝ: GR6770100000000321746103041

Τράπεζα - Πειραιώς - Αριθ. Λογ/μου: 

    ΙΒΑΝ: GR1501714090006409146891737

4.α) Mε μετρητά ερχόμενοι στο Επισκευαστικό Κέντρο της εταιρείας μας:

          I) Λ.Πεντέλης 31, Μελίσσια , 15127) (ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΧΑΡΤΗ) ,

  β) Mε πιστωτική κάρτα ερχόμενοι στο Επισκευαστικό Κέντρο της εταιρείας μας: 

         I) Λ.Πεντέλης 31, Μελίσσια , 15127 (ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΧΑΡΤΗ) ,

Το easyservice.gr ανήκει στον όμιλο εταιριών

superoffers logo easysports logo zeotec logo flowernet logo easybuy logo
Designed & Developed by WebO2