ΙΖΙ κάνει τα πάντα Easy!

Επισκευή κινητών Google με ένα ΚΛΙΚ !

Google Nexus είναι μια σειρά καταναλωτικών ηλεκτρονικών συσκευών που τρέχουν το λειτουργικό σύστημα Android .Η Google διαχειρίζεται το σχεδιασμό , την ανάπτυξη , το μάρκετινγκ  και την υποστήριξη αυτών των συσκευών , αλλά ένα μέρος τησ κατασκυεής και της εξέλιξής των συσκευών αυτών αναλαμβάνουν εξωτερικοί συνεργάτες που ακολουθούν το πρότυπο( OEM) . Η οικογένεια προϊόντων αποτελείται κυρίως από κινητές συσκευές (smartphones και tablets) έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα . Από τον Οκτώβριο του 2014, οι συσκευές που διατίθενται σήμερα στην γραμμή είναι το Nexus 5 smartphone ( γίνεται με το σύντροφό της LG Electronics) 

Οι συσκευές στη σειρά Nexus θεωρούνται ναυαρχίδα των προϊόντων Android της Google . Το Galaxy Nexus είναι ένα από τα λίγα smartphones που συνιστώνται από την Google για την ανάπτηχή λογισμικού σε Android Open Source.

Ότι πρόβλημα και να έχει το αγαπημένο σας Google το EasyService είναι εδώ.

Στο EasyService μπορείτε να βασιστείτε!

Εάν το κινητό σας δεν φορτίζει, δεν έχει σήμα ή δεν ακούγεται καλά,ή ακόμα και αν έχει σπάσει η οθόνη σας, μπορείτε να το φέρετε σε μας και σε ελάχιστο χρονικό διάστημα το κινητό σας θα είναι στην καλύτερη λειτουργική κατάσταση!Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας είναι πάντα κοντά σας με διαρκή ενημέρωση της κατάστασης του service σας. Για επισκευή και service Google το EasyService είναι εδώ.

ΙΖΙ κάνει τα πάντα Easy!  Επισκευή με ένα ΚΛΙΚ

Αν βρεθείτε στην θέση όπου το Google κινητό ή tablet σας χρειάζεται επισκευή, τότε θα είναι χαρά μας να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Μην στενοχωριέστε, μην ανησυχείτε το EasyService είναι εδώ. Ακόμα και εάν σας έχουν πει πως δεν επισκευάζεται το αγαπημένο σας Google , σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις εδώ στο  EasyService μπορούμε να το φτιάξουμε!

Γι' αυτό και προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών, με μεγάλη γκάμα επώνυμων ανταλλακτικών, λύνοντας γρήγορα και επαγγελματικά κάθε πρόβλημα που μπορεί να έχει η συσκευή σας, ώστε να μη σας λείψει ούτε στιγμή πάντα με την ποιότητα, την αξιοπιστία και την οικονομία του EasyService.

Αν είστε σαν εμάς, θα γνωρίζετε πόσο σημαντική είναι η καλή λειτουργία της αγαπημένης σας συσκευής όταν και όποτε το χρειάζεστε. Στο EasyService, το γνωρίζουμε καλά και για αυτό είμαστε δίπλα σας ώστε να μην ανησυχείτε, μην χάνετε χρόνο και να μην προβληματίζεστε ! Αφήστε τα όλα σε εμάς.Αναλαμβάνουμε την επισκευή σε όλα τα μοντέλα Google, μερικά από αυτά είναι:

- Service Επισκευή Google Pixel XL  Σειρά
- Service Επισκευή Google Pixel Σειρά
- Service Επισκευή Google Pixel C Σειρά

 

Βλάβες που επισκευάζουμε κάθε ημέρα είναι:

- Δεν ανάβει, δεν ανοίγει Google
- Δεν έχει εικόνα Google
- Δεν έχει ήχο Google
- Δεν φορτίζει Google
- Δεν σας ακούνε Google
- Δεν λειτουργεί η οθόνη αφής Google
- Δεν Δέχεται εντολές Google
- Δεν λειτουργεί πληκτρολόγιο Google
- Δεν δουλεύει η κάμερα Google
- Κολλάει Google
- Σπασμένο βύσμα φόρτισης Google
- Σπασμένα βύσματα εισόδων - εξόδων Google
- Χαλασμένη Μπαταρία Google
- Σπασμένη Οθόνη Google
- Υγρασία και πτώση υγρών - Βρεγμένο Google
- Μητρική Πλακέτα Google
- Αλλαγή Οθόνης Google
- Αλλαγή Οθόνης Αφής - Digitizer - Touch Screen Google
- Αλλαγή Τζαμάκι Google
- Αλλαγή Βυσμάτων Google
- Αλλαγή Κουμπιών Google

Το easyservice.gr ανήκει στον όμιλο εταιριών

superoffers logo easysports logo zeotec logo flowernet logo easybuy logo
Designed & Developed by WebO2