Τοποθέτηση Κάμερες Ασφαλείας - Καταγραφικά

Οι κάμερες ασφαλείας οποιουδήποτε τύπου ( θόλου, bullet, κινούμενη), οποιασδήποτε τεχνολογίας αναλογικής ή ψηφιακής ( CCTV, IP, HDCVI ) θα αποτρέψουν την κλοπή πριν καν συμβεί.

Εγκατάσταση Κάμερες Ασφαλείας με ένα ΚΛΙΚ !

Η τοποθέτηση κάμερες ασφαλείας και των καμερών επιτήρησης σε εμφανή σημεία με σωστή τοποθέτηση καθιστούν το χώρο σας απαραβίαστο, σε συνδυασμό με τις πινακίδες που ενημερώνουν ότι ο χώρος παρακολουθείται, γνωστοποιούν στον παρείσακτο ότι o χώρος καταγράφεται, γεγονός που τον αναγκάζει τελικά σε ματαίωση των κακόβουλων προθέσεών του. Πέραν της αποτροπής, οι κάμερες ασφαλείας λειτουργούν και προληπτικά , καθώς ο ιδιοκτήτης του εκάστοτε χώρου έχει την ευκαιρία να προλαμβάνει καταστάσεις, παρακολουθώντας σε ζωντανό χρόνο όσα συμβαίνουν. Οι κάμερες ασφαλείας του χώρου σας μπορεί να αποτελέσουν τη σωτηρία, σε περίπτωση διάρρηξης. Σπίτια ή γραφεία που είναι εξοπλισμένα με κάμερες ασφαλείας και συστήματα συναγερμού είναι 40 φορές λιγότερο πιθανό να είναι θύματα διάρρηξης. Οι κάμερες ασφαλείας θεωρούνται αναπόσπαστα τμήματα των συστημάτων ασφαλείας για οποιονδήποτε χώρο .

Οι κάμερες ασφαλείας είναι κατάλληλες για:

- Χρήση γραφείου, καταστημάτων, επιχειρήσεων και θα μειώσουν τις πιθανότητες για κλοπή και άλλες κακόβουλες ενέργειες. Αποτρέπει πολλά εγκλήματα από το να συμβούν. Θα μπορείτε να παρακολουθείτε το ταμείο της εταιρείας, την διακίνηση αγαθών και εμπορευμάτων και να παρακολουθείτε οποιαδήποτε ύποπτη κίνηση.

- Οικιακή χρήση και θα αποτρέψουν τη διάρρηξη στο σπίτι σας. Μελέτες δείχνουν ότι ένα σπίτι με κάμερες ασφαλείας είναι 40 φορές λιγότερο πιθανό να έχει απόπειρα διάρρηξης από ότι ένα σπίτι χωρίς κάμερες. Οι διαρρήκτες ψάχνουν για τον εύκολο στόχο. Ταυτόχρονα θα μπορείτε να επιτηρείτε τις κινήσεις των αγαπημένων σας οικογενειακών προσώπων, παιδιών, ηλικιωμένων ή της νταντάς ή της οικονόμου. Θα μπορείτε να ελέγχετε τους εξωτερικούς ακάλυπτους χώρους του σπιτιού, το πάρκινγκ του αυτοκινήτου.

Μπορείτε ακόμα και αν βρίσκεστε μακριά για διακοπές ή για επαγγελματικό λόγο ( από οπουδήποτε στον κόσμο )με την βοήθεια του διαδικτύου και με το κινητό σας τηλέφωνο-smart phone, ή με το tablet σας ή με το laptop σας και ρίξτε μια ματιά στην επιχείρηση σας, στο κατάστημα ή στο σπίτι σας μέσω των καμερών για να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι εντάξει.

Σε συνδυασμό με καταγραφικά DVR, NVR, HD NVR, HCVR μπορείτε να έχετε 24ωρη καταγραφή – αναπαραγωγής εικόνας και ήχου σε χώρους υψηλού κινδύνου (Ταμειακή Μηχανή , Χρηματοκιβώτιο , Χώροι Συναλλαγής – Εργασίας) όπως και σε οποιοδήποτε άλλο χώρο επιθυμείτε , επιτρέποντας σας την καταγραφή κατεπειγόντων περιστατικών την ώρα που εκτυλίσσονται. Ανάλογα με την χωρητικότητα του σκληρού δίσκου που θα τοποθετηθεί στο καταγραφικό σας έχετε την δυνατότητα αναπαραγωγής παλαιότερων καταγραφών για αρκετές ημέρες επιτρέποντας σας να ανατρέξετε σε οποιαδήποτε μέρα και ώρα θέλετε παρακολουθώντας τις κινήσεις στο χώρο που έχετε.

Ερχόμαστε δωρεάν στο χώρο σας, για μελέτη και έκδοση οικονομικής προσφοράς ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΧΡΕΩΣΗ, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες σας.

Μην ξεχνάτε, το EasyService είναι πάντα δίπλα σας για ότι και αν χρειαστείτε. Τηλεφωνήστε στο 210 3004040 ή ζητήστε να σας καλέσουμε εμείς !

Το easyservice.gr ανήκει στον όμιλο εταιριών

superoffers logo easysports logo zeotec logo flowernet logo easybuy logo
Designed & Developed by WebO2