Μετεγκατάσταση Εταιρείας

To EasyService αναλαμβάνει την τεχνική υποστήριξη στην περίπτωση μεταφοράς της έδρας της επιχείρησης ή του γραφείου σας.

Η δημιουργία του νέου δικτύου, η εγκατάσταση του εξοπλισμού σας και η ενεργοποίηση του με εγγύηση καλής λειτουργίας είναι ένα έργο που μπορεί να υλοποιήσει η εταιρεία μας με απόλυτη συνέπεια και επαγγελματισμό.


Η μετεγκατάσταση του Δικτύου δεν είναι ποτέ εύκολη και συχνά μπορεί να οδηγήσει σε καταστροφή του δικτύου και της επιχείρησης σας, αν δεν γίνει σωστά καθώς και σε μεγάλες καθυστερήσεις κρίσιμες για την παραγωγικότητα. Η ασφαλέστερη κίνηση σας είναι να αναθέσετε σε μια επαγγελματική ομάδα τεχνικών για να μετακινήσει τους υπολογιστές και το δίκτυο σας για εσάς. Το EasyService θα αναλάβει και να ολοκληρώσει το έργο της μετεγκατάστασης των υπολογιστών και του δικτύου για εσάς με ταχύτητα και ασφάλεια. 

Σας προσφέρουμε μία πλήρη υπηρεσία μετεγκατάστασης όπου θα αποσυνδέσουμε και θα συνδέσουμε ξανά όλη σας την υποδομή servers-διακομιστές, workstations-υπολογιστές, routers-δρομολογητές και τα περιφερειακά τους και θα τους κάνουμε να λειτουργούν ακριβώς όπως έκαναν στο παλιό γραφείο σας.

Έχουμε επίσης, τη δυνατότητα να μετακινήσουμε το τηλεφωνικό κέντρο σας (PBX) και να διαμορφώσουμε την καλωδίωση και τη δομή στα νέα σας γραφεία. 

Ερχόμαστε δωρεάν στο χώρο σας, για μελέτη και έκδοση οικονομικής προσφοράς ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΧΡΕΩΣΗ, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες σας.

Τηλεφωνήστε στο 210 3004040 ή ζητήστε να σας καλέσουμε εμείς !

Το easyservice.gr ανήκει στον όμιλο εταιριών

superoffers logo easysports logo zeotec logo flowernet logo easybuy logo
Designed & Developed by WebO2