Δωρεάν Διάγνωση Σκληρού Δίσκου

ΙΖΙ κάνει τα πάντα Easy!  

> Ανάκτηση Δεδομένων - Data Recovery με ένα ΚΛΙΚ !
Υπηρεσίες Ανάκτησης Δεδομένων - Data Recovery

Στο EasyService προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες που μας τιμούν επιλέγοντάς μας. Παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ τη διάγνωση του σκληρού σας δίσκου ή άλλου αποθηκευτικού μέσου.


Δεν υπάρχει καμία χρέωση για κόστος διάγνωσης. Το κόστος διάγνωσης αφορά την έκδοση τεχνικής αναφοράς για την κατάσταση του αποθηκευτικού μέσου, εντός του συμφωνηθέντος χρονικού διαστήματος. Κατα τη διάγνωση για την οποία χρειάζονται κάποιες ημέρες πραγματοποιείται:

- Αρχική εκτίμηση της σοβαρότητας της βλάβης,
- ένας ολοκληρωμένος έλεγχος στο αποθηκευτικό μέσον με εκτέλεση εξειδικευμένων διαγνωστικών, όπου εξετάζονται αναλυτικά τα ηλεκτρονικά και μηχανικά του μέρη (Άνοιγμα του δίσκου/μέσου και εξέταση των εσωτερικών μηχανικών μερών του (αν απαιτείται),
- έρευνα αγοράς για την εξεύρεση συμβατών ανταλλακτικών ή έρευνα για τη διαθεσιμότητά τους στο ήδη υπάρχον stock (αν απαιτούνται)
- διαπιστώνεται η φύση και η έκταση της βλάβης και η διάγνωση παραδίδεται στον πελάτη ηλεκτρονικά με μια γραπτή προσφορά της εταιρίας για την ανάκτηση δεδομένων του δίσκου ή τον ενημερώνουμε τηλεφωνικά. Στην προσφορά περιλαμβάνονται αναλυτικά τα ανταλλακτικά, εργασία, ο χρόνος και το κόστος ανάκτησης με βάση την διάγνωση που έγινε.

Δεν υπάρχει κόστος και χρέωση διαγνωστικού ελέγχου, ούτε χρέωση για την ανάλυση των ποιών δεδομένων μπορούμε να ανακτήσουμε. Ο πελάτης χρεώνεται, αφού συμφωνήσει για τα δεδομένα που ανακτούμε και το κόστος της ανάκτησης των δεδομένων αυτών. Το EasyService είναι το μόνο που προσφέρει Δωρεάν εκτίμηση κόστους ανάκτησης και Δωρεάν τεχνικό έλεγχο.

Επίσης στα πλαίσια των υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που προσφέρουμε, όλοι οι πελάτες μας που επιθυμούν να μας αποστείλουν κάποιο αποθηκευτικό μέσο για διάγνωση και ανάκτηση, θα μπορούν να το κάνουν χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση.

Στείλτε μας τώρα ένα δίσκο, ενημερώστε μας τι αρχεία έχετε χάσει ή έχετε κατα λάθος σβήσει.


Έχετε απορίες? Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ερώτηση! Μην ανησυχείτε και μην αγχώνεστε. Ότι και αν έπαθε ο σκληρός σας δίσκος ή το αποθηκευτικό σας μέσο το EasyService είναι εδώ. Πάντα Δίπλα Σας.

Το easyservice.gr ανήκει στον όμιλο εταιριών

superoffers logo easysports logo zeotec logo flowernet logo easybuy logo
Designed & Developed by WebO2