ΙΖΙ κάνει τα πάντα Easy!  

> Επισκευή iPad Με Ένα ΚΛΙΚ !

Το 2010 η Apple εισήγαγε στον κόσμο μας το Tablet κυκλοφορώντας το iPad. Μετά την αρχική αμφισβήτηση διαδόθηκε παγκοσμίως σαν μια ειδική κατηγορία ηλεκτρονικών συσκευών μεταξύ των Smartphones και των φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών. Οι εκατομμύρια εφαρμογές που διαθέτει το καθιστούν ένα ιδιαίτερα χρήσιμο gadget είτε σαν μέσο διασκέδασης και ψυχαγωγίας ή σαν επαγγελματικό εργαλείο. Όπως με όλες τις συσκευές της Apple το κόστος αγοράς ενός iPad είναι ιδιαίτερα υψηλό γιαυτό και στο EasyService οι εξιδεικευμένοι τεχνικοί μας φροντίζουν να αντιμετωπίζουν κάθε πιθανή βλάβη.

Το πολυπόθητο iPad ενσωματώνει κορυφαία, συχνά καινοτόμα τεχνολογία, μοναδικό design, και τρομακτικά ποιοτική κατασκευή, ώστε οι ανταγωνιστές του ακολουθούν με δυσκολία. Επιπλέον, το ειδικά σχεδιασμένο λειτουργικό σύστημα iOS αναδεικνύει άψογα τις δυνατότητες του, αξιοποιώντας με το βέλτιστο τρόπο το υλικό και πετυχαίνοντας ασυναγώνιστες επιδόσεις.

Όλα τα παραπάνω έχουν κάνει το iPad πολύ δημοφιλές σε όλο τον πλανήτη και φυσικά και στην Ελλάδα, ενώ έχουν κερδίσει και το δικό μας θαυμασμό.
Στο EasyService, αγαπάμε τα iPad! Τα έχουμε πιάσει  OΛΑ στα χέρια μας πριν καλά καλά κυκλοφορήσουν στην εγχώρια αγορά, και δεν σταματάμε αν δεν μάθουμε τα πάντα για αυτά. Οι άριστα καταρτισμένοι, πιστοποιημένοι τεχνικοί μας είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν σχεδόν κάθε τύπο επισκευής, ακόμα και σε επίπεδο μητρικής πλακέτας με την βοήθεια του υπερσύγχρονου εξοπλισμού που διαθέτουμε.

Είμαστε από τα μοναδικά καταστήματα επισκευών Apple iPad σε όλη την Ευρώπη που μπορούν να επισκευάσουν το iPad σας σε επίπεδο μητρικής πλακέτας με το σύγχρονο ρομποτικό εξοπλισμό επισκευών. Ακόμα και αν κάποιο άλλο κατάστημα επισκευών iPad σας ενημέρωσε ότι δεν επισκευάζεται φέρτε το στο EasyService για να σας γλιτώσουμε από το χαμένο χρόνο και κόπο ώστε να γλυτώσετε το κόστος αγοράς ενός καινούριου iPad.

Εμπιστευτείτε μας στο EasyService το πολύτιμο iPad σας, και γλιτώστε άγχος, ταλαιπωρία, και πεταμένα λεφτά! To EasyService είναι πάντα δίπλα σας για να καλύψει κάθε ανάγκη, για τη αγαπημένη σας συσκευή. Είμαστε εδώ για να λύσουμε κάθε απορία σας. Στόχος μας είναι να επισκευάσουμε το iPad σας και να το κάνουμε να λειτουργεί ξανά σαν να ήταν καινούριο. O προορισμός για Service iPad & επισκευή iPad είναι ένας και λέγεται EasyService.

Αναλαμβάνουμε την επισκευή iPad και Service iPad στα:

- Επισκευή iPad 1Service iPad 1
- Επισκευή iPad 2 - Service iPad 2
- Επισκευή iPad 3 - Service iPad 3
- Επισκευή iPad 4 - Service iPad 4
- Επισκευή iPad Air - Service iPad Air
- Επισκευή iPad Air 2 - Service iPad Air 2
- Επισκευή iPad Mini - Service iPad Mini
- Επισκευή iPad Mini 2 - Service iPad Mini 2
- Επισκευή iPad Mini 3 - Service iPad Mini 3
- Επισκευή iPad Pro - Service iPad Pro

Βλάβες Apple iPad που επισκευάζουμε κάθε ημέρα είναι:

- Δεν ανάβει iPad, δεν ανοίγει iPad
- Δεν έχει εικόνα iPad
- Δεν έχει ήχο iPad
- Δεν φορτίζει iPad
- Δεν σας ακούνε iPad
- Δεν λειτουργεί η οθόνη αφής iPad
- Δεν Δέχεται εντολές iPad
- Δεν λειτουργεί πληκτρολόγιο iPad
- Δεν δουλεύει η κάμερα iPad
- Κολλάει iPad
- Σπασμένο βύσμα φόρτισης iPad
- Σπασμένα βύσματα εισόδων - εξόδων iPad
- Χαλασμένη Μπαταρία iPad
- Σπασμένη Οθόνη iPad
- Υγρασία και πτώση υγρών - Βρεγμένο iPad
- Μητρική Πλακέτα iPad
- Αλλαγή Οθόνης iPad
- Αλλαγή Οθόνης Αφής - Digitizer - Touch Screen iPad
- Αλλαγή Τζαμάκι iPad
- Αλλαγή Βυσμάτων iPad
- Αλλαγή Κουμπιών iPad

Επισκευές iPad

Το easyservice.gr ανήκει στον όμιλο εταιριών

superoffers logo easysports logo zeotec logo flowernet logo easybuy logo
Designed & Developed by WebO2