Λήψη Σημάτων Συναγερμού

To EasyService προσφέρει σε ειδική συνεργασία με την G4S και με στρατηγική συνεργασία με την Grande Security Monitoring τις καλύτερες τιμές της αγοράς και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου λήψης σημάτων συναγερμών.

Οι σταθμοί παρακολούθησης λειτουργούν επί 24ώρου βάσεως και ελέγχουν τα συνδεδεμένα συστήματα συναγερμού.

Η άρτια γνώση των υπαλλήλων της εταιρείας μας, σε συνδυασμό με τα υπερσύγχρονα μηχανήματα που απαρτίζουν τα Κέντρα Λήψης Σημάτων συναγερμού αποφέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα των παρεχομένων υπηρεσιών μας οι οποίες είναι οι εξής:

- Σήματα διάρρηξης και συγκεκριμένα από ποιο σημείο (ζώνη) του προστατευόμενου χώρου προήλθε ο συναγερμός.
- Σήμα λήξης του συναγερμού.
- Όπλιση και αφόπλιση του συναγερμού και από ποιόν χρήστη έγινε συγκεκριμένα.
- Σήμα προσωπικής απειλής του συναγερμού που έγινε υπό απειλή.
- Σήμα ιατρικής βοήθειας αν χρειαστεί στο χώρο που βρισκόμαστε.
- Σήμα από φωτιά αν έχουμε εγκαταστήσει ανιχνευτές καπνού.
- Σήμα από πλημμύρα - διαρροές νερού αν έχουμε εγκαταστήσει ανιχνευτές νερού - υγρασίας.
- Έλεγχος καλής λειτουργίας της τηλεφωνικής γραμμής (LINE ΤΕST).
- Σήμα συναγερμού σε περίπτωση που κάποιος προσπαθεί να βρει το κωδικού πληκτρολογίου.
- Υπέρβαση ορίου κατανάλωσης σειρήνας ή αποσύνδεσης της. Πρόβλημα καλωδίων ζώνης.
- Σήματα όταν γίνει διακοπή ρεύματος (220V) και επαναφορά.
- Έλεγχος των μπαταριών του συστήματος κάθε 24 ώρες (πχ. πτώση μπαταρίας αν γίνει λόγω διακοπής ρεύματος).
- Αποστολή σημάτων στο πελάτη που έχει λάβει ο σταθμός από το σύστημα συναγερμού έλεγχος τι ώρα οπλίζει ο συναγερμός και τη ώρα αφοπλίζει.
- Ενημέρωση του πελάτη σε περίπτωση που δεν έχουν όπλιση το σύστημα συναγερμού μετά από το πέρας του ωραρίου λειτουργίας του χώρου σας.

Το EasyService ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ

Ότι πολυτιμότερο έχετε:
•         Τηv προσωπική και οικογενειακή σας ασφάλεια    
•         Το σπίτι σας
•         Τα τιμαλφή σας
•         Την επιχείρησή σας

Σε κάθε περίπτωση το Κέντρο Λήψης Σημάτων είναι σε θέση να αξιολογήσει την σοβαρότητα του κάθε σήματος – κατάστασης - περιστατικού και να προβεί σε άμεσες και καίριες ενέργειες, με ενημέρωση της άμεσης δράσης, της άμεσης επέμβασης (όπου υπάρχει σαν υπηρεσία), της πυροσβεστικής, των πρώτων βοηθειών, του συνδρομητή, του υπεύθυνου του χώρου ή των υπευθύνων που έχουν οριστεί από τον ίδιο το συνδρομητή, του εγκαταστάτη – συντηρητή – τεχνικού του συστήματος ασφαλείας και άλλων, ανάλογα με το σήμα που λήφθηκε και την περίπτωση.Επίσης παρέχονται και άλλες εξειδικευμένες υπηρεσίες οι οποίες συμφωνούνται κατά περίπτωση, σε συνεννόηση με τον συνδρομητή και τον εγκαταστάτη. Οι ειδικές υπηρεσίες συνήθως εξυπηρετούν μεγάλους πελάτες όπως τράπεζες, εταιρείες με αλυσίδες καταστημάτων, ειδικές εφαρμογές, φωτοβολταϊκά πάρκα και άλλα πολλά.

Το κόστος των υπηρεσιών για τη σύνδεση ενός συστήματος συναγερμού γραφείου, εταιρείας, κατοικίας στα κέντρα λήψης σημάτων συναγερμού, είναι από τα χαμηλότερα της αγοράς και κυμαίνονται από 6 € - 10 € (οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 23 %) μηνιαίως ανάλογα με το μέγεθος - πολυπλοκότητα της εγκατάστασης του συναγερμού. Ισχύει για όλους τους τύπους συστημάτων συναγερμού και δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση της σύνδεσης από τον τεχνικό μας.

Για την λήψη και διαχείριση εικόνας από εικονολήπτες (κάμερες)  που είναι εγκατεστημένοι στον προστατευόμενο χώρο,  12 € - 18 € μηνιαίως (οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 23 %) ανά συνδρομητή. 

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας ή ζητήστε να σας καλέσουμε δωρεάν  και σύντομα ένας εκπρόσωπος μας, θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Έχετε ερωτήσεις, απορίες?  Kαλέστε μας στο 210 3004040. Το EasyService είναι πάντα δίπλα σας.

Το easyservice.gr ανήκει στον όμιλο εταιριών

superoffers logo easysports logo zeotec logo flowernet logo easybuy logo
Designed & Developed by WebO2