Οι συσκευές της Apple μπήκαν ουσιαστικά στη ζωή μας το 2008 με την κυκλοφορία του iPhone 3G στην Ελλάδα και τώρα πια έχει προϊόντα υψηλής αισθητικής για ποιότητας όπως Macbook, iMac,... . Η αξιοπιστία της εταιρείας καθώς και η ευκολία χρήσης των συσκευών της δημιούργησαν μεγάλο κοινό στην Ελληνική αγορά. Ένα από τα αρνητικά της συγκεκριμένης εταιρείας είναι οι σταθερά υψηλές τιμές των προϊόντων της.

Στο EasyService επισκευάζουμε κάθε πιθανή βλάβη και επεκτείνουμε τη ζωή των συσκευών σας απαλλάσσοντας σας από το κόστος αγοράς καινούργιων.

To EasyService, είναι το πιο σύγχρονο επισκευαστικό κέντρο στην Ελλάδα όσον αφορά την επισκευή Apple Smartphone και Tablets καθώς διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και πλήρως καταρτισμένους, πιστοποιημένους τεχνικούς. Τα πλεονεκτήματα που μας κάνουν να υπερέχουμε κάθε άλλου αντίστοιχου επισκευαστικού κέντρου είναι πολλά και σημαντικά για τους πελάτες μας.

Λατρεύουμε όλα τα Smartphone - iPhone, Tablet - iPad και τους υπολογιστές iMac και MacBook της Apple καθώς και τα μικρότερα μέλη της οικογένειας iPod , Apple Watch και Mac Mini και όταν αναλαμβάνουμε την επισκευή τους τα θεωρούμε δικά μας και για αυτό κάνουμε το καλύτερο δυνατόν πάντα με την αξιοπιστία του EasyService. Ο προορισμός για επισκευή και service σε προϊόντα Apple είναι ένας και λέγεται EasyService.

Αναλαμβάνουμε σε όλα τα μοντέλα και τύπους:

Επισκευή - Service iPhone
Επισκευή - Service iPad
Επισκευή - Service iMac
Επισκευή - Service MacBook
Επισκευή - Service MacMini
Επισκευή - Service iPod
Επισκευή - Service Apple Watch