Αγορά μεταχειρισμένων ή χαλασμένων Tablet

 ΙΖΙ κάνει τα πάντα Easy!

  > Αίτημα Πώλησης Με Ένα ΚΛΙΚ !

Χάλασε το tablet - φορητό σας και δεν αξίζει η επισκευή του; ή το έχετε κάπου παρατημένο , παραμελημένο; Κανένα πρόβλημα. Φέρτε το στον ΙΖΙ! Βοηθήστε και εσείς μαζί με εμάς στην ανακύκλωση Tablet.

Στο EasyService μπορούμε να αγοράσουμε το χαλασμένο ή παρατημένο tablet σας! Απλά φέρτε το σε εμάς και η ομάδα εξειδικευμένων τεχνικών μας θα το αξιολογήσει και αφού γίνει η κοστολόγηση θα το αγοράσουμε.

Η αγορά tablet  αλλάζει συνεχώς και καθώς όλο και περισσότερα μοντέλα βγαίνουν στην αγορά, πολλές φορές μένουν στην κατοχή μας tablet   προηγούμενης γενιάς, παρατημένα σε ένα συρτάρι, αποθήκη ή ντουλάπα, τα οποία πολλές φορές είναι μη λειτουργικά. Όμως αυτά τα tablet  - φορητοί υπολογιστές μπορούν να βοηθήσουν στην επισκευή άλλων ή να προωθηθούν για ανακύκλωση προστατεύοντας τον αγαπημένο πλανήτη μας. Στο EasyService δίνουμε τεράστιο βάρος στην ανακύκλωση των ηλεκτρονικών συσκευών.

Φέρτε το σε μας και βοηθήστε και σεις στην ανακύκλωση συσκευών.

Βήμα 1: Έλεγχος από το τεχνικό τμήμα του EasyService στο Μαρούσι (μας φέρνεις ή στέλνεις τη συσκευή σου με δικά μας έξοδα με Γενική Ταχυδρομική στο επισκευαστικό κέντρο του EasyService).
Βήμα 2: Κοστολόγηση της συσκευής σας από το εξειδικευμένο τεχνικό μας τμήμα. Σου λέμε την αξία που μπορείς να μας το πουλήσεις.
Βήμα 3: Εξαγορά της συσκευής σας μετρητοίς ή παίρνεις την αξία του σε έκπτωση για τη νέα σου αγορά ή ανταλλαγή με οποιοδήποτε προϊόν του EasyService ή του EasyBuyWorld πληρώνοντας το αντίστοιχο αντίτιμο.

Φέρτε το σε μας προστατέψτε την τσέπη σας, βοηθήστε και εσείς στην ανακύκλωση συσκευών και στην προστασία του περιβάλλοντος. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε την διαφορά και να σώσουμε το σπίτι - πλανήτη μας.

Το easyservice.gr ανήκει στον όμιλο εταιριών

superoffers logo easysports logo zeotec logo flowernet logo easybuy logo
Designed & Developed by WebO2