Επισκευή Κινητών Leagoo

ΙΖΙ κάνει τα πάντα Easy!

Επισκευή Κινητών Leagoo με ένα ΚΛΙΚ !

Η LEAGOO είναι ένα εμπορικό σήμα που ανήκει στην Shenzhen OTEDA Technology Co. Η νέα μάρκα smartphone που ονομάζεται LEAGOO ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2014. Με την τεχνογνωσία της στον τομέα της Έρευνας και Ανάπτυξης και των πόρων της αλυσίδας εφοδιασμού, η ομάδα του OTEDA εξελίσσει συνεχώς. Τα κινητά της για τα χρήματα τους αξίζουν απίστευτα. Η ανάλυση των κινητών είναι υπέροχη, η κάμερα φοβερή. Ποιότητα κλήσης, Καλές Φωτογραφίες, ταχύτητα, σχέση ποιότητας τιμής, Ανάλυση οθόνης. 

Με εκπληκτικές σειρές κινητών όπως V Series, T Series, M Series, Shark Series, Z Series, Elite Series, Alfa Series  η Leagoo μας εντυπωσιάζει.

Χάλασε το  Leagoo κινητό σας; Κανένα Πρόβλημα! Για επισκευή και service Leagoo το EasyService είναι εδώ.

Στο EasyService μπορείτε να βασιστείτε! Εάν το κινητό σας δεν φορτίζει, δεν έχει σήμα ή δεν ακούγεται καλά,ή ακόμα και αν έχει σπάσει η οθόνη σας, μπορείτε να το φέρετε σε μας και σε ελάχιστο χρονικό διάστημα το κινητό σας θα είναι στην καλύτερη λειτουργική κατάσταση! Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας είναι πάντα κοντά σας με διαρκή ενημέρωση της κατάστασης του service σας.

Αν βρεθείτε στην θέση όπου το Leagoo κινητό σας χρειάζεται επισκευή, τότε θα είναι χαρά μας να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Μην στενοχωριέστε, μην ανησυχείτε το EasyService είναι εδώ.Ακόμα και εάν σας έχουν πει πως δεν επισκευάζεται το αγαπημένο σας Leagoo, σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις εδώ στο  EasyService μπορούμε να το φτιάξουμε!

Γι' αυτό και προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών, με μεγάλη γκάμα επώνυμων ανταλλακτικών, λύνοντας γρήγορα και επαγγελματικά κάθε πρόβλημα που μπορεί να έχει η συσκευή σας, ώστε να μη σας λείψει ούτε στιγμή πάντα με την ποιότητα, την αξιοπιστία και την οικονομία του EasyService.

Αν είστε σαν εμάς, θα γνωρίζετε πόσο σημαντική είναι η καλή λειτουργία της αγαπημένης σας συσκευής όταν και όποτε το χρειάζεστε.Στο EasyService, το γνωρίζουμε καλά και για αυτό είμαστε δίπλα σας ώστε να μην ανησυχείτε, μην χάνετε χρόνο και να μην προβληματίζεστε ! Αφήστε τα όλα σε εμάς.

Τοποθέτηση TEMPERED GLASS – Προστατευτικό Τζαμάκι

Ελάχιστη Χρέωση: 6.00 € Μέσος Χρόνος Επισκευής: 2 Ημέρες Χρόνος Εγγύησης: 12 Μήνες

Τοποθέτηση TEMPERED GLASS 9H – Προστατευτικό Τζαμάκι 9H

Ελάχιστη Χρέωση: 10.00 € Μέσος Χρόνος Επισκευής: 2 Ημέρες Χρόνος Εγγύησης: 12 Μήνες

Το easyservice.gr ανήκει στον όμιλο εταιριών

superoffers logo easysports logo zeotec logo flowernet logo easybuy logo
Designed & Developed by WebO2