Το iMac κυκλοφόρησε στην πρώτη του μορφή το 1998 και αποτελεί από τότε αποτελεί τον εκπρόσωπο της Apple στους σταθερούς υπολογιστές.

Σήμερα αποτελεί μια από τις πιο αξιόπιστες all-in-one επιλογές και ανάλογα με την έκδοση μπορεί να ικανοποιήσει ακόμα και την πιο απαιτητική επαγγελματική χρήση.

Πανέμορφο σχεδιαστικά, πανίσχυρο σε υπολογιστική ισχύ με ένα λειτουργικό σύστημα απλό και φιλικό προς το χρήστη καθώς και η δυνατότητα προσθήκης λειτουργικού windows έκαναν τον iMac περισσότερο προσιτό στο καταναλωτικό κοινό μετά το 2006 παρά τις υψηλές τιμές.

Η ποιότητα κατασκευής της Apple, το κορυφαίας διαλογής υλικό που χρησιμοποιεί καθώς και το προηγμένο λειτουργικό που κάνει εξαιρετικά δύσκολη την προσβολή του iMac από κακόβουλο λογισμικό εξασφαλίζουν στον υπολογιστή σας μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Επισκευή με ένα ΚΛΙΚ !

Στο EasyService οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας επισκευάζουν κάθε πιθανή βλάβη σε όλα τα μοντέλα iMac. Προσφέρουμε επισκευές υλικού, επισκευές λογισμικού και υπηρεσίες αναβάθμισης για τον iMac υπολογιστή σας.

Οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε,  όπως πρόβλημα με τη σωστή λειτουργία του MAC σας, δυσλειτουργίες στο λειτουργικό σας σύστημα ή θέλετε να αναβαθμίσετε το iMac σας με περισσότερη μνήμη, ταχύτερo σκληρό δίσκο ή ένα μεγαλύτερο σκληρό δίσκο, μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Αν έχετε ερωτήσεις για την επισκευή service του iMac σας, καλέστε μας στο 210 3004040 και μιλήστε με κάποιον από τους iMac τεχνικούς μας που θα απαντήσουν σε οποιαδήποτε ερώτηση και αν έχετε.

Βλάβες Apple iMac που επισκευάζουμε κάθε ημέρα είναι:

- Δεν ανάβει, δεν ανοίγει iMac
- Δεν έχει εικόνα iMac
- Δεν έχει ήχο iMac
- Δεν τροφοδοτείται iMac
- Δεν λειτουργεί η οθόνη iMac
- Δεν Δέχεται εντολές iMac
- Δεν λειτουργεί πληκτρολόγιο iMac
- Δεν δουλεύει η κάμερα iMac
- Κολλάει iMac
- Σπασμένο βύσμα τροφοδοσίας iMac
- Σπασμένα βύσματα εισόδων - εξόδων iMac
- Χαλασμένη Κάρτα Γραφικών iMac
- Σπασμένη Οθόνη iMac
- Υγρασία και πτώση υγρών - Βρεγμένο iMac
- Μητρική Πλακέτα iMac
- Αλλαγή Οθόνης iMac
- Αλλαγή Τζαμάκι iMac
- Αλλαγή Βυσμάτων iMac
- Αλλαγή Κουμπιών iMac