Ανταλλαγές Κινητών

ΙΖΙ κάνει τα πάντα Easy!

 > Ανταλλαγή Κινητού Με Ένα ΚΛΙΚ !

Πως θα σας φαινόταν να φέρετε το παλιό μεταχειρισμένο κινητό σας - smartphone και εμείς να σας το αντικαταστήσουμε με κάποιο άλλο προϊόν ή ακόμα να το αγοράσουμε και να σας δώσουμε μετρητά;


Τώρα υπάρχει καλύτερος τρόπος για να αξιοποιήσεις το παλιό σου κινητό - SmartPhone, αντάλλαξε το με μια νέα συσκευή! 


Για σένα που θέλεις να αντικαταστήσεις το παλιό σου κινητό - SmartPhone, Το EasyService σου δίνει τη δυνατότητα να το ανταλλάξεις με μια νέα συσκευή της επιλογής σου.

Η διαδικασία εξαγοράς ή αντικατάστασης με την νέα Υπηρεσία Ανταλλαγής κινητό - SmartPhone είναι απλή:

Βήμα 1: Έλεγχος από το τεχνικό τμήμα του EasyService στο Μαρούσι (μας φέρνεις ή στέλνεις τη συσκευή σου με δικά μας έξοδα με Γενική Ταχυδρομική στο επισκευαστικό κέντρο του EasyService).


Βήμα 2: Κοστολόγηση της συσκευής σας από το εξειδικευμένο τεχνικό μας τμήμα. Σου λέμε την αξία που μπορείς να το ανταλλάξεις 


Βήμα 3: Εξαγορά της συσκευής σας μετρητοίς ή παίρνεις την αξία του σε έκπτωση για τη νέα σου αγορά ή ανταλλαγή με οποιοδήποτε προϊόν του EasyService ή του EasyBuy πληρώνοντας το αντίστοιχο αντίτιμο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο EasyService (2103004040) ή να κάνετε αίτηση επισκευής.

Έλα στo EasyService, διάλεξε τη συσκευή που θέλεις ή οποιαδήποτε άλλο προϊόν, και καν΄το δικό σου με έκπτωση ίση με την αξία της παλιάς σου συσκευής ή πάρε μετρητά. Τόσο απλά!

Το easyservice.gr ανήκει στον όμιλο εταιριών

superoffers logo easysports logo zeotec logo flowernet logo easybuy logo
Designed & Developed by WebO2