Πώληση Μεταχειρισμένων Κινητών SmartPhone

ΙΖΙ κάνει τα πάντα Easy!

 > Αίτημα Πώλησης Με Ένα ΚΛΙΚ !

 Στο EasyService μπορούμε να αγοράσουμε το χαλασμένο, σπασμένο, παλιό ή παρατημένο κινητό σας - smartphone! Απλά φέρτε το σε εμάς και η ομάδα εξειδικευμένων τεχνικών μας θα το αξιολογήσει και αφού γίνει η κοστολόγηση θα το αγοράσουμε.

Αν Σας Ενδιαφέρει Να ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ .

Η αγορά κινητών τηλεφώνων αλλάζει συνεχώς και καθώς όλο και περισσότερα μοντέλα βγαίνουν στην αγορά, πολλές φορές μένουν στην κατοχή μας κινητά τηλέφωνα προηγούμενης γενιάς και μη λειτουργικά. Όμως αυτά τα κινητά μπορούν να βοηθήσουν στην επισκευή άλλων ή να γίνει σωστή ανακύκλωση τους ώστε να μην μολύνουμε και να προστατέψουμε το περιβάλλον. Όλα τα σύγχρονα κινητά - Smartphone περιέχουν μπαταρίες και διάφορα υλικά κατασκευής ανακυκλώσιμα. Στο EasyService δίνουμε βάρος στην ανακύκλωση των συσκευών και όλοι μαζί προστατεύουμε τον πολύτιμο πλανήτη μας.

Βήμα 1: Έλεγχος από το τεχνικό τμήμα του EasyService στο Μαρούσι (μας φέρνεις ή στέλνεις τη συσκευή σου με δικά μας έξοδα με Γενική Ταχυδρομική στο επισκευαστικό κέντρο του EasyService).


Βήμα 2: Κοστολόγηση της συσκευής σας από το εξειδικευμένο τεχνικό μας τμήμα. Σου λέμε την αξία που μπορείς να μας το πουλήσεις.


Βήμα 3: Εξαγορά της συσκευής σας μετρητοίς ή παίρνεις την αξία του σε έκπτωση για τη νέα σου αγορά ή ανταλλαγή με οποιοδήποτε προϊόν του EasyService ή του EasyBuy πληρώνοντας το αντίστοιχο αντίτιμο.

Φέρτε το σε μας προστατέψετε την τσέπη σας, βοηθήστε και εσείς στην ανακύκλωση συσκευών και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Το easyservice.gr ανήκει στον όμιλο εταιριών

superoffers logo easysports logo zeotec logo flowernet logo easybuy logo
Designed & Developed by WebO2