Συμβόλαιο Τεχνικής Υποστήριξης

To EasyService μπορεί να παρέχει υπηρεσίες με χρέωση επίσκεψης τεχνικού ή συμβόλαιο τεχνικής υποστήριξης για το γραφείο ή την εταιρεία σας.


To EasyService προκειμένου να είναι δίπλα σας όσο άμεσα και αποτελεσματικά επιθυμείτε, αυτούς τους επιτακτικούς καιρούς όπου ο χρόνος είναι πολύτιμος και τα λάθη δεν δικαιολογούνται, είναι σε θέση να σας προσφέρει συμβόλαιο τεχνικής υποστήριξης για το γραφείο ή στην εταιρεία σας με την ακόλουθη διαδικασία.

- Καταγραφή των αναγκών σας για ποιοτικές υπηρεσίες με την βοήθεια σύμβουλου επιχειρήσεων της εταιρείας EasyService.
- Αναλυτική Καταγραφή του υπάρχοντος εξοπλισμού και του δικτύου που διαθέτει το γραφείο ή η εταιρεία σας και επιθυμείτε να υποστηρίξουμε.
- Πρόταση τακτοποίησης ή αναβάθμισης του υπάρχοντος εξοπλισμού και του δικτύου που διαθέτει το γραφείο ή η εταιρεία σας και επιθυμείτε να υποστηρίξουμε.
- Πρόταση για υπογραφή αναλυτικού συμβολαίου τεχνικής υποστήριξης με μηνιαίο κόστος ή με ετήσιο κόστος ή με προαγορά ωρών τεχνικής εξυπηρέτησης.

Το “EasyService” πακέτο περιλαμβάνει:
- Μηνιαία συντήρηση όλων των υπολογιστών
- Απεριόριστη απομακρυσμένη υποστήριξη
- Απεριόριστη τηλεφωνική υποστήριξη
- Απεριόριστη υποστήριξη στον χώρο σας
- Εγγυόμαστε ότι θα βρισκόμαστε στο γραφείο σας μέσα σε 24 ώρες από την κλήση σας, κλήσεις που γίνονται νωρίς το πρωί συνήθως αντιμετωπίζονται την ίδια ημέρα

 

To EasyService μπορεί να παρέχει ποιοτική τεχνική υποστήριξη στο γραφείο ή στην εταιρεία σας τις εργάσιμες μέρες και ώρες κατόπιν ραντεβού Με την επίσκεψη εξουσιοδοτημένου μηχανικού της εταιρείας μας μπορούν να επιλυθούν επιτυχώς τα ακόλουθα πιθανά προβλήματα που αντιμετωπίζετε στον υπολογιστή σας ή στο δίκτυο σας.

- Έλεγχος – εξακρίβωση, αντιμετώπιση και επίλυση προβλημάτων στην λειτουργία των ηλεκτρονικών υπολογιστών ή του δικτύου ή της εταιρεία σας.
- Καθαρισμός Η/Υ από ιούς καθώς και εγκατάσταση αντιβιοτικού (Antivirus)
- Καθαρισμός Η/Υ από περιττά προγράμματα που βαραίνουν και καθυστερούν τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές σας.
- Εγκατάσταση των προγραμμάτων που επιθυμείτε και είναι συμβατά με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές σας και το δίκτυο σας.
- Εγκατάσταση προγραμμάτων οδήγησης (Drivers) συσκευών.
- Εγκατάσταση προγράμματος και υλικού για την ασφαλή παροχή αντιγράφων ασφαλείας (BackUp) των αρχείων και των δεδομένων του γραφείου ή της εταιρείας σας.
- Εγκατάσταση τοίχους προστασίας (Firewall) του δικτύου της εταιρείας σας, με δικαιώματα ανά USER, IP, TIME (Software ή Hardware), για προστασία από εξωτερικές επιθέσεις με δυνατότητα παρακολούθησης.
- Αναβάθμιση του Η/Υ στα σημεία που κρίνεται αναγκαίο και σύμφωνα με την πρόταση του ειδικευμένου μηχανικού της εταιρείας μας έτσι ώστε ο Η/Υ σας να μπορεί να λειτουργεί γρηγορότερα και με μεγαλύτερη άνεση τα προγράμματα που σας ενδιαφέρουν.
- Εγκατάσταση και παραμετροποίηση λειτουργίας Internet και δικτύου στον χώρο σας σύμφωνα με της ανάγκες σας.
- Εγκατάσταση και επέκταση ασύρματου δικτύου Internet (AccessPoint).
- Εγκατάσταση και υποστήριξη απομακρυσμένων προσωπικών δικτύων (V.P.N.).
- Υπηρεσίες καλωδίωσης δικτύων Υπολογιστών & Καλωδίωση Τηλεφωνικού Δικτύου. Η καλωδίωση περιλαμβάνει τον τερματισμό των καλωδίων σε πρίζες στο γραφείο και στον πίνακα τερματισμού καλωδίων (RACK, PATCH PANEL) στο χώρο εξοπλισμού. Η εταιρεία EasyService θα πιστοποιήσει την ποιότητα της υπηρεσίας της με ειδικά επαγγελματικό εξοπλισμό.

Κατάλογος Τιμών
- κόστος επίσκεψης εξειδικευμένου τεχνικού / ώρα 24,00 €
- κόστος επίσκεψης εξειδικευμένου τεχνικού μετά την πρώτη ώρα 16,00 €

Στις ανωτέρω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ.

 

Συμβόλαιο Τεχνικής Υποστήριξης

Ερχόμαστε δωρεάν στο χώρο σας, για μελέτη και έκδοση οικονομικής προσφοράς τεχνικής υποστήριξης ή συντήρησης ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΧΡΕΩΣΗ, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες σας.

Δωρεάν μελέτη και έκδοση προσφοράς.

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας ή ζητήστε να σας καλέσουμε δωρεάν  και σύντομα ένας εκπρόσωπος μας, θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Έχετε ερωτήσεις, απορίες?  Kαλέστε μας στο 210 3004040.

Τα προϊόντα που ενδεχομένως θα χρειαστούν για την επίλυση των τεχνικών προβλημάτων που αντιμετωπίζετε ή για την εγκατάσταση – αναβάθμιση που επιθυμείτε δεν συμπεριλαμβάνονται στο κόστος εργασίας και μπορείτε να τα προμηθευτείτε εφόσον επιθυμείτε από τον πλούσιο και εμπεριστατωμένο κατάλογο της εταιρείας EasyBuyWorld .

Το easyservice.gr ανήκει στον όμιλο εταιριών

superoffers logo easysports logo zeotec logo flowernet logo easybuy logo
Designed & Developed by WebO2