Δωρεάν Μεταφορικά

Εφόσον επιλέξετε το κατάστημά μας για την ανάκτηση των δεδομένων σας ή την επισκευή της συσκευής σας, το Easyservice.gr, έχοντας υπόψιν την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, αναλαμβάνει να παραλάβει χωρίς εσείς να χρεωθείτε τα μεταφορικά! Στη συνέχεια, εφόσον συμφωνήσετε για να προχωρήσουμε σε επισκευή της συσκευής σας κι αυτή ολοκληρωθεί με επιτυχία, τότε το Easyservice.gr αναλαμβάνει την αποστολή της συσκευής σας, στο χώρο σας, πάλι χωρίς δική σας επιβάρυνση!

Προσοχή! Προτείνουμε να υλοποιηθεί όσο γίνεται καλύτερη συσκευασία της συσκευής από τον πελάτη ώστε να είναι πλήρως προσταστευμένη κατα την μεταφορά της.

Με λίγα λόγια, αν υπάρξει επισκευή, δεν χρεώνεστε με έξοδα μεταφοράς από ή προς τον χώρο σας σε καμία περίπτωση. Τα αναλαμβάνει όλα το Easyservice.gr για εσάς! Κάντε μια Αίτηση Επισκευής τώρα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για το πότε θέλετε να παραλάβει η μεταφορική από το χώρο σας!  Μην ανησυχείτε, χαμογελάστε, το EasyService είναι εδώ.

Προσοχή!
Σε περίπτωση όμως που αποφασίσετε, για οποιονδήποτε λόγο, την διακοπή της επισκευής και προβούμε σε αυτή, ή δεν είναι δυνατό να επισκευαστεί το πρόβλημα της, ως πελάτης, χρεώνεστε τα μεταφορικά για την αποστολή της συσκευής στο το χώρο σας.

Αν επιθυμείτε να στείλετε εσείς το δέμα σας ή να μας το φέρετε στα εργαστήρια μας στο Μαρούσι μπορείτε να παραλείψετε τα τελευταία δύο πεδία που αφορούν την ημερομηνία παραλαβής και το ωράριο και να προσκομίσετε στα γραφεία μας το δέμα (Μεσογείων 165, Μαρούσι, 15126 Δευτέρα - Παρασκευή 10:00-19:00 και Σάββατο 10:00-16:00), μπορείτε φυσικά να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά (τηλ.2103004040) . Συμπληρώστε τα αν επιθυμείτε να στείλουμε εμείς την εταιρεία μεταφορών στην διεύθυνση σας σε συγκεκριμένη ημέρα για να παραλάβει τη συσκευή σας.

Μην ξεχνάτε, το EasyService είναι πάντα δίπλα σας για ότι και αν χρειαστείτε.

Μόλις παραλάβουμε το δέμα, θα ξεκινήσουμε τη διαδικασία της ΔΩΡΕΑΝ Διάγνωσης και θα σας ενημερώσουμε σχετικά με την ομαλότητα της εξέλιξης της διαδικασίας αυτής.
Αν συμφωνήσετε στην διαδικασία και εφόσον η ανάκτηση είναι επιτυχής, η επιστροφή του αποθηκευτικού μέσου προς το χώρο σας είναι και πάλι ΔΩΡΕΑΝ. 

Keep Calm, Call EasyService and Smile !

Το easyservice.gr ανήκει στον όμιλο εταιριών

superoffers logo easysports logo zeotec logo flowernet logo easybuy logo
Designed & Developed by WebO2