☝ Δωρεάν Παραλαβή & Αποστολή ☝

Δωρεάν Παραλαβή / Δωρεάν Αποστολή

Θέλετε να επισκευάσετε την συσκευή σας αλλά δεν έχετε τον απαραίτητο χρόνο για να έρθετε σε ένα από τα καταστήματα μας; Πώς θα σας φαινόταν να έρθουμε εμείς σε εσάς; Ναι σωστά διαβάσατε! Στo EasyService για τις επισκευές σας προσφέρουμε δωρεάν παραλαβή παράδοση, δωρεάν τεχνικό έλεγχο αν επισκευάσετε την συσκευή σας και ευκολία πληρωμής με ΔΩΡΕΑΝ αντικαταβολή. Χαμογελάστε, το EasyService είναι εδώ και με πολύ απλά βήματα αναλαμβάνουμε τα πάντα απλά, εύκολα και οικονομικά. Δωρεάν Μεταφορικά και Δωρεάν Τεχνικός Έλεγχος αν επισκευάσετε την συσκευή σας. 

Σαν EasyService Points - σημεία παράδοσης & παραλαβής για τις συσκευές σας λειτουργούν και όλα τα καταστήματα της Γενικής Ταχυδρομικής στην Ελλάδα. Ενημερωθείτε για τα σημεία παράδοσης ΕΔΩ.

Μπορείτε να παραδώσετε την συσκευή σας αφού πρώτα επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 3004040.

easyservice-dorean-metaforika

> Επισκευή Με Ένα ΚΛΙΚ Τώρα!

1. Επικοινωνία

Μην χάνετε άλλο χρόνο, καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας και σε χρόνο ρεκόρ η συσκευή σας θα είναι στα χέρια σας επισκευασμένη, λειτουργική και με την εγγύηση του EasyService. Συμπληρώστε την φόρμα που εμφανίζεται στα αριστερά σας ή ( αν δεν βλέπετε την φόρμα πατήστε εδώ ), περιγράψτε μας την συσκευή την οποία θέλετε να επισκευάσουμε καθώς και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και άμεσα ο εξειδικευμένος τεχνικός για την συσκευή σας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να δώσουμε λύση στο πρόβλημά σας.

Αν επιθυμείτε μπορείτε φυσικά να αποστείλετε εσείς την συσκευή σας ( με δέμα ) ή να μας τη φέρετε στο επισκευαστικό μας κέντρο. Είμαστε πάντα δίπλα σας 210 3004040 ή αφήστε μας μήνυμα στo info@easyservice.gr - EasyService Support.

Με την παραλαβή της συσκευής σας από το EasyService θα έχετε συνεχή ενημέρωση με sms και email για την πορεία της επισκευής σας. ( Μην αμελήσετε να μας ενημερώσετε με το email σας και τον αριθμό κινητού σας ώστε να μπορούμε να σας ενημερώνουμε καλύτερα και συνεχώς).

 


2. Συσκευασία Συσκευής 

Προκειμένου να παραλάβουμε τη συσκευή σας σε σωστή κατάσταση χωρίς αυτή να υποστεί περαιτέρω βλάβη, είναι σημαντικό να τη συσκευάσετε σωστά. Προτείνουμε να κάνετε σωστή και καλά προστατευμένη συσκευασία (χρησιμοποιώντας χαρτόκουτο ή χαρτιά εφημερίδας - περιοδικών) ή ακόμα καλύτερα να χρησιμοποιήσετε την εργοστασιακή συσκευασία εφόσον την έχει κρατήσει. Για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτησή σας να γράψετε πάνω στη συσκευασία το όνομα, τη διεύθυνση, τον ταχυδρομικό κώδικα και το τηλέφωνό σας. Σημειώστε επίσης την επισκευή που πιθανόν έχει ανάγκη η συσκευή σας. Προσοχή εξαιρούνται ογκώδη αντικείμενα όπως Τηλεοράσεις, UPS,... Καλέστε μας για να σας ενημερώσουμε.


 

3. Αποστολή Συσκευής

Την στέλνετε με χρέωση δική μας στη διεύθυνση (EasyService Κεντρικά , Μεσογείων 165, Μαρούσι, 15126) με:

- Γενική Ταχυδρομική(210 4851100) σε όλα τα καταστήματα της Γενικής Ταχυδρομικής που λειτουργούν σαν EasyService Points στην Ελλάδα. Δείτε τα σημεία παράδοσης εδώ ή

- Ζητήστε να σας καλέσουμε για να σας βοηθήσουμε και να τα αναλάβουμε όλα εμείς. Θα περιγράψετε στους τεχνικούς μας τα συμπτώματα που παρουσιάζει η συσκευή σας κι εκείνοι θα διαγνώσουν το πρόβλημα. Κατόπιν θα σας ενημερώσουν για το χαμηλότερο δυνατόν κόστος της εργασίας (τιμολόγιο ή απόδειξη).

Εφόσον επιλέξετε το κατάστημά μας για την επισκευή της συσκευής σας, το Easyservice, έχοντας υπόψιν την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, αναλαμβάνει να στείλει μεταφορική στο χώρο σας, για να την παραλαβή χωρίς εσείς να χρεωθείτε τα μεταφορικά! (εξαιρούνται ογκώδεις συσκευές όπως τηλεοράσεις και UPS ). Στη συνέχεια, εφόσον συμφωνήσετε για να προχωρήσουμε σε επισκευή της συσκευής σας κι αυτή ολοκληρωθεί με επιτυχία, τότε το Easyservice.gr αναλαμβάνει την αποστολή της συσκευής σας, στο χώρο σας, πάλι χωρίς δική σας επιβάρυνση!


4. Κόστος Επισκευής

Οι πιστοποιημένοι τεχνικοί μας θα πραγματοποιήσουν δωρεάν τον απαραίτητο έλεγχο για τη διάγνωση της βλάβης. Στη συνέχεια θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά αλλά και με email και μήνυμα στο κινητό σας για το κόστος της επισκευής πάντα σε όσο το δυνατόν οικονομικότερες τιμές. Η πληρωμή γίνεται με όποιο τρόπο σας βολεύει όπως αντικαταβολή με την εταιρεία που θα σας παραδώσει επισκευασμένη την συσκευή σας, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμόμετρητάχρέωση πιστωτικής κάρταπληρωμή με Paypalπληρωμή με Viva Payments.

easyservice-dorean-metaforika-free-shipping

Προσοχή!

 Προτείνουμε να υλοποιηθεί όσο το δυνατόν καλύτερη συσκευασία της συσκευής από τον πελάτη ώστε να είναι πλήρως προστατευμένη κατά την μεταφορά της.  Οι τεχνικοί θα ολοκληρώσουν την εργασία ποιοτικά, το συντομότερο δυνατόν ώστε να παραλάβετε τη συσκευή σας επισκευασμένη άμεσα. Γνωρίζουμε πόσο πολύ αγαπάτε τη συσκευή σας και πόσο απαραίτητη είναι για την καθημερινότητά σας.

Η υπηρεσία παραλαβής και παράδοσης είναι δωρεάν, εκτός εάν η επισκευή έχει βλάβη που δεν επισκευάζεται ή δεν επιθυμείτε να προχωρήσουμε με την επισκευή. Σε αυτές τις περιπτώσεις, χρεώνεστε μόνο 10,00 € χωρίς ΦΠΑ για να καλύψουμε το κόστος των μεταφορικών, της ασφάλισης του δέματος και του τεχνικού ελέγχου.  (εξαιρούνται ογκώδεις συσκευές όπως τηλεοράσεις και UPS )

Με λίγα λόγια, αν υπάρξει επισκευή, δεν χρεώνεστε με έξοδα μεταφοράς από ή προς τον χώρο σας σε καμία περίπτωση. Τα αναλαμβάνει όλα το Easyservice.gr για εσάς! Κάντε μια Αίτηση επισκευής  τώρα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για το πότε θέλετε να παραλάβει η μεταφορική από το χώρο σας!

> Επισκευή με ένα ΚΛΙΚ Τώρα!  Στο EasyService 

και αφήστε τα υπόλοιπα σε εμάς !!!!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας, περιγράψτε μας την συσκευή την οποία θέλετε να επισκευάσουμε καθώς και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και άμεσα ο κατάλληλος τεχνικός για την επισκευή σας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Μπορούμε να στείλουμε εμείς την εταιρεία ταχυμεταφορών στην διεύθυνση σας σε συγκεκριμένη ημέρα για να παραλάβει τη συσκευή σας. Μπορείτε φυσικά αν επιθυμείτε να στείλετε μόνοι σας τη συσκευή σας  ή να μας το φέρετε στα εργαστήρια μας.

Στην περίπτωση παραλαβής της συσκευής ο πελάτης οφείλει να δημιουργήσει επαρκή και πλήρη αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων του - Back Up αρχείων. Τo EasyService η εταιρεία δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για την απώλεια προσωπικών ή μη δεδομένων κατά την διάρκεια εκτέλεσης εργασιών από τον εξειδικευμένο τεχνικό του. Το BACK-UP των προσωπικών δεδομένων του είναι αποκλειστική ευθύνη του πελάτη. Αν ο πελάτης θέλει Back Up( αντίγραφα ασφαλείας) θα μπορούσαμε να το αναλάβουμε με κάθε επιφύλαξη έναντι κόστους. Ο τεχνικός της εταιρείας μας, ενδεχομένως για λόγους που αφορούν αποκλειστικά και μόνο την επισκευή, την δοκιμή και έλεγχο καλής λειτουργίας να κάνει ορατά σε αυτόν κάποια από τα δεδομένα που έχετε αποθηκεύσει. Ο πελάτης οφείλει να έχει από πρίν την παράδοση της συσκευής στο επισκευαστικό μας κέντρο πλήρη αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων του ή και να διαγράψει τα δεδομένα του πριν την παράδοση της συσκευής στο επισκευαστικό κέντρο. Η εταιρεία μας δύναται να προβαίνει σε επαναπρογραμματισμό, επαναφορά ή αναβάθμιση (Update) της συσκευής με πιθανή διαγραφή δεδομένων είτε στα πλαίσια επιδιόρθωσης της τυχόν υπάρχουσας βλάβης είτε στα πλαίσια οδηγιών των κατασκευαστριών εταιρειών.


Χρόνος επισκευής

Ο χρόνος που θα χρειαστούμε για να επισκευάσουμε την συσκευή σας εξαρτάται από την βλάβη που έχει. Για απλές επισκευές η παραλαβή-επισκευή-παράδοση γίνεται αυθημερόν, το αργότερο έως την επόμενη μέρα. Για επισκευή συσκευής που έχει βλάβη από νερό ή πρόβλημα στην μητρική πλακέτα, μπορεί να χρειαστεί από 1 έως και 7 ημέρες για να ελεγχθεί, να διαγνωστεί η βλάβη και να σας επιστραφεί.

Μην ξεχνάτε, το EasyService είναι πάντα δίπλα σας για ότι και αν χρειαστείτε. Καλέστε μας στο  210 3004040 (16 Γραμμές) ,  επισκεφτείτε μας για να γνωριστούμε , αφήστε μας μήνυμα στο info@easyservice.gr - EasyService Support για να κλείσετε ένα ραντεβού ή συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα εμείς μαζί σας για να δώσουμε λύση στο πρόβλημα σας.

Το easyservice.gr ανήκει στον όμιλο εταιριών

superoffers logo easysports logo zeotec logo flowernet logo easybuy logo
Designed & Developed by WebO2