Επαναφορά Αρχείων SSD δίσκων ή μνημών


> Ανάκτηση Δεδομένων Μνημών & SSD Με Ένα ΚΛΙΚ !

Tο EasyService παρέχει τη δυνατότητα ανάκτησης δεδομένων για όλους τους SSD δίσκους και λειτουργικών συστημάτων που βασίζονται σε MLC ή SLC NAND flash memory τεχνολογίες. Το ίδιο ισχύει και για την ανάκτηση δεδομένων από USB Stick ή επαναφορά αρχείων από κάρτες μνήμης. Όλα αυτά τα αποθηκευτικά μέσα βασίζονται σε παρόμοια τεχνολογία και κυρίως στην αποθήκευση δεδομένων σε NAND Chips.


Η κυριότερη διαφορά μεταξύ κανονικών σκληρών δίσκων και δίσκων SSD, είναι ότι ο SSD δεν έχει μηχανικά μέρη. Πολλοί πιστεύουν ότι τα δεδομένα τους είναι ασφαλέστερα σε έναν δίσκο SSD, από ό,τι σε ένα κανονικό κλασικό δίσκο. Αυτή η θεωρία δυστυχώς είναι εσφαλμένη. Οι SSD δίσκοι μπορεί να μην κινδυνεύουν από πτώση-έντονους κραδασμούς ή άλλα μηχανικά προβλήματα, όμως κινδυνεύουν και είναι πιο ευάλωτοι σε βλάβες με αιτίες όπως απότομες αλλαγές - διακοπές παροχής ενέργειας, σε απότομες εναλλαγές ηλεκτρικών φορτίων, στατικό ηλεκτρισμό,υγρασία. Επίσης, οι SSD έχουν ένα περιορισμένο αριθμό εγγράψιμων κύκλων (Read/Write Life Cycle) και η πιθανότητα απώλειας των δεδομένων από αυτούς είναι μεγαλύτερη.
 
Οι περισσότεροι SSDs χρησιμοποιούν πολύπλοκη τεχνολογία και ειδικούς αλγορίθμους ώστε να μπορούν να βελτιώσουν την αξιοπιστία τους αλλά και την ταχύτητα αποθήκευσης των δεδομένων.  Οι αλγόριθμοι οι οποίοι χρησιμοποιούνται από κατασκευαστή σε κατασκευαστή ποικίλλουν. Για να γίνει ανάκτηση πρέπει να γίνει αναδόμηση των πολυάριθμων σετ NAND, αποκωδικοποιώντας τους κωδικούς και χρησιμοποιώντας τα δεδομένα αυτά για να δημιουργηθεί εκ νέου μια μονάδα δίσκου.  
 
Λόγω των διαφορών ανάμεσα στους κατασκευαστές και τον προγραμματισμών των SSD κάθε περίπτωση ανάκτησης είναι μοναδική. Σε όλα τα μέσα αποθήκευσης που έρχονται στο EasyService, είναι απαραίτητο να γίνεται μια καλή διάγνωση στη μονάδα SSD για να έχουμε καλή ιδέα για τα επόμενα βήματα που είναι απαραίτητα για να ολοκληρωθεί η ανάκτηση των δεδομένων σας από τη μονάδα. Μετά την ολοκλήρωση της διάγνωσης ενημερώνουμε άμεσα τους πελάτες μας για το κόστος της ανάκτησης. Όταν δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να εξάγουμε δεδομένα από ένα στικάκι USB ή από μια memory card ή από ένα δίσκο SSD τότε γίνεται προσεκτική αποκόλληση του NAND chip που βρίσκεται πάνω στο κύκλωμα ή των NAND Chip. Το NAND chip αυτό περιέχει όλα τα δεδομένα που υπήρχαν στο αποθηκευτικό μας μέσον και βασική προϋπόθεση είναι να βρίσκεται σε λειτουργική κατάσταση.

Τα δεδομένα που βρίσκονται στο chip αυτό, είναι κωδικοποιημένα. Την αποκωδικοποίηση τους ουσιαστικά αναλαμβάνει το Controller chip το οποίο συνήθως είναι κατεστραμμένο. Η εργασία μας λοιπόν στηρίζεται στην ανάγνωση, στην εξαγωγή των κωδικοποιημένων δεδομένων (Dump the NAND chip) και αποκωδικοποίηση τους. Ο αλγόριθμος αποκωδικοποίησης ενός NAND chip μπορεί να είναι απλός, αλλά μπορεί να είναι και ιδιαίτερα πολύπλοκος και να χρειαστούν αρκετές εβδομάδες για να αποκωδικοποιηθούν τα δεδομένα. 
Αν οι ζημιές είναι μεγάλες, τότε εξάγεται το NAND chip από το κύκλωμα και αποκωδικοποιείται στα εργαστήρια μας, διαδικασία η οποία απαιτεί αρκετό χρόνο και έχει βεβαρυμένο τελικό κόστος για τον πελάτη.

Στην εταιρία μας μπορεί να πραγματοποιηθεί ανάκτηση δεδομένων από αποθηκευτικά μέσα όπως:
- Επαναφορά αρχείων USB Sticks
- Επαναφορά αρχείων Κάρτες μνήμης SD
- Επαναφορά αρχείων SmartMedia
- Επαναφορά αρχείων xD Media
- Επαναφορά αρχείων Κάρτες μνήμης microSD
- Επαναφορά αρχείων Monolith chips
- Επαναφορά αρχείων Δίσκους SSD

- Επαναφορά αρχείων Κινητών Τηλεφώνων


Σβήσατε εικόνες ή χάσατε αρχεία; Ελάτε στο EasyService.
Το EasyService αναλαμβάνει την ανάκτηση δεδομένων από κάθε αποθηκευτικό μέσο (USB Sticks, SD, SSD,...) των παρακάτω κατασκευαστών αλλά και κάθε άλλης εταιρείας που κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά:
- Ανάκτηση δεδομένων Intel
- Ανάκτηση δεδομένων OCZ
- Ανάκτηση δεδομένων Kingston
- Ανάκτηση δεδομένων Micron
- Ανάκτηση δεδομένων SanDisk
- Ανάκτηση δεδομένων Toshiba   
- Ανάκτηση δεδομένων Transcend
- Ανάκτηση δεδομένων Samsung
- Ανάκτηση δεδομένων Crucial
- Ανάκτηση δεδομένων PNY
- Ανάκτηση δεδομένων Corsair
- Ανάκτηση δεδομένων Verbatim
- Ανάκτηση δεδομένων Western Digital - WD

Επικοινωνήστε μαζί μας 210 3004040 ή ζητήστε να σας καλέσουμε για να βρούμε λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει στο σύστημά σας μέσω μιας δωρεάν διάγνωσης και δωρεάν τεχνικού ελέγχου πάντα με την λογική του EasyService ( Do Data - No Pay ). Πάντα Δίπλα Σας.

Το easyservice.gr ανήκει στον όμιλο εταιριών

superoffers logo easysports logo zeotec logo flowernet logo easybuy logo
Designed & Developed by WebO2