"

> Επισκευή Παιχνιδομηχανών Με Ένα ΚΛΙΚ !

Στο EasyService, λατρεύουμε τις παιχνιδοκονσόλες ή παιχνιδομηχανές ! Για την ακρίβεια, μας συναρπάζει κάθε συσκευή τεχνολογίας, αλλά οι κονσόλες έχουν ξεχωριστή θέση στη καρδιά μας... και στη δική σας!

...Ποιος δεν λατρεύει τις κονσόλες; Τα παιχνίδια που παίζουμε σε αυτές μας συντροφεύουν από τα παιδικά μας χρόνια, ενώ έσπρωξαν πολλούς από εμάς στην ενασχόληση με τη πληροφορική και τη τεχνολογία.

To παιχνίδι μας έγινε η χαρά της ανακάλυψης.
Η δίψα μας έκανε να μάθουμε τα πάντα για αυτές.
Το πηγαίο ενδιαφέρον μας οδήγησε σε ανάλογες σπουδές.
Η κατάρτιση μας βοήθησε να κάνουμε το πάθος μας επάγγελμα.
Το μεράκι μας έκανε να δίνουμε τον εαυτό μας σε κάθε δουλειά.
Η δουλειά μας είναι η απόδειξη!

easyservice episkevi konsoles

Επισκευή Κονσολών με ένα ΚΛΙΚ !

Για Service Παιχνιδομηχανών - επισκευή κονσολών ο προορισμός είναι το EasyService. Υποστηρίζουμε και προσφέρουμε τεχνική υποστήριξη όλων των βλαβών(σπασμένη οθόνη, δεν ανάβει, δεν φορτίζει, δεν φορτώνει παιχνίδια, κολλήματα, παγώματα, χαλασμένα κουμπιά, χαλασμένα βύσματα, μπαταρία, επισκευή πλακέτας, υγρασία,...) σε όλες τις παιχνιδομηχανές όλων των κατασκευαστών για επισκευή Playstation - service Sony Playstation, για επισκευή Xbox - service Microsοft Xbox, για επισκευή - service Nintendo, Sega και παράλληλα διαθέτουμε μεγάλο στοκ σε γνήσια και επώνυμα ανταλλακτικά και συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους διανομείς επωνύμων ανταλλακτικών στην Ευρώπη.

Μπορείτε να επιλέξετε και την υπηρεσία επέκτασης εγγύησης Playstation και να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

EASYSERVICE-CONSOLE-REPAIR

Αναλαμβάνουμε την επισκευή όλων των παιχνιδομηχανών της SONY, επισκευές Playstation.

Επισκευή στις φορητές παιχνιδομηχανές SONY

Επισκευή σε όλες τις κονσόλες της NINTENDO

Επισκευή σε όλες τις φορητές παιχνιδομηχανές NINTENDO.

Φυσικά παρέχουμε τεχνική υποστήριξη σε όλες τις παιχνιδομηχανές της Microsoft, επισκευές XBOX με

Στο EasyService, θέλουμε και μπορούμε να δώσουμε τη λύση για κάθε τι που χρειάζεται η κονσόλα σας, εύκολα, γρήγορα, οικονομικά και επαγγελματικά.

Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών επισκευής και υποστήριξης για όλα τα μοντέλα κονσολών - παιχνιδομηχανών. Στο EasyService παρέχουμε Service Sony, Service Microsoft και Service Nintendo, για να απολαμβάνετε πάντα στο μέγιστο τη συσκευή σας! Είμαστε δίπλα σας ακόμα και αν θέλετε να ανταλλάξετε την παλιά σας αγαπημένη κονσόλα.

Ο προορισμός για επισκευή παιχνιδομηχανών - service κονσολών είναι ΕΝΑΣ. Το EasyService είναι πάντα δίπλα σας για ότι χρειαστεί η αγαπημένη σας συσκευή.

Επισκευή Στις Παιχνιδομηχανές

Το easyservice.gr ανήκει στον όμιλο εταιριών

superoffers logo easysports logo zeotec logo flowernet logo easybuy logo
Designed & Developed by WebO2