ΙΖΙ κάνει τα πάντα Easy!  

Επισκευή Κινητών Umi (Umidigi) με ένα ΚΛΙΚ !

 

Η Umidigi (πρώην Umi) κατασκευάζει τη δική της έκδοση του πολύ επιτυχημένου Mix της XiaoMi (και πολύ της μόδας τελευταία...), μόνο που η δική της εκδοχή βάζει τα γυαλιά στους υπόλοιπους...

Έχοντας ήδη επισκευάσει πολλά κινητά της Doogee, Maze, Bluboo, VKworld μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι η Umidigi είναι πολύ καλή εταιρεία. Με ποιοτική και στιβαρή μεταλλική κατασκευή, απολαυστικές οθόνες της Sharp, πολυπύρηνους επεξεργαστές,  μνήμες 2GB - 6 GB RAM και 16GB - 128 ROM, προηγμένους αισθητήρες και GPS, άρτια συνδεσιμότητα με υποστήριξη δικτύων 4G, μπαταρία με μεγάλες χωρητικότητες και τελευταίες εκδόσεις Android η UMI μας έχει εντυπωσιάσει.

Χάλασε το  Umi κινητό σας; Κανένα Πρόβλημα! Στο EasyService μπορείτε να βασιστείτε! Για επισκευή και service Umi το EasyService είναι εδώ.

Εάν το κινητό σας δεν φορτίζει, δεν έχει σήμα ή δεν ακούγεται καλά, μπορείτε να το φέρετε σε μας και σε ελάχιστο χρονικό διάστημα το κινητό σας θα είναι στην καλύτερη λειτουργική κατάσταση! Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας είναι πάντα κοντά σας με διαρκή ενημέρωση της κατάστασης του service σας.

Αν βρεθείτε στην θέση όπου το Umi κινητό ή tablet σας χρειάζεται επισκευή, τότε θα είναι χαρά μας να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Μην στενοχωριέστε, μην ανησυχείτε το EasyService είναι εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αγαπημένο σας Umi Smartphone ή Tablet μιλήστε με τους πιστοποιημένους τεχνικούς του EasyService.

Ακόμα και εάν σας έχουν πει πως δεν επισκευάζεται το αγαπημένο σας Umi , σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις εδώ στο  EasyService μπορούμε να το φτιάξουμε!

Γι' αυτό και προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών, με μεγάλη γκάμα επώνυμων ανταλλακτικών, λύνοντας γρήγορα και επαγγελματικά κάθε πρόβλημα που μπορεί να έχει η συσκευή σας, ώστε να μη σας λείψει ούτε στιγμή πάντα με την ποιότητα, την αξιοπιστία και την οικονομία του EasyService.

Αν είστε σαν εμάς, θα γνωρίζετε πόσο σημαντική είναι η καλή λειτουργία της αγαπημένης σας συσκευής όταν και όποτε το χρειάζεστε.

Στο EasyService, το γνωρίζουμε καλά και για αυτό είμαστε δίπλα σας ώστε να μην ανησυχείτε και να μην προβληματίζεστε !

Το easyservice.gr ανήκει στον όμιλο εταιριών

superoffers logo easysports logo zeotec logo flowernet logo easybuy logo
Designed & Developed by WebO2