Επισκευή Προβολέα - Projector LG

O ΙΖΙ κάνει τα πάντα Easy!

> Επισκευή Προβολέα LG - Service Projector LG Με Ένα ΚΛΙΚ !

 

Επισκευή Προβολέα: Αναβάθμιση και Συντήρηση Video Projector

Μπορούμε να επαναφέρουμε τον προβολέα σας σε  πλήρη λειτουργικότητα. Με βάση την εμπειρία μας, οι προβολείς που χρησιμοποιούνται σε μεγάλο βαθμό μπορεί να υποφέρουν από προβλήματα τροφοδοσίαςθέματα ψύξης,  και αποχρωματισμό της εικόνας.

Προσοχή για τους βιντεοπροβολείς - Projectors λόγω της υψηλής πολυπλοκότητας, του κόστους των ανταλλακτικών και των πολλών ωρών των τεχνικών για διάγνωση της βλάβης υπάρχει ελάχιστο κόστος ελέγχου στα 25 €.

Αν η μονάδα χρειάζεται νέα φίλτρα πόλωσης, καθρέφτες, τους ανεμιστήρες ή λάμπα, μπορούμε να βοηθήσουμε. Είμαστε ένα κέντρο service για LG Προβολείς.

 Για οποιοδήποτε πρόβλημα του αγαπημένου σας βιντεοπροβολέα η λύση για επισκευή Projector , service projector και προβολέων είναι το EasyService.

Βλάβες projector και προβολέων που επισκευάζουμε κάθε ημέρα είναι:

- Δεν ανάβει, δεν ανοίγει βιντεοπροβολέας
- Δεν έχει εικόνα βιντεοπροβολέας
- Δεν έχει ήχο βιντεοπροβολέας
- Δεν λειτουργούν τα πλήκτρα - κουμπιά σε βιντεοπροβολέα
- Περίεργα χρώματα, τεχνουργήματα, θολούρα στην οθόνη βιντεοπροβολέα
- Σπασμένα, χαλασμένα βύσματα εισόδων - εξόδων βιντεοπροβολέα
- Δεν ξεκινάει από stand by βιντεοπροβολέας

Το τεχνικό τμήμα του www.easyservice.gr απαρτίζεται από εξειδικευμένους τεχνικούς οι οποίοι αναλαμβάνουν την επισκευή - service  του PROJECTOR - Επισκευή ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑ σας , ότι τεχνολογίας και αν είναι LCD, DLP, 3LCD, LED, LCoS,SXRD .

Γιατί να μας προτιμήσετε:

- Ποιοτική επισκευή
- Χαμηλές τιμές επισκευής
- Γνήσια Ανταλλακτικά
- Γραπτή εγγύηση επισκευής
- Χώρος για Parking
- Επισκευή μητρικής πλακέτας
- Επισκευές Πανελλαδικά μέσω Courier – ΔΩΡΕΑΝ AN ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ
- Ενημέρωση κόστους σε πελάτη πριν την επισκευή
- Αναμονή αποδοχή κόστους
- Γραπτή εγγύηση επισκευής ( δίνουμε τα χρήματα σας πίσω σε περίπτωση βλάβης εντός της εγγύησης σας)
- Παράδοση συσκευής σε πελάτη

Αν είστε κάτοχος κάποιου βιντεοπροβολέα ο οποίος παρουσιάζει πρόβλημα, όποιο κι αν είναι αυτό, ακόμη κι αν πιστεύετε ή σας είπαν ότι δεν φτιάχνεται, φέρτε το στο EasyService! Η πολυετής εμπειρία μας, σε συνδυασμό με τις αναρίθμητες επισκευές μας, μας δίνουν τη πεποίθηση ότι έχουμε τη καλύτερη, οικονομικότερη και ποιοτικότερη λύση για εσάς!

O ΙΖΙ κάνει τα πάντα Easy! ... Τέλος οι ταλαιπωρίες και οι καθυστερήσεις. Χαμογελάστε γιατί είμαστε ΕΔΩ και πάντα ΔΙΠΛΑ σας.

Επισκευάζουμε όλα τα μοντέλα βιντεοπροβολέων και κάνουμε service σε projectors όλων των κατασκευαστών. Καθίστε στο καναπέ σας.... Keep Calm, Call EasyService and Smile.

- Επισκευή Προβολέα LG  - Service Projector LG
 

Μην Αντικαταστήστε Λάμπα σας!

Πολλές επισκευές μας  έρχονται αφού ο ιδιοκτήτης έχει προσπαθήσει να αντικαταστήσει τη λάμπα, για να διαπιστώσει μόνο ότι η νέα λάμπα του προβολέα δεν βελτίωσε τα προηγούμενα ζητήματα. Συχνά ,οι χρήστες μπορεί να προσπαθήσουν να αντικαταστήσουν τις λάμπες με φτηνές - αυτές οι λάμπες μπορούν να προκαλέσουν διακυμάνσεις της ισχύος που βλάπτουν τα εσωτερικά εξαρτήματα και να προκαλέσουν μεγαλύτερη ζημιά μακροπρόθεσμα.

Συχνά προβλήματα με Προβολέα

Αποχρωματισμένη εικόνα

Ένα από τα πιο κοινά προβλήματα που δεν επιλύεται με την αντικατάσταση του λαμπτήρα σας είναι η αποχρωματισμένη εικόνα. Εάν ο προβολέας σας παρουσιάζει μία κίτρινη, κόκκινη, μωβ ή μπλε απόχρωση στο σύνολο ή μέρος της εικόνας σας, θα πρέπει να ελεγχθεί από τεχνικό. Μια αποχρωματισμένη εικόνα σημαίνει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον τροχό χρωμάτων (προβολείς DLP) ή με τις πολωτικές πλάκες (προβολείς LCD). Αν διαπιστωθούν νωρίς για προβολείς LCD, αυτή η επισκευή απαιτεί μόνο καθαρισμό, και επαναβαθμονόμηση της μονάδας χρώματος. Αν περιμένετε πάρα πολύ καιρό, αυτή η επισκευή περιλαμβάνει την αντικατάσταση των πολωτικών πλακών ή συναρμολόγηση πρίσματος που μπορεί να είναι αρκετά ακριβό.

 

Στίγματα σκόνης και σκοτεινά σημεία εικόνα

Οι προβολείς απαιτούν καθαρισμό και συντήρηση. Εάν δεν γίνεται αυτό σε ετήσια ή εξαμηνιαία βάση μπορεί να οδηγήσει σε σκόνη μέσα στο οπτικό τμήμα το οποίο θα εμφανίζεται ως κουκκίδες ή στίγματα στην εικόνα του προβολέα σας. Αν οι κουκκίδες είναι ένα φιμέ χρώμα ή απόχρωση, αυτό σημαίνει ότι η σκόνη έχει διεισδύσει στο τμήμα χρώματος, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να καθαριστούν οι πολωτικές πλάκες (LCD projector) ή ο τροχός χρώματος (DLP projector). Λιγότερο συχνά, αυτό θα μπορούσε επίσης να είναι αποτέλεσμα ενός κατεστραμμένου chip DLP (αν πέσει ή με άλλο τρόπο), ή ένα κατεστραμμένο τμήμα στο πρίσμα ή οπτικό μπλοκ.

 

Ο προβολέας δεν ανάβει & Άλλα θέματα Ισχύος

Εάν ο προβολέας σας κλείνει απροσδόκητα ή δεν ενεργοποιείται, μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, το λογισμικό, ή το σύστημα ψύξης. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να υπάρξει βλάβη στα εσωτερικά κυκλώματα. Αυτή η επισκευή περιλαμβάνει διάγνωση του προβλήματος, μαζί με μια λεπτομερή καθαρισμό των δυσπρόσιτων καναλιών ψύξης. Αυτή δεν μια  επισκευή που μπορεί να γίνει εκτός τεχνικού κέντρου.

 

Ο προβολέας έχει λαμπάκι που αναβοσβήνει

Εάν ένα πράσινο ή κόκκινο λαμπάκι αναβοσβήνει συνεχώς μπορεί να υποδεικνύει ένα μήνυμα του συστήματος. Ανάλογα με τη μάρκα και το μοντέλο του προβολέα, ένα λαμπάκι που αναβοσβήνει μπορεί να σημαίνει ότι ήρθε η ώρα για την αντικατάσταση της λυχνίας, ότι  ο προβολέας είναι υπερθερμαίνεται, ή ότι  πρέπει να καθαριστεί. Εάν η φωτεινή ένδειξη κατάστασης συνοδεύεται από  ζητήματα λειτουργίας , τότε αυτό μπορεί να είναι ενδεικτικό πιο σημαντικών προβλημάτων, όπως  πρόβλημα πλακέτας, πρόβλημα του έρματος (ballast)  ή ότι χρειάζεται αντικατάσταση ανεμιστήρα.

 

Μέρος της εικόνας είναι μαύρο ή λείπει

Εάν έχετε έναν προβολέα DLP, ένα σπασμένο τσιπ DLP είναι η πιθανή αιτία και θα απαιτήσει μια αντικατάσταση. Σε όλους τους προβολείς, αυτό θα μπορούσε να είναι το αποτέλεσμα ζημιάς στο πρίσμα ή οπτικό μπλοκ.

 

Η εικόνα είναι θαμπή ή μουντή ή θολωμένη

Η πιθανότερη αιτία μουντής (σκοτεινής)  εικόνας είναι η λάμπα. Πολλές ώρες προβολής οδηγούν στην αντικατάσταση των λαμπτήρων στη μονάδα. Ακόμα και αν η αντικατάσταση της λάμπας μπορεί να γίνει από τον χρήστη, είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι η λάμπα είναι συνήθως ένα από τα τελευταία πράγματα μπορεί να φταίει. Σας συνιστούμε την αντικατάσταση των λαμπτήρων μετά από 3000 ώρες χρήσης, το οποίο είναι αρκετά πάνω από το ετήσιο εύρος χρήσης για τους περισσότερους χρήστες προβολέα. Πολλές φορές ξοδεύονται εκατοντάδες ευρώ σε λάμπες από τον χρήστη, για να διαπιστώσει ότι ο λαμπτήρας δεν ήταν η αιτία του αποχρωματισμού τους, του προβλήματος λειτουργίας ή ο λόγος που αναβόσβηναν τα led του προβολέα. Ορισμένοι προβολείς χρησιμοποιούν περισσότερους από έναν λαμπτήρα, όπως η όπως η Sanyo PLC-Xf46, η οποία χρησιμοποιεί 4.

Οι λάμπες μπορεί να είναι αρκετά ακριβές και προτείνουμε να αντικαταστήσετε τα φώτα μόνο όταν χρειάζεται. Ακριβώς επειδή μια ιστοσελίδα ισχυρίζεται ότι πωλούν λαμπτήρες δεν σημαίνει ότι είναι καλής ποιότητας. Κάποιες λάμπες είναι γνωστό ότι προκαλούν διακυμάνσεις της ισχύος, οδηγώντας σε αποτυχία παροχής ρεύματοςαποτυχία έρματος, ή ακόμα και αποτυχία πλακέτας.

 

Ο Προβολέας δεν αναγνωρίζει τις θύρες

Το θέμα θα μπορούσε να είναι είτε λογισμικό είτε υλικού. Δοκιμάστε μια διαφορετική είσοδο, για παράδειγμα, να χρησιμοποιήσετε το φορητό σας υπολογιστή για να συνδέσετε με τη VGA ή HDMI θύρα που προηγουμένως δεν χρησιμοποιήσατε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε την προβολή στη σωστή είσοδο. Μερικές φορές, σπασμένα χειριστήρια ή κουμπιά στον προβολέα δεν επιτρέπουν την επιλογή σωστής εισόδου. Αν έχετε επιβεβαιώσει ότι το υλικό ή το λογισμικό του προβολέα είναι η αιτία του ζητήματος, είναι πιθανό η πλακέτα να χρειάζεται αντικατάσταση.

 

Ραγισμένος φακός του προβολέα

Προβολείς που έχουν πέσει μπορεί να χρειάζονται αντικατάσταση στα φυσικά χαρακτηριστικά του προβολέα, συμπεριλαμβανομένης της αντικατάστασης των τυχόν βραχιόνων στήριξης για τους φακούς, ή και τους ίδιους τους φακούς. Φακοί δεν επισκευάζονται, αλλά χρειάζεται να  αντικατασταθούν. Υπάρχει και η περίπτωση η υπερθέρμανση και η διαστολή που προκαλεί να οδηγήσει σε θραύση ή ράγισμα των φακών.

 

Προληπτική συντήρηση του Προβολέα σας

Η προληπτική συντήρηση θα αυξήσει σημαντικά τη διάρκεια ζωής των προβολέων σας. Για τα σχολεία και τις επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν προβολείς, ιδιαίτερα υψηλής φωτεινότητας προβολείς, ένα καλό προληπτικό πλάνο συντήρησης για τον καθαρισμό και την εκ νέου βαθμονόμηση μία φορά το χρόνο είναι προτεινόμενο.

Μην ανησυχείτε και μην αγχώνεστε. Κερδίστε χρόνο, γλιτώστε χρήματα. Ο προορισμός για service projector - επισκευή βιντεοπροβολέα είναι ένας. Είμαστε πάντα εδώ για εσάς. Keep Calm, Call EasyService and Smile ! Πάντα δίπλα σας.

Επισκευές Projector - Service Βιντεοπροβολέων

s

Ο προβολέας LG δεν ανάβει & Άλλα θέματα Ισχύος

Ελάχιστη Χρέωση: 20.00 € Μέσος Χρόνος Επισκευής: 1 - 4 Ημέρες Χρόνος Εγγύησης: 6 Μήνες

Ο προβολέας LG έχει λαμπάκι που αναβοσβήνει

Ελάχιστη Χρέωση: 20.00 € Μέσος Χρόνος Επισκευής: 1 - 4 Ημέρες Χρόνος Εγγύησης: 6 Μήνες

Στίγματα σκόνης και σκοτεινά σημεία προβολέα LG

Ελάχιστη Χρέωση: 40.00 € Μέσος Χρόνος Επισκευής: 1 - 4 Ημέρες Χρόνος Εγγύησης: 6 Μήνες
s

Μέρος της εικόνας είναι μαύρο ή λείπει προβολέα LG

Ελάχιστη Χρέωση: 50.00 € Μέσος Χρόνος Επισκευής: 1 - 4 Ημέρες Χρόνος Εγγύησης: 6 Μήνες

Αποχρωματισμένη εικόνα προβολέα LG

Ελάχιστη Χρέωση: 50.00 € Μέσος Χρόνος Επισκευής: 1 - 4 Ημέρες Χρόνος Εγγύησης: 6 Μήνες

Ραγισμένος φακός προβολέα LG

Ελάχιστη Χρέωση: 40.00 € Μέσος Χρόνος Επισκευής: 1 - 4 Ημέρες Χρόνος Εγγύησης: 6 Μήνες

Η εικόνα είναι θαμπή Θολή ή Μουντή προβολέα LG

Ελάχιστη Χρέωση: 90.00 € Μέσος Χρόνος Επισκευής: 1 - 4 Ημέρες Χρόνος Εγγύησης: 6 Μήνες

Ο Προβολέας LG δεν αναγνωρίζει τις θύρες

Ελάχιστη Χρέωση: 40.00 € Μέσος Χρόνος Επισκευής: 1 - 4 Ημέρες Χρόνος Εγγύησης: 6 Μήνες

Το easyservice.gr ανήκει στον όμιλο εταιριών

superoffers logo easysports logo zeotec logo flowernet logo easybuy logo
Designed & Developed by WebO2