Επισκευή Κινητών LeEco

ΙΖΙ κάνει τα πάντα Easy!

Επισκευή Κινητών LeEco με ένα ΚΛΙΚ !

Όταν LeEco και Coolpad ενώνουν τις δυνάμεις τους, το αποτέλεσμα που θα περιμέναμε δεν είναι τίποτα λιγότερο από τα εντυπωσιακά νέα μοντέλα. Εξαιρετικές προτάσεις από τη LeEco σε αυτές τις κατηγορίες τιμής.

Την ώρα που το όνομα σηκώνει συζήτηση, όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά των LeEco είναι ανάμεσα στα κορυφαία της κατηγορίας. Ξεκινώντας από τον σκελετό αλουμινίου, και τις οθόνες με Full HD ανάλυση, και φυσικά προχωρώντας προς το εσωτερικό. Και φυσικά όλα τα παραπάνω περιέχονται σε έναν πολύ κομψό unibody σκελετό με πάχος μόλις μερικά χιλιοστά!

Χάλασε το LeEco κινητό σας; Κανένα Πρόβλημα! Στο EasyService μπορείτε να βασιστείτε! Για επισκευή και service LeEco το EasyService είναι εδώ.

Εάν το κινητό σας δεν φορτίζει, δεν έχει σήμα ή δεν ακούγεται καλά,ή ακόμα και αν έχει σπάσει η οθόνη σας, μπορείτε να το φέρετε σε μας και σε ελάχιστο χρονικό διάστημα το κινητό σας θα είναι στην καλύτερη λειτουργική κατάσταση! Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας είναι πάντα κοντά σας με διαρκή ενημέρωση της κατάστασης του service σας.

Αν βρεθείτε στην θέση όπου το LeEco κινητό σας χρειάζεται επισκευή, τότε θα είναι χαρά μας να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Μην στενοχωριέστε, μην ανησυχείτε το EasyService είναι εδώ.

Ακόμα και εάν σας έχουν πει πως δεν επισκευάζεται το αγαπημένο σας LeEco , σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις εδώ στο  EasyService μπορούμε να το φτιάξουμε!

Γι' αυτό και προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών, με μεγάλη γκάμα επώνυμων ανταλλακτικών, λύνοντας γρήγορα και επαγγελματικά κάθε πρόβλημα που μπορεί να έχει η συσκευή σας, ώστε να μη σας λείψει ούτε στιγμή πάντα με την ποιότητα, την αξιοπιστία και την οικονομία του EasyService.

Αν είστε σαν εμάς, θα γνωρίζετε πόσο σημαντική είναι η καλή λειτουργία της αγαπημένης σας συσκευής όταν και όποτε το χρειάζεστε. Στο EasyService, το γνωρίζουμε καλά και για αυτό είμαστε δίπλα σας ώστε να μην ανησυχείτε, μην χάνετε χρόνο και να μην προβληματίζεστε ! Αφήστε τα όλα σε εμάς.

 

Τοποθέτηση TEMPERED GLASS – Προστατευτικό Τζαμάκι

Ελάχιστη Χρέωση: 6.00 € Μέσος Χρόνος Επισκευής: 2 Ημέρες Χρόνος Εγγύησης: 12 Μήνες

Τοποθέτηση TEMPERED GLASS 9H – Προστατευτικό Τζαμάκι 9H

Ελάχιστη Χρέωση: 10.00 € Μέσος Χρόνος Επισκευής: 2 Ημέρες Χρόνος Εγγύησης: 12 Μήνες

Το easyservice.gr ανήκει στον όμιλο εταιριών

superoffers logo easysports logo zeotec logo flowernet logo easybuy logo
Designed & Developed by WebO2