Μεγάλο μερίδιο της αγοράς κινητών τηλεφώνων - smartphones αρχίζουν να κερδίζουν τα κινέζικα κινητά τηλέφωνα με εταιρίες όπως η onePlus να χαίρουν ιδιαίτερης εκτίμησης στους αγοραστές. Ο λόγος είναι η διαφορά τιμής σε σχέση με τα επώνυμα μοντέλα. Τα χαρακτηριστικά τον κινέζικων μοντέλων δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν και πολλές φορές είναι πολύ καλύτερα και οικονομικότερα από τα επώνυμα κινητά τηλέφωνα. Όμως υπάρχουν κάποιοι λόγοι που αυτά τα κινητά είναι σε χαμηλότερη τιμή από τα υπόλοιπα:

  • Τα περισσότερα κινέζικα μοντέλα δεν προσφέρουν υποστήριξη μετά την αγορά τους. Αυτό σημαίνει ότι δεν διατηρούν επίσημα καταστήματα και δίκτυο υποστήριξης στην Ευρώπη. Ακόμα και εάν έχουν εγγύηση το τηλέφωνο πρέπει να σταλεί στην Κίνα κάτι το οποίο είναι πολυέξοδο και χρονοβόρο. Αυτός είναι και ο λόγος που η τιμή είναι τόσο χαμηλή , καθώς  το μεγάλο έξοδο των επώνυμων εταιριών είναι η στήριξη με After Sales Service σε κάθε χώρα.
  • Κάποιες κινέζικες μάρκες δεν τηρούν τις προδιαγραφές, δήλωση συμμόρφωσης CE και άλλες που τίθενται από τους Διεθνείς Οργανισμούς όπως ακτινοβολία (SAR) και ασφάλεια (προστασία από υπέρταση μπαταρίας κλπ).
  • Η κατασκευή συνήθως είναι πρόχειρη και ελαττωματική. Κακής ποιότητας υλικά που πολλές φορές φθείρουν κατά την διάρκεια του χρόνου, όπως επίσης και κακή συναρμολόγηση είναι κάποια από τα συχνά αίτια που οδηγούν σε σφάλματα των κινέζικων κινητών τηλεφώνων. Βέβαια υπάρχουν και πολλές εξαιρέσεις κατασκευαστών στη Κίνα με κινητά πραγματικά διαμάντια και με ποιότητα κατασκευής και χαρακτηριστικά πολύ καλύτερα από πάρα πολλά επώνυμα κινητά. Με κατασκευαστές τα τελευταία χρόνια όπως η Lenovo, ZTE, Xiaomi, Huawei,... η εικόνα που είχε δημιουργηθεί για τα κινέζικα κινητά έχει αντιστραφεί

Χωρίς χρέωση ελέγχου!

ΙΖΙ κάνει τα πάντα Easy!  Επισκευή με ένα ΚΛΙΚ

Στο EasyService αναλαμβάνουμε να επισκευάσουμε τυχόν βλάβες που έχει το κινητό σας τηλέφωνο όπως πρόβλημα φόρτισης, σήματος, μικροφώνου κλπ. Σε περίπτωση επιδιόρθωσης οθόνης καπακιού ή αντικατάσταση μπαταρίας ή αλλαγές οθονών κάποια ανταλλακτικά πρέπει να έρθουν από Εξωτερικό και κυρίως από τα εργοστάσια κατασκευής - παραγωγής των κινητών αυτών στη κίνα (το οποίο σημαίνει επιπλέον ημέρες παράδοσης). Εάν ο πελάτης το επιθυμεί μπορεί να προμηθευτεί αυτός το ανταλλακτικό και να γίνει η  επισκευή του κινητού του τηλεφώνου με τα δικά του ανταλλακτικά.

Αναλαμβάνουμε :

Keep Calm, Call EasyService and Smile ! ☎ 210 3004040