ΙΖΙ κάνει τα πάντα Easy!  

> Επισκευή Κινητών με ένα ΚΛΙΚ !

 

Μεγάλο μερίδιο της αγοράς κινητών τηλεφώνων - smartphones αρχίζουν να κερδίζουν τα κινέζικα κινητά τηλέφωνα με εταιρίες όπως η onePlus να χαίρουν ιδιαίτερης εκτίμησης στους αγοραστές. Ο λόγος είναι η διαφορά τιμής σε σχέση με τα επώνυμα μοντέλα. Τα χαρακτηριστικά τον κινέζικων μοντέλων δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν και πολλές φορές είναι πολύ καλύτερα και οικονομικότερα από τα επώνυμα κινητά τηλέφωνα. Για επισκευή και Service του αγαπημένου σας κινητού ο προορισμός είναι ένας.

 Μερικές φορές κακής ποιότητας υλικά που πολλές φορές φθείρουν κατά την διάρκεια του χρόνου, όπως επίσης και κακή συναρμολόγηση είναι κάποια από τα συχνά αίτια που οδηγούν σε σφάλματα των κινέζικων κινητών τηλεφώνων. Βέβαια υπάρχουν και πολλές εξαιρέσεις κατασκευαστών στη Κίνα με κινητά πραγματικά διαμάντια και με ποιότητα κατασκευής και χαρακτηριστικά πολύ καλύτερα από πάρα πολλά επώνυμα κινητά. Με κατασκευαστές τα τελευταία χρόνια όπως η Lenovo, ZTE, Xiaomi, Huawei, ... η εικόνα που είχε δημιουργηθεί για τα κινέζικα κινητά έχει αντιστραφεί

Χωρίς χρέωση τεχνικού ελέγχου σε περίπτωση που αποφασίσετε να προχωρήσετε σε επισκευή της συσκευής σας!

ΙΖΙ κάνει τα πάντα Easy!  Επισκευή σε Κινέζικα Κινητά με ένα ΚΛΙΚ

Στο EasyService αναλαμβάνουμε να επισκευάσουμε τυχόν βλάβες που έχει το κινητό σας τηλέφωνο όπως πρόβλημα φόρτισης, σήματος, μικροφώνου κλπ. Σε περίπτωση επιδιόρθωσης οθόνης καπακιού ή αντικατάσταση μπαταρίας ή αλλαγές οθονών κάποια ανταλλακτικά πρέπει να έρθουν από Εξωτερικό και κυρίως από τα εργοστάσια κατασκευής - παραγωγής των κινητών αυτών στη κίνα (το οποίο σημαίνει επιπλέον ημέρες παράδοσης). Εάν ο πελάτης το επιθυμεί μπορεί να προμηθευτεί αυτός το ανταλλακτικό και να γίνει η  επισκευή του κινητού του τηλεφώνου με τα δικά του ανταλλακτικά.

Αναλαμβάνουμε :

Keep Calm, Call EasyService and Smile ! ☎ 210 3004040

Το easyservice.gr ανήκει στον όμιλο εταιριών

superoffers logo easysports logo zeotec logo flowernet logo easybuy logo
Designed & Developed by WebO2