Επαναφορά Αρχείων Σκληρών Δίσκων

> Ανάκτηση Δεδομένων - Επαναφορά Αρχείων Με Ένα ΚΛΙΚ !

To EasyService παρέχει υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων για όλο το φάσμα των λειτουργικών συστημάτων και σκληρών δίσκων συμπεριλαμβανομένων IDE, EIDE, SATA, SCSI και SAS και όλων των μοντέλων φορητών και προσωπικών υπολογιστών. Δεν μπορείτε να διαβάσετε δεδομένα από το σκληρό σας δίσκο; Χάσατε τα αρχεία από το σκληρό δίσκο σας; Σβήστηκαν τα δεδομένα σας; Δεν λειτουργεί ο σκληρός δίσκος σας; Θέλετε να επαναφέρετε σβησμένα αρχεία; Σβήσατε κατά λάθος τα αρχεία σας;

Μην ανησυχείτε, το EasyService είναι εδώ.


Η επιδιόρθωση σκληρού δίσκου και η ανάκτηση δεδομένων σκληρού δίσκου είναι μια πολύπλοκη διαδικασία. Προσοχή όμως να μην προβείτε σε ενέργειες που θα επιβαρύνουν τη διαδικασία ανάκτησης αρχείων. 

Στο EasyService μπορούμε να ανακτήσουμε δεδομένα από κάθε μοντέλο - μάρκα σκληρού δίσκου όπως:
- Western Digital
- Seagate
- Maxtor
- IBM
- Hitachi
- Toshiba
- Fujitsu
- Samsung

 
Λειτουργικά συστήματα
- Windows OS
- Apple Mac OS
- OS/2
- VAX/VMS
- Unix OS
- Linux OS
- Dos
- Novell
- Android
Και άλλα
 
 Η ανάκτηση των δεδομένων στα εργαστήρια του EasyService είναι άκρως αποτελεσματική. Στο 90% των περιπτώσεων σε δίσκους που ανακτήθηκαν, το ποσοστό ανακτήσιμα αρχείων ξεπερνά το 95% των δεδομένων. Υψηλά ποσοστά επιτυχίας υπάρχουν σε συστήματα που η βλάβη προέκυψε ξαφνικά, χωρίς κάποια πτώση ή φυσική φθορά του δίσκου. Σε αυτές τις περιπτώσεις αν το μέσον έρθει άμεσα στα εργαστήρια μας το ποσοστό επιτυχίας αγγίζει το 99%.

Χαμηλά ποσοστά ανάκτησης έχουμε όταν ο δίσκος έχει ανοιχτεί από άλλη εταιρία, ο ίδιος ο χρήστης έχει αποπειραθεί να δοκιμάσει μόνος του αν αμφιβόλου ποιότητας τεχνικές ή αν στο εσωτερικό του δίσκου προκλήθηκαν από πτώση του μέσου χαρακιές, γρατσουνιές στα πλατό ή σκόνη. Εκεί τα ποσοστά επιτυχίας βρίσκονται σε χαμηλότερα επίπεδα.
 
Η καταστροφή σκληρών δίσκων, με συνέπεια την απώλεια δεδομένων, οφείλεται σε πολλούς λόγους συμπεριλαμβανομένων των παρακάτω:

- Human Errors - Ανθρώπινα λάθη
- Virus attack - Επιθέσεις ιών
- Φυσικές καταστροφές
- Water or Flood damage - Ζημιά από νερό
- Fire or heat damage - Φωτιά ή καπνό
- Drive Platters with excessive bad sectors-Bad sectors
- Short-circuit - βραχυκύκλωμα
- Corrupted Master File Table - Κατεστραμμένα Master File Table
- Corrupted File Allocation Table - Απροσπέλαστα διαμερίσματα του δίσκου
 
Οποιαδήποτε και αν είναι η κατάσταση του σκληρού δίσκου σας, στο EasyService μπορούμε να ανακτήσουμε τα πολύτιμα για εσάς δεδομένα. Προσφέρουμε υψηλό ποσοστό ανάκτησης δεδομένων σε ελάχιστο χρόνο.
 
Αν λοιπόν ο σκληρός δίσκος δεν ανταποκρίνεται σωστά, έχει ασυνήθιστη - παράξενη συμπεριφορά ή κατά τη λειτουργία του ακούγονται ασυνήθιστοι θόρυβοι, τότε σταματήστε αμέσως τη λειτουργία του και να τον αποσυνδέσετε τον από την τροφοδοσία του ρεύματος. Επικοινωνήστε μαζί μας για μια δωρεάν διάγνωση του προβλήματος του δίσκου και για να επαναφέρουμε τα πάντα σε λειτουργική κατάσταση.

Χαμογελάστε το EasyService είναι δίπλα σας.

Το easyservice.gr ανήκει στον όμιλο εταιριών

superoffers logo easysports logo zeotec logo flowernet logo easybuy logo
Designed & Developed by WebO2