ΙΖΙ κάνει τα πάντα Easy!  

> Επισκευή iPod με ένα ΚΛΙΚ !

Το iPod είναι ένα φορητό μουσικό jukebox της εταιρείας Apple. Οι συσκευές της οικογένειας iPod προσφέρουν στον χρήστη τους ένα πολύ απλό τρόπο χρήσης βασισμένο πάνω στο κυκλικό τους πεδίο αφής/κουμπί (scroll wheel), εκτός από το iPod shuffle. Τα περισσότερα iPod έχουν σαν μέσο αποθήκευσης ένα σκληρό δίσκο, ενώ τα μικρότερα της οικογένειας Nano και Shuffle χρησιμοποιούν μνήμη flash. Υποστηρίζουν τους εξής τύπους αρχείων ήχου: Mp3, AAC, WAV, AIFF, Audible και Apple Lossless.  Λόγω της μεγάλης φιλικότητας προς το χρήστη αλλά και της εντυπωσιακής εμφάνισης γρήγορα απέκτησε φανατικό κοινό.

Υποστηρίζουμε και προσφέρουμε τεχνική υποστήριξη όλων των βλαβών(σπασμένη οθόνη, δεν ανάβει, δεν φορτίζει, χαλασμένα κουμπιά, χαλασμένα βύσματα, μπαταρία, επισκευή πλακέτας, υγρασία,...) σε όλα τα μοντέλα Ipod της εταιρείας παράλληλα έχουμε μεγάλο στόκ σε ανταλλακτικά και συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους διανομείς επωνύμων ανταλλακτικών στην Ευρώπη.  Έχουμε επισκευάσει χιλιάδες iPod Touch, και μπορούμε να επιδιορθώσουμε οποιαδήποτε βλάβη που μπορεί να προκληθεί στο αγαπημένο σας iPod. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε το μοντέλο σας ή το τύπο βλάβης του iPod Touch σας σε αυτές που αναφέρονται παρακάτω, καλέστε μας και μιλήστε με έναν από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας, ο οποίος θα απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις που έχετε.

Μην το σκέφτεστε το EasyService είναι πάντα δίπλα σας και πάντα εδώ για να επισκευάσει την αγαπημένη σας συσκευή. Ο προορισμός για επισκευή iPod & service iPod λέγεται EasyService.

Βλάβες Apple iPod που επισκευάζουμε κάθε ημέρα είναι:

- Δεν ανάβει, δεν ανοίγει iPod
- Δεν έχει εικόνα iPod
- Δεν έχει ήχο iPod
- Δεν φορτίζει iPod
- Δεν σας ακούνε iPod
- Δεν λειτουργεί η οθόνη αφής iPod
- Δεν Δέχεται εντολές iPod
- Δεν λειτουργεί πληκτρολόγιο iPod
- Δεν δουλεύει η κάμερα iPod
- Κολλάει iPod
- Σπασμένο βύσμα φόρτισης iPod
- Σπασμένα βύσματα εισόδων - εξόδων iPod
- Χαλασμένη Μπαταρία iPod
- Σπασμένη Οθόνη iPod
- Υγρασία και πτώση υγρών - Βρεγμένο iPod
- Μητρική Πλακέτα iPod
- Αλλαγή Οθόνης iPod
- Αλλαγή Οθόνης Αφής - Digitizer - Touch Screen iPod
- Αλλαγή Τζαμάκι iPod
- Αλλαγή Βυσμάτων iPod
- Αλλαγή Κουμπιών iPod

Επισκευή Στα Μοντέλα iPod

Το easyservice.gr ανήκει στον όμιλο εταιριών

superoffers logo easysports logo zeotec logo flowernet logo easybuy logo
Designed & Developed by WebO2