Αγορά Μεταχειρισμένων ή Χαλασμένων Κονσολών service

Αγορά Μεταχειρισμένων ή Χαλασμένων Κονσολών service


Περιγραφή Συσκευής

Χάλασε η κονσόλα σας και δεν αξίζει η επισκευή της; ή την έχετε κάπου παρατημένη , παραμελημένη; Κανένα πρόβλημα. Φέρτε την στον ΙΖΙ!

 ΙΖΙ κάνει τα πάντα Easy!  Αίτημα Πώλησης με ένα ΚΛΙΚ

Στο EasyService μπορούμε να αγοράσουμε την χαλασμένη ή παρατημένη κονσόλα  σας! Απλά φέρτε τη σε εμάς και η ομάδα εξειδικευμένων τεχνικών μας θα την αξιολογήσει και αφού γίνει η κοστολόγηση θα την αγοράσουμε. Αγοράζουμε ΟΛΑ τα μοντέλα Playstation , XBOX , Wii και τα φορητά PSP, DSi, DSi XL, 2DS, 3DS. Ακόμα και αν έχετε ένα παλιό ή χαλασμένο μοντέλο Playstation , XBOX , Wii , το EasyService είναι εδώ πάντα δίπλα σας για οτιδήποτε μας χρειαστείτε.

Η αγορά κονσολών αλλάζει συνεχώς και καθώς όλο και περισσότερα μοντέλα βγαίνουν στην αγορά, πολλές φορές μένουν στην κατοχή μας κονσόλες  προηγούμενης γενιάς, παρατημένες σε ένα συρτάρι, αποθήκη ή ντουλάπα, οι οποία πολλές φορές είναι μη λειτουργικές. Όμως αυτές οι κονσόλες  μπορούν να βοηθήσουν στην επισκευή άλλων ή να προωθηθούν για ανακύκλωση προστατεύοντας τον αγαπημένο πλανήτη μας. Στο EasyService δίνουμε τεράστιο βάρος στην ανακύκλωση των ηλεκτρονικών συσκευών.

Φέρτε το σε μας και βοηθήστε και σεις στην ανακύκλωση συσκευών.

Βήμα 1: Έλεγχος από το τεχνικό τμήμα του EasyService στο Μαρούσι (μας φέρνεις ή στέλνεις τη συσκευή σου με δικά μας έξοδα με Γενική Ταχυδρομική στο επισκευαστικό κέντρο του EasyService).
Βήμα 2: Κοστολόγηση της συσκευής σας από το εξειδικευμένο τεχνικό μας τμήμα. Σου λέμε την αξία που μπορείς να μας την πουλήσεις.
Βήμα 3: Εξαγορά της συσκευής σας μετρητοίς ή παίρνεις την αξία του σε έκπτωση για τη νέα σου αγορά ή ανταλλαγή με οποιοδήποτε προϊόν του EasyService ή του EasyBuyWorld πληρώνοντας το αντίστοιχο αντίτιμο.

Φέρτε το σε μας προστατέψτε την τσέπη σας, βοηθήστε και εσείς στην ανακύκλωση συσκευών και στην προστασία του περιβάλλοντος. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε την διαφορά και να σώσουμε το σπίτι - πλανήτη μας.

- Αγοράζουμε Παλιά ή Προβληματικά ή Χαλασμένα Playstation 3 , Playstation 4
- Αγοράζουμε Παλιά ή Προβληματικά ή Χαλασμένα XBOX , XBOX 360 , XBOX One
- Αγοράζουμε Παλιά ή Προβληματικά ή Χαλασμένα Wii και WiiU
- Αγοράζουμε Παλιές ή Χαλασμένες Παιχνιδομηχανές PSP, PS Vita , Nintendo DS, Dsi, DSi XL , 2DS , 3DS

Αίτηση Επισκεύης με ένα click
 • Πάντα:

  • Ποιοτικά
  • Αξιόπιστα
  • Υπεύθυνα
  • Με Σεβασμό στον Πελάτη
  • Δωρεάν Μεταφορικά
  • Δωρεάν 'Ελεγχος
  • Extra Έκπτωση για πολλαπλές επισκευές
  • Άμεση Επισκεύη με ραντεβού
  • Αυθεντικά (γνήσια) ανταλλακτικά


Ο IZI ΤΟ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΕΙ!!

Δωρεάν μεταφορικά από/σε όλη την Ελλάδα!!

Στην περίπτωση που συμφωνήσετε με το κόστος επισκευής και το EasyService προχωρήσει στην επισκευή της συσκευής σας, δεν χρεωνόσαστε καθόλου μεταφορικά...