Επισκευή HTC Smartphone - HTC

Στο EasyService αναλαμβάνουμε όλα τα μοντέλα κινητών της εταιρείας HTC. Η HTC είναι παλιά στον χώρο κατασκευής Smartphone και έχει κατασκευάσει κάποια από τα πιο εντυπωσιακά κινητά όλων των εποχών με πολύ μεγάλες πωλήσεις σε όλο τον πλανήτη. Γνωρίζουμε πως το HTC σας είναι ένα πολύτιμο εργαλείο που το θέλετε πάντα δίπλα σας και εάν χαλάσει θέλετε να επισκευαστεί το συντομότερο δυνατόν. Μην στενοχωριέστε, θα σας το επισκευάσουμε με αγάπη και προσοχή σαν να ήταν δικιά μας συσκευή.

ΙΖΙ κάνει τα πάντα Easy! 

Αίτηση Επισκευής με ένα ΚΛΙΚ

 

Μπορούμε να αντικαταστήσουμε οποιοδήποτε μέρος του HTC Smartphone που έχει σπάσει ή χαλάσει. Αν βρεθείτε στην θέση όπου το HTC κινητό σας χρειάζεται επισκευή, τότε θα είναι χαρά μας να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Αν βράχηκε το HTC κινητό σας , αν έσπασε η οθόνη αφής (touch screen - digitizer), αν έσπασε η οθόνη, δεν φορτίζει ή γενικά αν διαπιστώσατε κάποια δυσλειτουργία ή οποιοδήποτε πρόβλημα, τότε είστε στο σωστό σημείο. Η εταιρεία μας θα αναλάβει το σύνολο των ενεργειών για την άμεση αποκατάσταση, χωρίς μάλιστα να χρειαστεί την παραμικρή μετακίνησή σας από τον χώρο σας. Έχουμε εξειδίκευση σε επισκευές HTC συσκευών που έχουν υποστεί βλάβη από νερό - υγρασία ή ακόμα και σε προβλήματα της μητρικής πλακέτας. 

Ακόμα και εάν σας έχουν πει πως δεν επισκευάζεται το αγαπημένο σας HTC, σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις εδώ στο  EasyService μπορούμε να το φτιάξουμε και να προσφέρουμε οικονομική και αξιόπιστη λύση! Αν είστε σαν εμάς, θα είστε κολλημένος με την συσκευή σας και γνωρίζετε πόσο σημαντική είναι η καλή λειτουργία της αγαπημένης σας συσκευής όταν και όποτε το χρειάζεστε.

Στο EasyService, τα γνωρίζουμε καλά όλα αυτά και για αυτό είμαστε εδώ, κοντά σας ώστε να μην ανησυχείτε για οτιδήποτε χρειαστείτε για το HTC σας !

Τοποθέτηση TEMPERED GLASS – Προστατευτικό Τζαμάκι

Ελάχιστη Χρέωση: 6.00 € Μέσος Χρόνος Επισκευής: 2 Ημέρες Χρόνος Εγγύησης: 12 Μήνες

Τοποθέτηση TEMPERED GLASS 9H – Προστατευτικό Τζαμάκι 9H

Ελάχιστη Χρέωση: 10.00 € Μέσος Χρόνος Επισκευής: 2 Ημέρες Χρόνος Εγγύησης: 12 Μήνες

Το easyservice.gr ανήκει στον όμιλο εταιριών

superoffers logo easysports logo zeotec logo flowernet logo easybuy logo
Designed & Developed by WebO2