Επισκευή με Ένα ΚΛΙΚ

Μην χάνετε άλλο χρόνο, καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας  και σε χρόνο ρεκόρ η συσκευή σας θα είναι στα χέρια σας επισκευασμένη, λειτουργική και με την εγγύηση του EasyService. Συμπληρώστε την φόρμα που εμφανίζεται στα αριστερά σας ή ( αν δεν βλέπετε την φόρμα πατήστε εδώ ), περιγράψτε μας την συσκευή την οποία θέλετε να επισκευάσουμε καθώς και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και άμεσα ο εξειδικευμένος τεχνικός για την συσκευή σας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να δώσουμε λύση στο πρόβλημά σας.


Αν επιθυμείτε, μπορείτε φυσικά να αποστείλετε εσείς την συσκευή σας ( με δέμα ) ή να μας τη φέρετε στα επισκευαστικά μας κέντρα. Είμαστε πάντα δίπλα σας ☎210 3004040,  στο SKYPE (προσθήκη επαφής easyservicegr )  ή στείλτε μας email στο info@easyservice.gr


Με την παραλαβή της συσκευής σας από το EasyService θα έχετε συνεχή ενημέρωση με sms και email για την πορεία της επισκευής σας. ( Μην αμελήσετε να μας ενημερώσετε με το email σας και τον αριθμό κινητού σας ώστε να μπορούμε να σας ενημερώνουμε καλύτερα και συνεχώς).  Προτείνουμε να κάνετε σωστή και καλά προστατευμένη συσκευασία (χρησιμοποιώντας χαρτόκουτο ή χαρτιά εφημερίδας - περιοδικών) ή ακόμα καλύτερα να χρησιμοποιήσετε την εργοστασιακή συσκευασία εφόσον την έχει κρατήσει. Την στέλνετε με χρέωση δική μας με τις εταιρείες:


- Γενική Ταχυδρομική(210 4851100). Σαν EasyService Points λειτουργούν και όλα τα καταστήματα της Γενικής Ταχυδρομικής στην Ελλάδα. Δείτε τα σημεία παράδοσης εδώ. Μπορείτε να παραδώσετε την συσκευή σας σε οποιοδήποτε από τα 300 καταστήματα της Γενικής αφού πρώτα επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2103004040 ή με email στο info@easyservice.gr


- Ζητήστε να σας καλέσουμε για να σας βοηθήσουμε και να τα αναλάβουμε όλα εμείς.


EasyService-One-Click-Repair


Τι κάνει το EasyService για εσάς:


- Ο τεχνικός υπεύθυνος, κανονίζει παραλαβή της συσκευής σας με Courier από το χώρο σας.
- Διεξοδική εξέταση της συσκευής σας, από τον εξουσιοδοτημένο τεχνικό και εκτίμηση κόστους.

 - Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πελάτη, για ενημέρωση όσον αφορά το κόστος επισκευής και τις πιθανές λύσεις (Ταυτόχρονα ενημέρωση με email, sms αλλά και από την ιστοσελίδα του EasyService για την εξέλιξη της επισκευής .

- Επισκευή : Αν ο πελάτης δεχτεί τη χρέωση προχωράμε σε επισκευή της συσκευής και ενημερώνετε ο πελάτης για την εξέλιξη της. Αφού αποκατασταθεί η λειτουργία της συσκευής δοκιμάζεται - ελέγχεται εφόσον συμφωνεί και ο πελάτης, εντατικά ( stress test ), για 2-3 μέρες στα εργαστήρια μας για να εξασφαλίσουμε σωστή, διαρκή και σίγουρη λειτουργία.

- Επιστροφή : Αν ο πελάτης δεν δεχτεί την χρέωση επιστρέφεται η συσκευή με ελάχιστη χρέωση μόνο των μεταφορικών. Αν δεχτεί δεν υπάρχει καμία χρέωση για τα μεταφορικά.

- Αγορά : Αν η συσκευή δεν αξίζει ή δεν μπορεί να επισκευαστεί, οι τεχνικοί μας μπορούν να σας κάνουν προσφορά για να αγοράσουμε τη χαλασμένη συσκευή σας για ανταλλακτικά.


Μην ξεχνάτε, το EasyService είναι πάντα δίπλα σας για ότι και αν χρειαστείτε. Χαμογελάστε και αφήστε σε εμάς την επίλυση των προβλημάτων σας.


EasyService-Android EasyService-Apple-Repair

EasyService-Laptop-Repair EasyService-Consoles-Repair

Το easyservice.gr ανήκει στον όμιλο εταιριών

superoffers logo easysports logo zeotec logo flowernet logo easybuy logo
Designed & Developed by WebO2