To EasyService ξεκίνησε την λειτουργία του το 2004 ως ένα από τα πρώτα τεχνολογικά επισκευαστικά κέντρα - Service Center στη χώρα.

       Το 2011 μεταφέρθηκε σε νέα υπερσύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια στην οδό Λ.Πεντέλης 31, 15127 Μελίσσια , (Που Είμαστε; ) όπου στεγάζεται μέχρι και σήμερα που μας επιτρέπουν να παρέχουμε αξιόπιστο, εγγυημένο και γρήγορο service της συσκευής σας. H υψηλή τεχνογνωσία μας, η αξιοπιστία μας και οι εγγυημένες επισκευές μας οδήγησαν στην δημιουργία Καταστημάτων - EasyService Points για να Είμαστε ΠΑΝΤΑ δίπλα σας.

           ΧΑΛΑΝΔΡΙ -ΜΕΛΙΣΣΙΑ - Λεωφ. Πεντέλης 31, 151 27, Μελίσσια - ΧΑΛΑΝΔΡΙ  (ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΧΑΡΤΗ)

           ΚΥΨΕΛΗ - Τζουμαγιάς 7, 11362, ΚΥΨΕΛΗ (ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ) (ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΧΑΡΤΗ)

 

Σαν EasyService Points λειτουργούν και όλα τα καταστήματα της Γενικής Ταχυδρομικής στην Ελλάδα. Δείτε τα σημεία παράδοσης εδώ. Μπορείτε να παραδώσετε την συσκευή σας προς επισκευή σε οποιοδήποτε από τα 300 καταστήματα της Γενικής Ταχυδρομικής αφού πρώτα επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 300 4040.

Τηλ.Κέντρο:  ☎ 210 300 40 40 (16 γραμμές)ή αφήστε μας μήνυμα στο  info@easyservice.gr  - EasyService Support .

       Ξεκινήσαμε με επισκευές σε υπολογιστές, Laptop και κονσόλες - παιχνιδομηχανές. Σύντομα οι ανάγκες του ολοένα και αυξανόμενου κοινού, μας οδήγησαν στην επισκευή συσκευών κινητής τηλεφωνίας (smartphones), servers και επισκευές tablet. Συνεχίσαμε με επισκευές σε όλα τα προϊόντα της Apple ( iphone, imac, ipad, macbook, macmini, ipod), τα SmartPhone της Samsung, τα υπόλοιπα Smartphone των εταιρειών LG, Sony, Nokia, HTC, RIM-Blackberry και τα τελευταία χρόνια με την  ανάκτηση δεδομένων και με την τεχνική υποστήριξη και επισκευή όλων των μοντέλων τηλεοράσεων Samsung, LG, Sony, Toshiba, Panasonic, Philips  και όλων των Monitor οθονών υπολογιστών EIZO, Samsung, LG, Asus, Dell, Philips, ACER, HP, AOC, Iiyama. Επισκευάζουμε UPS όλων των κατασκευαστών. Η αγάπη μας για τα ηλεκτρονικά και τις επισκευές μας έχει οδηγήσει και στην επισκευή φωτογραφικών μηχανών και βιντεοκάμερες. Οι υπέρογκες πωλήσεις σε smartphones ασιατικής προέλευσης όπως Xiaomi , Huawei, Lenovo, ZTE μας οδήγησαν σε επισκευές ΌΛΩΝ των κατασκευαστών κινητών και service smartphones της αγοράς.

ΙΖΙ κάνει τα πάντα Easy!  Keep Calm, Call EasyService and Smile !

Επισκευή ΤΩΡΑ με ένα ΚΛΙΚ !

       Μέχρι σήμερα και καθημερινά επενδύουμε συνεχώς στην τεχνολογία ανανεώνοντας συνεχώς τον εξοπλισμό μας. Στα υπερσύγχρονα εργαστήρια μας διαθέτουμε εξειδικευμένα εργαλεία και ειδικό εξοπλισμό που μας επιτρέπουν να αναλαμβάνουμε ακόμα και τις πιο δύσκολες και περίπλοκες βλάβες όπως την επισκευή σε ελαττωματικές κάρτες γραφικών ή μητρικές κάρτες υπολογιστών, laptops, tablets και κινητών - smartphones. Έχουμε επισκευάσει πάνω από 125.000 συσκευές για πελάτες από όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό.

       Προτεραιότητα μας είναι να προσφέρουμε υπηρεσίες επισκευών με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και επαγγελματισμού. Θεωρούμε όποιους μας προτιμούν μέλη της οικογένειάς μας και θέλουμε να τους βλέπουν να χαμογελούν και είναι ευχαριστημένοι με την επίλυση τους τεχνικού τους προβλήματος, προσφέροντας σας μια μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης.

       Γνωρίζουμε ότι η συσκευή σας είναι αναπόσπαστο εργαλείο και σε περίπτωση βλάβης τη θέλετε επισκευασμένη άμεσα.  Αν υποκύψετε στις "σειρήνες" που σας υπόσχονται επισκευή σε μερικά λεπτά ή στον χώρο σας, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι παρακάμπτετε την διαδικασία του σοβαρού εργαστηριακού ελέγχου και της απολύμανσης - καθαρισμού και αυτό γιατί οι διαγνωστικές συσκευές και ο επαγγελματικός εργαστηριακός εξοπλισμός δεν είναι φορητός και η διαδικασία πλήρης ελέγχου και διάγνωσης μιας συσκευής διαρκεί τουλάχιστον 50 λεπτά. Το EasyService για να ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες σας, προσφέρει και επισκευές στον χώρο σας κατ οίκον παρακάμπτωντας όμως την παραπάνω διαδικασία

EasyService-Rework

       Εξίσου μεγάλη προσοχή δίνουμε στην συνεχή εκπαίδευση και κατάρτιση των έμπειρων τεχνικών μας πάνω σε κάθε νέα τεχνολογική εξέλιξη. Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένους τεχνικούς όπως ( Μηχανικού υπολογιστών(Ε.Μ.Π), Φυσικού με εξειδίκευση-κατεύθυνση στην ηλεκτρονική, ηλεκτρονικούς μηχανικούς και εξειδικευμένους,πιστοποιημένους  τεχνικούς υπολογιστών και κινητών).

EasyService-Soldering

      Για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε επισκευή που αναλαμβάνουμε χρησιμοποιούμε άριστης ποιότητας και υψηλής αντοχής δοκιμασμένα αυθεντικά ή OEM επώνυμα ανταλλακτικά. Διαθέτουμε ετοιμοπαράδοτα χιλιάδες επώνυμα ανταλλακτικά σε συνεργασία με το EasyBuy και SuperOffers και συνεργαζόμαστε με όλους τους μεγάλους διανομείς ανταλλακτικών (repair parts) στην Ευρώπη με σκοπό να σας προσφέρουμε αξιόπιστα και υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά για την αγαπημένη σας συσκευή. Με αυτό τον τρόπο καταφέρνουμε να εισπράττουμε την αγάπη σας και να κερδίζουμε κάθε ημέρα την θετική γνώμη και τις αξιολογήσεις όλων εσάς.

EasyService Reballing

Διαθέτουμε τελευταίας τεχνολογίας, σύγχρονα μηχανήματα και εξοπλισμό αναβαθμίσεων, όπως:

           - Rework Systems Ρομποτικής Επισκευής Πλακετών (Reflow και Reballing),

           - Yπέρυθρα και θερμού αέρα ειδικά συστήματα (σταθμοί) κόλλησης-αποκόλλησης,

           - Επαγγελματικές μπανιέρες υπερήχων πολλών μεγεθών για πλακέτες κινητών τηλεφώνων μέχρι μητρικές πλακέτες υπολογιστών (Desktop - Server), imac,...,

           - θερμαντήρες, Σύγχρονα Οπτικά και ηλεκτρονικά ( Μικροσκόπια ), σταθμούς θερμού αέρα,

           - Εξειδικευμένα όργανα μέτρησης (επαγγελματικά πολύμετρα, παλμογράφοι, διαγνωστικά )

           - Αντιστατικοί πάγκοι και αντιστατικά βραχιόλια γείωσης τα οποία είναι απαραίτητα για την τήρηση των κανόνων ασφαλείας αλλά και πολύ σημαντικοί για την ασφαλή ολοκλήρωση  των επισκευών που αναλαμβάνουμε.

           - Εξειδικευμένα εργαλεία: Αποφασιστικής σημασίας για τη σωστή και γρήγορη εργασία μας είναι επίσης τα εξειδικευμένα εργαλεία που χρησιμοποιούμε πάντα: αντιστατικά κατσαβίδια, ηλεκτρονικά κολλητήρια με όλες τις πιθανές μύτες, σταθμούς κόλλησης εξαρτημάτων, ηλεκτρονικούς σταθμούς θερμού αέρα για soldering/resoldering/desoldering κ.λ.π., τα οποία φροντίζουμε να ανανεώνουμε έτσι ώστε να είναι πάντα τελευταίας τεχνολογίας και σε άψογη κατάσταση.

           - ΟΕΜ ανταλλακτικά: Κάθε επισκευή μας, γίνεται πάντα με επώνυμα ανταλλακτικά ΟΕΜ, δηλαδή πιστοποιημένα και άριστης ποιότητας εξαρτήματα. Έτσι διασφαλίζουμε την άψογη λειτουργία της συσκευής σας, αλλά και την αντοχή της επισκευής μας στο χρόνο.

           - και το πιο σημαντικό, τεχνικούς 10 ετούς πείρας με εξειδίκευση και κατάρτιση στην κινητή τηλεφωνία, στις παιχνιδομηχανές και στους υπολογιστές - φορητούς καθώς και πάνω από 15.000 ανταλλακτικά διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή. Μπορούμε να επισκευάσουμε και την πιο δύσκολη βλάβη της συσκευής σας και πάντα, εκεί που άλλοι τεχνικοί ‘’σήκωσαν τα χέρια’’ εμείς θα τα καταφέρουμε. Ξεχάστε τις ταλαιπωρίες για να επισκευαστεί η συσκευή σας. Η πλήρης μηχανογραφημένη διαδικασία, ο επαγγελματικός "state of the art"  εξοπλισμός και οι άριστα εκπαιδευμένοι τεχνικοί, μας επιτρέπουν να επισκευάσουμε τη συσκευή σας άμεσα και φυσικά σας ενημερώνουμε πλήρως για την πορεία των εργασιών μας μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (sms), μέσω tickets αλλά και email.

EasyService Reballingeasyservice-mikroskopia-microscopes

Τώρα το EasyService σας παραδίδει άμεσα, εντός λίγων ωρών ή ημερών (εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα ανταλλακτικών) επισκευασμένη την συσκευή σας με γραπτή εγγύηση ανταλλακτικών και εργασίας.

- Επισκευές αποκολλημένων στοιχείων από υπερθερμάνσεις(θερμικά σόκ) ή έντονους κραδασμούς - στρεβλώσεις από πτώσεις ή πιέσεις. - Επισκευή RROD, YLOD, BLOD, Αντικατάσταση Μηχανισμών Ανάγνωσης και πολλών άλλων βλαβών σε παιχνιδομηχανές. - Επισκευές προβληματικών οπτικών συστημάτων ανάγνωσης (Laser Lens,...). - Advanced Rework SMD / BGA Reballing. - Επισκευές Μητρικών Κεντρικών Πλακετών (Motherboards) υπολογιστών, Laptop, κινητών, επισκευές tablet, Επισκευές καρτών γραφικών. - Ρομποτική Επισκευή Πλακετών. - Αλλαγή Γλώσσας. - Ξεκλείδωμα Κωδικού Χρήστη. - Ξεκλείδωμα Δικτύου. - Επισκευή ή αντικατάσταση μηχανικών μερών, όπως μηχανισμοί ανάγνωσης(lens-laser) ακουστικά, μικρόφωνα, πληκτρολόγια, κάμερες, μεγάφωνα, προσόψεις,.. - Επισκευή ή αντικατάσταση ηλεκτρονικών μερών, όπως οθόνες, κονέκτορες , επαφές φόρτισης, επαφές μπαταρίας, επαφές Hands Free,... - Χημικός Καθαρισμός πλακέτας από υγρασία, οξειδώσεις, πτώση υγρών με μεγάλη επιτυχία. - Επισκευή κομμένων γραμμών.

Αριθμώντας πάνω από 125.000 επισκευές και περισσότερους από 245.000 ευχαριστημένους πελάτες γιορτάζουμε μαζί σας τα  περισσότερα από τα 10 χρόνια λειτουργίας μας. Για αυτό σας παρουσιάζουμε την νέα, ανανεωμένη πλατφόρμα εξυπηρέτησης που κάνει πράξη όσα υπόσχεται το όνομα μας και προσφέρει τον ευκολότερο, ταχύτερο, φθηνότερο και πλέον αξιόπιστο τρόπο επισκευής οποιασδήποτε ηλεκτρονικής συσκευής.

Επισκεφτείτε το EasyService.gr ή κάντε μια Αίτηση Επισκευής Τώρα και αφήστε τα υπόλοιπα σε εμάς. Keep Calm, Call EasyService and Smile !!

Το easyservice.gr ανήκει στον όμιλο εταιριών

superoffers logo easysports logo zeotec logo flowernet logo easybuy logo
Designed & Developed by WebO2