Επισκευή Tablet Apple

Το iPad είναι υπολογιστής ταμπλέτα που αναπτύσσεται από την Apple βασισμένος στην οθόνη αφής. Η αναγγελία της παραγωγής του έγινε στις 27 Ιανουαρίου 2010 και θεωρείται ότι ανήκει σε μια κατηγορία μεταξύ των έξυπνων τηλεφώνων και του φορητού υπολογιστή. Παρόμοιο στη λειτουργία του με το μικρότερο και λιγότερο ισχυρό iPhone ή iPod touch, τρέχει μια τροποποιημένη έκδοση του ίδιου λειτουργικού συστήματος (iPhone ΙOS), με ένα επανασχεδιασμένο περιβάλλον για να εκμεταλλευτεί τη μεγαλύτερη οθόνη.

Το iPad έχει μια αναδρομικά φωτισμένη (LED) οθόνη αφής 9.7 ιντσών (25 εκατ.), 16 έως 128(GΒ) μνήμη,Bluetooth, και ένα καλώδιο σύνδεσης ώστε να συγχρονίζεται με το iTunes και να συνδέεται με ενσύρματα περιφερειακά. Επειδή η κύρια λειτουργία του iPad είναι η ανάγνωση ηλεκτρονικών βιβλίων (e-books) από το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα βιβλίων της Apple (ibookstore) το iPad έχει συγκριθεί με το Kindle της Amazon και το Barnes & Noble’s Nook. Όποια βλάβη και αν έχει το αγαπημένο σας Apple Tablet το EasyService είναι εδώ.  Το EasyService, είναι το πιο σύγχρονο επισκευαστικό κέντρο στην Ελλάδα όσον αφορά την επισκευή tablet iPad της Apple καθώς διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και πλήρως καταρτισμένους τεχνικούς. Τα πλεονεκτήματα που μας κάνουν να υπερέχουμε κάθε άλλου αντίστοιχου επισκευαστικού κέντρου είναι πολλά και σημαντικά για τους πελάτες μας.

Μην στενοχωριέστε και μην αγχώνεστε. Το EasyService είναι εδώ. Ο προορισμός για Επισκευή Service iPad είναι ένας. Δείτε τι μπορούμε να κάνουμε για τις αγαπημένες συσκευές σας Apple Tablet.

Αναλαμβάνουμε:

 Επισκευή Service iPad 1
 Επισκευή Service iPad 2
 Επισκευή Service iPad 3
 Επισκευή Service iPad 4
 Επισκευή Service iPad Air
 Επισκευή Service iPad Air 2
 Επισκευή Service iPad Mini
 Επισκευή Service iPad Mini 2
 Επισκευή Service iPad Mini 3
 Επισκευή Service iPad Pro

ΙΖΙ κάνει τα πάντα Easy! Έτσι κάνει και για τα Apple Tablet.

Αίτηση Επισκευής με ένα ΚΛΙΚ