Τα Samsung Galaxy Tab είναι μια γραμμή παραγωγής βασισμένη σε tablet mid-range Android που παράγονται από τη Samsung Electronics. Είναι παρόμοια με τη σειρά Samsung Galaxy Note με εξαίρεση τη γραφίδα Samsung S-Pen. Το πρώτο μοντέλο της σειράς, το 7-ιντσών Samsung Galaxy Tab, εισήχθη για πρώτη φορά στις 2 Σεπτεμβρίου 2010 στο IFA στο Βερολίνο. Από τότε έχουν υπάρξει αρκετές μοντέλα που κυκλοφόρησαν, συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων με 7, 8, 9 , 10.1, 11, 12 -ιντσών οθόνες. Η Samsung έχει πραγματικά κάποια εντυπωσιακά μοντέλα Tablet και φανατικούς οπαδούς για τα προϊόντα της.

easyservice-service-episkevi-samsung-tablet

Οι εκδόσεις Wi-Fi της ταμπλέτας περιλαμβάνουν και σύστημα GPS, ενώ τα tablet 3G / 4G περιλαμβάνουν και GSM ModuleΌποια βλάβη και αν έχει το αγαπημένο σας Samsung Tablet το EasyService είναι εδώ. Το EasyService, είναι το πιο σύγχρονο επισκευαστικό κέντρο στην Ελλάδα όσον αφορά την επισκευή tablet της Samsung καθώς διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και πλήρως καταρτισμένους τεχνικούς. Τα πλεονεκτήματα που μας κάνουν να υπερέχουμε κάθε άλλου αντίστοιχου επισκευαστικού κέντρου είναι πολλά και σημαντικά για τους πελάτες μας.

O προορισμός για service επισκευή Samsung Tablet είναι ένας και λέγεται EasyServiceΜην στενοχωριέστε και μην αγχώνεστε. Το EasyService είναι εδώ και κάνει για το αγαπημένο Tablet σας τα πάντα.

Αναλαμβάνουμε για επισκευή όλα τα μοντέλα tablet της Samsung όπως:

– Service Επισκευή σε Samsung Galaxy Tab S Series
– Service Επισκευή Samsung Galaxy Tab A Series
– Service Επισκευή Samsung Galaxy Tab Series
– Service Επισκευή Samsung Galaxy Note Series
– Service ΕπισκευήSamsung Galaxy Note Pro Series

ΙΖΙ κάνει τα πάντα Easy! Έτσι κάνει και για τα Samsung Tablet.

Αίτηση Επισκευής με ένα ΚΛΙΚ

Το easyservice.gr ανήκει στον όμιλο εταιριών

superoffers logo easysports logo zeotec logo flowernet logo easybuy logo
Designed & Developed by WebO2