string(4) "post"

Αυτό είναι το νέο κυρτό smartpohone της LG

Αυτό είναι το νέο κυρτό smartpohone της LG

Η LG παρουσίασε το νέο της κυρτό smartphone το οποίο ακούει στο όνομα G Flex 2

Ενα χρόνο μετά, το νέο G Flex 2 έρχεται να βελτιώσει τον προκάτοχό του σε όλα τα επίπεδα, προσφέροντας ακόμη πιο γρήγορες επιδόσεις, δυναμικό σχεδιασμό και, το σημαντικότερο όλων, μεγαλύτερη άνεση για τον χρήστη.

 

Το νέο LG G Flex 2 διακρίνεται για το στιλ του, τις σχεδιαστικές του γραμμές, αλλά και τις επιδόσεις που εξασφαλίζει απρόσκοπτα ο ισχυρός οκταπύρηνος 64-bit επεξεργαστής. Η οθόνη των 5,5 ιντσών είναι πλέον Full HD και το αναβαθμισμένο λειτουργικό κάνει τη χρήση ακόμη πιο άνετη, μέσα από εντελώς νέες λειτουργίες, όπως το Gesture View και το Glance View.
 
Επίσης η πίσω όψη διαθέτει μοναδικές ιδιότητες «αυτο-ίασης», όπως και το πρώτο G Flex, ενώ επανέρχεται ακόμη πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά στο νέο G Flex 2, καθιστώντας το ανθεκτικό σε μικρές εκδορές και γρατσουνιές που προκαλούνται κατά τη χρήση. 
 
Ο σχεδιασμός του νέου G Flex 2 πηγαίνει ένα βήμα πιο πέρα από το πρωτοποριακό κυρτό σχήμα και την ακτίνα των 700 mm του προκατόχου του. Tο νέο smartphone καταφέρνει να συνδυάσει αρμονικά μια σειρά καμπύλες διαφορετικής ακτίνας, από 400 mm έως 700 mm, σε όλες τις όψεις: εμπρός, πίσω, στο πλάι, στις επάνω και τις κάτω πλευρές.
 
Οι καμπύλες του G Flex 2 ωστόσο δεν έχουν μόνο αισθητική αξία. Ο εργονομικός σχεδιασμός επιτρέπει στο μικρόφωνο της συσκευής να βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στο στόμα του χρήστη. Η οθόνη των 5,5 ιντσών είναι πιο λεπτή και το καμπύλο σχήμα της εξασφαλίζει καλύτερο κράτημα. Η καμπύλη της οθόνης με ακτίνα 700 mm υπόσχεται καλύτερη εμπειρία θέασης από οποιαδήποτε γωνία, ενώ η καμπύλη στην πίσω πλευρά της συσκευής, με μικρότερη ακτίνα 650 mm, διευκολύνει το κράτημα και την τοποθέτηση στην τσέπη του χρήστη. Η ανάλυση έχει αναβαθμιστεί σε 1080p Full HD, όπως αναβαθμισμένη είναι συνολικά η P-OLED οθόνη, η οποία δίνει στο G Flex 2 το μοναδικό κυρτό σχήμα.
 
Το νέο LG G Flex 2 είναι το πρώτο κινητό που χρησιμοποιεί τον οκταπύρηνο Snapdragon 810 (64-bit Octa-Core CPU), ειδικά προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις του Android 5.0 και την Adreno 430 GPU. Ο επεξεργαστής Snapdragon 810 διαθέτει επιπλέον ενσωματωμένη λειτουργία υποστήριξης «Carrier Aggregation», για πιο γρήγορη και αποτελεσματική συνδεσιμότητα. 
 
Η αντοχή του κρυστάλλου που καλύπτει την οθόνη του G Flex 2 έχει βελτιωθεί κατά 20%, χάρη σε ειδική τεχνολογία χημικής επεξεργασίας που αναπτύχθηκε από την LG. Παράλληλα, η ειδική επεξεργασία Self Healing επιτρέπει στην πλάτη της συσκευής να «θεραπεύει» μόνη της μικρογδαρσίματα και γρατζουνιές που προκαλούνται από την καθημερινή χρήση. 
 
Η συγκεκριμένη τεχνολογία έχει επίσης βελτιωθεί, επιτυγχάνοντας σημαντικά μικρότερο χρόνο «ίασης», από τα περίπου τρία λεπτά της προηγούμενης γενιάς, στα δέκα δευτερόλεπτα για το G Flex 2, εφόσον η συσκευή βρίσκεται σε θερμοκρασία δωματίου.
 
Αλλη μία καινοτομία είναι το Laser Auto Focus της κάμερας, το οποίο η LG παρουσίασε για πρώτη φορά στο G3. Η συγκεκριμένη τεχνολογία δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη του G Flex 2 να αποτυπώνει μοναδικές στιγμές ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, καθώς η εστίαση του φακού γίνεται ταχύτατα, με χρήση ακτίνας λέιζερ. Σε συνδυασμό με την αναγνωρισμένη τεχνολογία LG OIS+ και το φλας διπλού LED, το G Flex 2 υπόσχεται καθαρές λήψεις.
 
Η βελτιωμένη εμπειρία χρήσης που προσφέρει το νέο LG G Flex 2 δεν σταματά στην κυρτή φόρμα και τη σχεδιαστική φιλοσοφία, αλλά επεκτείνεται και στο λογισμικό αφού διαθέτει αποκλειστικές λειτουργίες κι εφαρμογές της LG, οι οποίες έχουν προσαρμοστεί ειδικά στο κυρτό σχήμα της συσκευής.
 
Τέλος το LG G Flex 2 θα είναι διαθέσιμο από τα τέλη Ιανουαρίου στη Νότια Κορέα και σταδιακά θα αρχίσει να διατίθεται και στις υπόλοιπες αγορές.

Το easyservice.gr ανήκει στον όμιλο εταιριών

superoffers logo easysports logo zeotec logo flowernet logo easybuy logo
Designed & Developed by WebO2