Υπηρεσίες προς επιχειρήσεις

Στην EasyService προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες προς μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα. Οι εταιρικοί μας πελάτες απολαμβάνουν ειδικά προνόμια, όπως μειωμένες τιμές για τις επισκευές τους, αποκλειστικό εταιρικό αντιπρόσωπο και προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση τους.

Η επιχείρηση σας σε πρώτο πλάνο


Τα smartphone, tablet, παιχνιδομηχανές, τηλεοράσεις και laptop έχουν γίνει σημαντικά εργαλεία για όλες τις σύγχρονες επιχειρήσεις. Δυστυχώς, κάποιες φορές σπάνε, χαλάνε ή δεν λειτουργούν σωστά. Όταν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με μία συσκευή σας, μπορείτε να απευθυνθείτε στον αποκλειστικό εταιρικό σας αντιπρόσωπο που δεν είναι άλλος από το EasyService. Εκείνος θα σας καθοδηγήσει για την ολοκλήρωση της επισκευής σας, εύκολα και γρήγορα. Αφήστε στο EasyService την διαδικασία της επισκευής και αφήνουμε εσάς να επικεντρωθείτε ελεύθερα στην επιχείρηση σας.

Διευκόλυνση


Είμαστε μια μεγάλη επιχείρηση – καινοτόμο επισκευαστικό κέντρο και καταλαβαίνουμε την σημασία της σωστής λειτουργίας όλων των τεχνολογιών που χρησιμοποιούμε καθώς και το πόσο σημαντικό είναι να επισκευαστούν άμεσα σε περίπτωση προβλήματος. Έχουμε προνοήσει οι υπηρεσίες μας να διεκπεραιώνονται όσο πιο απλά γίνεται και να προσαρμόζονται εύκολα και οικονομικά στις ανάγκες της επιχείρησης σας. Δεν είναι ανάγκη να υπογράψετε κάποιο συμβόλαιο ή να υπάρχει ελάχιστος αριθμός επισκευών για να επωφεληθείτε από τα προνόμια της υπηρεσίας μας.

Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα


Η επισκευή μια συσκευής είναι σαφώς πιο οικονομική από την αντικατάσταση της. Επιλέγοντας να επισκευάσετε μια συσκευή μειώνετε τον προϋπολογισμό της επιχείρησης σας για την αγορά νέων ή εφεδρικών συσκευών. Εφόσον οι περισσότερες επισκευές ολοκληρώνονται σε λιγότερο από 2 ημέρες, οι υπάλληλοι σας δεν θα χρειαστεί να μείνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς τα απαραίτητα εργαλεία για να κάνουν την δουλειά τους. Με αυτό το τρόπο εξοικονομείτε εκτός από χρήματα και πολύτιμο χρόνο!

Τι περιλαμβάνει το πακέτο εταιρικών πελατών:

  • Μειωμένες τιμές ανάλογες με τον αριθμό επισκευών κάθε μήνα

  • Προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση

  • Αποκλειστικό εταιρικό αντιπρόσωπο

  • Δωρεάν διάγνωση συσκευής

  • Εγγύηση στις περισσότερες επισκευές

    • Έκπτωση σε όλους τους υπαλλήλους της επιχείρησης σας.

       • Δωρεάν αποστολή μέσω courier για smartphone, tablet, laptop, παιχνιδομηχανές , φωτογραφικές μηχανές, projectors.

      Είστε έτοιμοι να αρχίσουμε την συνεργασία μας; Καλέστε μας στο 210 300 40 40 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπος μας θα σας καλέσει εντός 24 ωρών.

  Τα πεδία με αστεράκι(*) είναι υποχρεωτικά  


  Το easyservice.gr ανήκει στον όμιλο εταιριών

  superoffers logo easysports logo zeotec logo flowernet logo easybuy logo
  Designed & Developed by WebO2