Η Sony Xperia X σειρά αναφέρεται στα high-end / ναυαρχίδες  Android smartphones της σειράς Sony Xperia και περιλαμβάνει τις Super Smart συσκευές της σειράς Xperia, που κατασκευάζεται από την Sony Electronics. Η σειρά Sony Xperia έχει πουλήσει περισσότερα από 77 εκατομμύρια μονάδες. Μία μεγάλη γκάμα από τελευταίας τεχνολογίας smartphone σε διάφορα στυλ, χρώματα αλλά και όλα τα πορτοφόλια. Όποια και αν είναι τα χαρακτηριστικά του smartphone που ψάχνεις, στα Xperia X θα βρεις μία τεράστια ποικιλία για να πάρεις αυτό που πραγματικά σου ταιριάζει. Φυσικά ότι και αν πάθει το αγαπημένο σου Xperia κινητό το EasyService είναι πάντα εδώ για κάθε επισκευή σε όλα τα μοντέλα Sony Xperia X.

Στο EasyService, το γνωρίζουμε καλά και για αυτό είμαστε δίπλα σας ώστε να μην ανησυχείτε και να μην προβληματίζεστε ! To EasyService, είναι το πιο σύγχρονο επισκευαστικό κέντρο στην Ελλάδα όσον αφορά την επισκευή Sony Smartphone καθώς διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και πλήρως καταρτισμένους τεχνικούς. Τα πλεονεκτήματα που μας κάνουν να υπερέχουμε κάθε άλλου αντίστοιχου επισκευαστικού κέντρου είναι πολλά και σημαντικά για τους πελάτες μας.

Αγαπάμε όλα τα Smartphone της Sony Xperia X και όταν αναλαμβάνουμε την επισκευή τους τα θεωρούμε σαν δικές μας συσκευές και για αυτό κάνουμε το καλύτερο δυνατόν.Ο προορισμός για επισκευή και Service Sony Xperia X είναι ένας.

Βλάβες που επισκευάζουμε κάθε ημέρα είναι:

- Δεν ανάβει, δεν ανοίγει Sony Xperia X
- Δεν έχει εικόνα Sony Xperia X
- Δεν έχει ήχο Sony Xperia X
- Δεν φορτίζει Sony Xperia X
- Δεν σας ακούνε Sony Xperia X
- Δεν λειτουργεί η οθόνη αφής Sony Xperia X
- Δεν Δέχεται εντολές Sony Xperia X
- Δεν λειτουργεί πληκτρολόγιο Sony Xperia X
- Δεν δουλεύει η κάμερα Sony Xperia X
- Κολλάει Sony Xperia X
- Σπασμένο βύσμα φόρτισης Sony Xperia X
- Σπασμένα βύσματα εισόδων - εξόδων Sony Xperia X
- Χαλασμένη Μπαταρία Sony Xperia X
- Σπασμένη Οθόνη Sony Xperia X
- Υγρασία και πτώση υγρών - Βρεγμένο Sony Xperia X
- Μητρική Πλακέτα Sony Xperia X
- Αλλαγή Οθόνης Sony Xperia X
- Αλλαγή Οθόνης Αφής - Digitizer - Touch Screen Sony Xperia X
- Αλλαγή Τζαμάκι Sony Xperia X
- Αλλαγή Βυσμάτων Sony Xperia X
- Αλλαγή Κουμπιών Sony Xperia X