Η μάρκα Xperia Tablet (ονόματα πρώην κωδικό Sony S1 και Sony S2), παλαιότερα γνωστή ως η Sony Tablet, είναι η εμπορική ονομασία μιας σειράς υπολογιστές tablet. Τα πρώτα μοντέλα είχαν το λειτουργικό σύστημα της Google Android 3.1 Honeycomb, , αλλά τα πιο πρόσφατα μοντέλα λειτουργούν με τις τελευταίες εκδόσεις του συστήματος Android Τα πρώτα μοντέλα είχαν ανακοινωθεί ανεπίσημα στις 26 Απριλίου του 2011 και συνεχίζουν μέχρι και σήμερα με νέες κυκλοφορίες μοντέλων. 

Όλα τα μοντέλα εφοδιάζονται με οθόνες αφής, δύο κάμερες, αισθητήρα υπερύθρων, Wi-Fi. Επίσης, υποστηρίζουν το PlayStation Suite, DLNA, 3G / 4G και όλα τα σύγχρονα πρωτόκολλα. Η σειρά ξεκίνησε επίσημα στο Βερολίνο και το Τόκιο στις 31 Αυγούστου 2011. Η σειρά αποτελείται σήμερα από τα Sony Xperia Tablet S και τα Sony XperiaTablet Z. Το EasyService, είναι το πιο σύγχρονο επισκευαστικό κέντρο στην Ελλάδα όσον αφορά την επισκευή tablet της Sony καθώς διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και πλήρως καταρτισμένους τεχνικούς. Τα πλεονεκτήματα που μας κάνουν να υπερέχουμε κάθε άλλου αντίστοιχου επισκευαστικού κέντρου είναι πολλά και σημαντικά για τους πελάτες μας.

easyservice-service-episkevi-sony-tablet

 Όποια βλάβη και αν έχει το αγαπημένο σας Sony Tablet το EasyService είναι εδώ. 

O προορισμός για service επισκευή Sony Tablet είναι ένας και λέγεται EasyServiceΜην στενοχωριέστε και μην αγχώνεστε. Το EasyService είναι εδώ και κάνει για το αγαπημένο Tablet σας τα πάντα.

Αναλαμβάνουμε για επισκευή όλα τα μοντέλα tablet της Sony όπως:

– Service Επισκευή Sony Xperia Z5 Tablet Series
– Service Επισκευή Sony Xperia Z4 Tablet Series
– Service Επισκευή Sony Xperia Z3 Tablet Series
– Service Επισκευή Sony Xperia Z2 Tablet Series
– Service Επισκευή Sony Xperia Z Tablet Series
– Service Επισκευή Sony Xperia Tablet S Series

ΙΖΙ κάνει τα πάντα Easy! Έτσι κάνει και για τα SonyTablet.

Αίτηση Επισκευής με ένα ΚΛΙΚ

Το easyservice.gr ανήκει στον όμιλο εταιριών

superoffers logo easysports logo zeotec logo flowernet logo easybuy logo
Designed & Developed by WebO2