Δωρεάν Παραλαβή / Αποστολή

Θέλετε να επισκευάσετε την συσκευή σας αλλά δεν έχετε τον απαραίτητο χρόνο για να έρθετε σε ένα από τα καταστήματα μας; Πώς θα σας φαινόταν να έρθουμε εμείς σε εσάς; Ναι σωστά διαβάσατε! Στo EasyService προσφέρουμε δωρεάν παραλαβή παράδοση, άμεσα δωρεάν τεχνικό έλεγχο και ευκολίες πληρωμής. Χαμογελάστε το EasyService είναι εδώ και με πολύ απλά βήματα αναλαμβάνουμε τα πάντα απλά, εύκολα και οικονομικά. Σαν EasyService Points - σημεία παράδοσης για τις συσκευές σας λειτουργούν και όλα τα καταστήματα της Γενικής Ταχυδρομικής στην Ελλάδα. Δείτε τα σημεία παράδοσης εδώ.

Μπορείτε να παραδώσετε την συσκευή σας αφού πρώτα επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 3004040.

 

easyservice-dorean-metaforika

1. Επικοινωνία: Μην χάνετε άλλο χρόνο, καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας και σε χρόνο ρεκόρ η συσκευή σας θα είναι στα χέρια σας επισκευασμένη, λειτουργική και με την εγγύηση του EasyService. Συμπληρώστε την φόρμα που εμφανίζεται στα αριστερά σας ή ( αν δεν βλέπετε την φόρμα πατήστε εδώ ), περιγράψτε μας την συσκευή την οποία θέλετε να επισκευάσουμε καθώς και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και άμεσα ο εξειδικευμένος τεχνικός για την συσκευή σας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να δώσουμε λύση στο πρόβλημά σας.

Αν επιθυμείτε μπορείτε φυσικά να αποστείλετε εσείς την συσκευή σας ( με δέμα ) ή να μας τη φέρετε στο επισκευαστικό μας κέντρο. Είμαστε πάντα δίπλα σας ☎210 3004040, στο SKYPE (προσθήκη επαφής easyservicegr )  ή στείλτε μας email στο info@easyservice.gr  - EasyService Support 

Με την παραλαβή της συσκευής σας από το EasyService θα έχετε συνεχή ενημέρωση με sms και email για την πορεία της επισκευής σας. ( Μην αμελήσετε να μας ενημερώσετε με το email σας και τον αριθμό κινητού σας ώστε να μπορούμε να σας ενημερώνουμε καλύτερα και συνεχώς).  

2. Συσκευασία συσκευής: Προκειμένου να παραλάβουμε τη συσκευή σας σε σωστή κατάσταση χωρίς αυτή να υποστεί περαιτέρω βλάβη, είναι σημαντικό να τη συσκευάσετε σωστά. Προτείνουμε να κάνετε σωστή και καλά προστατευμένη συσκευασία (χρησιμοποιώντας χαρτόκουτο ή χαρτιά εφημερίδας - περιοδικών) ή ακόμα καλύτερα να χρησιμοποιήσετε την εργοστασιακή συσκευασία εφόσον την έχει κρατήσει. Για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτησή σας να γράψετε πάνω στη συσκευασία το όνομα, τη διεύθυνση, τον ταχυδρομικό κώδικα και το τηλέφωνό σας. Σημειώστε επίσης την επισκευή που πιθανόν έχει ανάγκη η συσκευή σας. Προσοχή εξαιρούνται ογκώδη αντικείμενα όπως Τηλεοράσεις, UPS,... Καλέστε μας για να σας ενημερώσουμε.

3. Αποστολή συσκευής:

Την στέλνετε με χρέωση δική μας στη διεύθυνση (EasyService Κεντρικά , Λεωφ. Πεντέλης 31, 15127) με: 

Γενική Ταχυδρομική(210 4851100) σε όλα τα καταστήματα της Γενικής Ταχυδρομικής που λειτουργούν σαν EasyService Points στην Ελλάδα. Δείτε τα σημεία παράδοσης εδώ ή

- Ζητήστε να σας καλέσουμε για να σας βοηθήσουμε και να τα αναλάβουμε όλα εμείς.


Δεν υπάρχει κόστος ελέγχου. ΔΩΡΕΑΝ Τεχνικός Έλεγχος, εφόσον επισκευαστεί. Θα περιγράψετε στους τεχνικούς μας τα συμπτώματα που παρουσιάζει η συσκευή σας κι εκείνοι θα διαγνώσουν το πρόβλημα. Κατόπιν θα σας ενημερώσουν για το χαμηλότερο δυνατόν κόστος της εργασίας (τιμολόγιο ή απόδειξη).

Εφόσον επιλέξετε το κατάστημά μας για την επισκευή της συσκευής σας, το Easyservice, έχοντας υπόψιν την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, αναλαμβάνει να στείλει μεταφορική στο χώρο σας, για να την παραλαβή χωρίς εσείς να χρεωθείτε τα μεταφορικά! ( εξαιρούνται ογκώδεις συσκευές όπως τηλεοράσεις και UPS ). Στη συνέχεια, εφόσον συμφωνήσετε για να προχωρήσουμε σε επισκευή της συσκευής σας κι αυτή ολοκληρωθεί με επιτυχία, τότε το Easyservice.gr αναλαμβάνει την αποστολή της συσκευής σας, στο χώρο σας, πάλι χωρίς δική σας επιβάρυνση

4. Κόστος Επισκευής: Οι πιστοποιημένοι τεχνικοί μας θα πραγματοποιήσουν δωρεάν τον απαραίτητο έλεγχο για τη διάγνωση της βλάβης. Στη συνέχεια θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά αλλά και με email και μήνυμα στο κινητό σας για το κόστος της επισκευής πάντα σε όσο το δυνατόν οικονομικότερες τιμές. Η πληρωμή γίνεται με όποιο τρόπο σας βολεύει όπως αντικαταβολή με την εταιρεία που θα σας παραδώσει επισκευασμένη την συσκευή σας, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, μετρητάχρέωση πιστωτικής κάρτα, πληρωμή με Paypal, πληρωμή με Viva Payments.

easyservice-dorean-metaforika-free-shipping

Προσοχή!

 Προτείνουμε να υλοποιηθεί όσο γίνεται καλύτερη συσκευασία της συσκευής από τον πελάτη ώστε να είναι πλήρως προστατευμένη κατά την μεταφορά της.  Οι τεχνικοί θα ολοκληρώσουν την εργασία ποιοτικά, το συντομότερο δυνατόν ώστε να παραλάβετε τη συσκευή σας επισκευασμένη άμεσα. Γνωρίζουμε πόσο πολύ αγαπάτε τη συσκευή σας και πόσο απαραίτητη είναι για την καθημερινότητά σας.

Η υπηρεσία παραλαβής και παράδοσης είναι δωρεάν, εκτός εάν η επισκευή έχει βλάβη που δεν επισκευάζεται ή δεν επιθυμείτε να προχωρήσουμε με την επισκευή. Σε αυτές τις περιπτώσεις, χρεώνεστε μόνο 12,90 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για να καλύψουμε το κόστος των μεταφορικών, της ασφάλισης του δέματος και του τεχνικού ελέγχου.  ( εξαιρούνται ογκώδεις συσκευές όπως τηλεοράσεις και UPS )

Με λίγα λόγια, αν υπάρξει επισκευή, δεν χρεώνεστε με έξοδα μεταφοράς από ή προς τον χώρο σας σε καμία περίπτωση. Τα αναλαμβάνει όλα το Easyservice.gr για εσάς! Κάντε μια Αίτηση επισκευής  τώρα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για το πότε θέλετε να παραλάβει η μεταφορική από το χώρο σας!

Επισκευή με ένα ΚΛΙΚ Τώρα!  στο EasyService 

και αφήστε τα υπόλοιπα σε εμάς !!!!

Συμπληρώστε μια αίτηση επισκευής στο EasyService και αφήστε τα υπόλοιπα σε εμάς !!!!

Αν επιθυμείτε να στείλετε εσείς το δέμα σας ή να μας το φέρετε στα εργαστήρια μας μπορείτε να παραλείψετε τα τελευταία δύο πεδία που αφορούν την ημερομηνία παραλαβής και το ωράριο. Συμπληρώστε τα αν επιθυμείτε να στείλουμε εμείς την εταιρεία μεταφορών στην διεύθυνση σας σε συγκεκριμένη ημέρα για να παραλάβει τη συσκευή σας.

Χρόνος επισκευής: 
Ο χρόνος που θα χρειαστούμε για να επισκευάσουμε την συσκευή σας εξαρτάται από την βλάβη που έχει. Για απλές επισκευές η παραλαβή-επισκευή-παράδοση γίνεται αυθημερόν, το αργότερο έως την επόμενη μέρα. Για επισκευή συσκευής που έχει βλάβη από νερό ή πρόβλημα στην μητρική πλακέτα, μπορεί να χρειαστεί από 1 έως και 7 ημέρες για να ελεχθεί, να διαγνωστεί η βλάβη και να σας επιστραφεί.

Μην ξεχνάτε, το EasyService είναι πάντα δίπλα σας για ότι και αν χρειαστείτε. Καλέστε μας στο  210 3004040 (16 Γραμμές) , στο SKYPE (προσθήκη επαφής easyservicegr ), επισκεφτείτε μας για να γνωριστούμε , αφήστε μας μήνυμα στο  info@easyservice.gr  - EasyService Support για να κλείσετε ένα ραντεβού ή συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα εμείς μαζί σας για να δώσουμε λύση στο πρόβλημα σας.

Το easyservice.gr ανήκει στον όμιλο εταιριών

superoffers logo easysports logo zeotec logo flowernet logo easybuy logo
Designed & Developed by WebO2