Επισκευή Αισθητήρα (Sensor cable)

Με το πέρασμα του χρόνου και παράλληλα την έντονη χρήση ή ακόμα και εξαιτίας κάποιας πρόσκρουσης ή πτώσης μπορεί να παρουσιάσει βλάβη το sensor cable του iPhone SE.

Τι ακριβώς είναι το sensor cable;

Το σημαντικό αυτό εξάρτημα είναι το flex cable στο οποίο ενσωματώνονται οι αισθητήρες της συσκευής, μαζί με μερικά ακόμα υποσυστήματα της συσκευής σας. Συγκεκριμένα, υπάρχει ο αισθητήρας απόστασης, ο οποίος απενεργοποιεί την οθόνη όταν ακουμπάτε τη συσκευή στο αυτί σας, και ο αισθητήρας φωτεινότητας, που αντιλαμβάνεται τη φωτεινότητα του περιβάλλοντος χώρου και δίνει σήμα για αύξηση ή μείωση της φωτεινότητας της οθόνης.

Ενδείξεις βλάβης:

Η βλάβη αυτή γινεται εύκολα αντιληπτή, αφου θα παρατηρήσετε αμέσως οτι

  • Δεν λειτουργεί ο αισθητήρας προσέγγισης
  • Δεν λειτουργεί ο αισθητήρας φωτεινότητας

και τότε πρέπει να αναζητήσετε την αντίστοιχη επισκευή.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Στο EasyService είμαστε στη διάθεσή σας για την επαγγελματική επισκευή της συσκευής σας. Οι διπλωματούχοι και έμπειροι τεχνικοί μας θα πραγματοποιήσουν τον απαραίτητο έλεγχο του τηλεφώνου σας και θα σας ενημερώσουν ποια είναι η βλάβη κι αν είναι αναγκαία η επισκευή sensor cable του iPhone SE. Κατόπιν, προχωράμε σε αντικατάσταση του προβληματικού μέρους με ένα νέο 100% λειτουργικό ανταλλακτικό, γρήγορα και οικονομικά!

Μέσος Χρόνος Επισκευής 1 - 4Ημέρες
Ελάχιστη Χρέωση 40.00 €
Χρόνος Εγγύησης 3Μήνες
> Επισκευή Με Ένα Κλίκ <

Το easyservice.gr ανήκει στον όμιλο εταιριών

superoffers logo easysports logo zeotec logo flowernet logo easybuy logo
Designed & Developed by WebO2