Επισκευή ή αντικατάσταση πλακέτας Panel – Οθόνης για LCD – LED – PLASMA

Στην περίπτωση που η συσκευή σας παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα η και για οποιαδήποτε άλλη συσκευή πατήστε την αίτηση επισκευής με ένα κλικ

Επισκευή ή αντικατάσταση προβληματικής ψηφιακής πλακέτας  οθόνης ή Panel για LCD – LED – PLASMA

Συμπτώματα :

Δεν έχει εικόνα ;
Περίεργα χρώματα στην οθόνη;
Κατακόρυφες ή οριζόντιες γραμμές;
Κάηκε η έσπασε η TFT / LCD / LED οθόνη σας?

Το EasyService αναλαμβάνει την επισκευή ή αντικατάσταση του Panel – οθόνης σας διαθέτοντας έμπειρο τεχνικό προσωπικό και χρησιμοποιώντας τον πιο εξελιγμένο εξοπλισμό προσφέρει αξιόπιστη ενημέρωση για το κόστος της επισκευής πάντα με γνώμονα την οικονομική αλλά και ποιοτική επισκευή. Ένα έμπειρο Τεχνικό Τμήμα θα ολοκληρώσει την επισκευή της συσκευής σας και θα την παραλάβετε σαν να μην έλειψε ποτέ από εσάς. Αν το πάνελ είναι σε καλή κατάσταση και όχι σπασμένο εμείς μπορούμε με το χαμηλότερο κόστος της αγοράς να την επισκευάσουμε! Αν έχει σπάσει μπορούμε να σας βρούμε γνήσια ανταλλακτικά, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Οι τιμές ξεκινάνε από  35 € για οθόνες 15 ιντσών και εξαρτώνται από το μοντέλο και το τύπο – μέγεθος τηλεόρασης.

Αναλαμβάνουμε να επιδιορθώσουμε την καμμένη TFT / LCD / LED οθόνη σας. Για την περιοχή της Αθήνας αναλαμβάνουμε να παραλάβουμε την Οθόνη και να σας την επιστρέψουμε, ενώ για την υπόλοιπη Ελλάδα επιβαρύνεστε με τα έξοδα μεταφοράς.

Το τεχνικό τμήμα του easyservice.gr απαρτίζεται από εξειδικευμένους τεχνικούς οι οποίοι αναλαμβάνουν την επισκευή – service  της τηλεόρασης σας, είτε είναι παλαιάς είτε νέας τεχνολογίας (CRT-PLASMA-LCD-LED). Σε συνεργασία με όλες τις αντιπροσωπείες της Ευρωπαϊκής Αγοράς χρησιμοποιούμε γνήσια ανταλλακτικά και εγγυόμαστε την καλή λειτουργία των συσκευών σας. Το άρτια εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό προσεγγίζει με υπευθυνότητα και αξιοπιστία την επισκευή κάθε τύπου τηλεόρασης με στόχο την παροχή αποτελεσματικών τεχνικών λύσεων ανεξαρτήτως βαθμού δυσκολίας του τεχνικού προβλήματος. Οι έμπειροι τεχνικοί μας προχωρούν σε επισκευή των ψηφιακών πλακετών και οθονών σε τμήμα εξαρτήματος με στόχο τη διατήρηση του κόστους επισκευής σε χαμηλό επίπεδο.

Εγγύηση καλής λειτουργίας  ανταλλακτικών και εργασίας για την σωστή και αδιάλειπτη λειτουργία της οθόνης.
Προμήθεια Γνήσιων Επωνύμων Ανταλλακτικών από τις Ευρωπαϊκές αντιπροσωπείες.
Ενημέρωση για το κόστος της επισκευής, και το χρόνο παράδοσης της.
Ειδοποίηση για την πορεία επισκευής μέσω SMS ή email.
Εξειδικευμένοι, ειδικά καταρτισμένοι Τεχνικοί για συσκευές Ήχου και Εικόνας.
Online παρακολούθηση εξέλιξης της επισκευής σας.
Online Ticket και Online παρακολούθηση εξέλιξης αιτήματος.

 

Πάντα δίπλα σας, πάντα με λύση στο πρόβλημά σας, Keep Calm, Call EasyService and Smile.

Μέσος Χρόνος Επισκευής 1 - 4Ημέρες
Ελάχιστη Χρέωση 150.00 €
Χρόνος Εγγύησης 6Μήνες
> Επισκευή Με Ένα Κλίκ <

Το easyservice.gr ανήκει στον όμιλο εταιριών

superoffers logo easysports logo zeotec logo flowernet logo easybuy logo
Designed & Developed by WebO2