Σύστημα Tickets


Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χρηστών/μελών του Easyservice.gr, δημιουργήθηκε το Σύστημα Υποστήριξης (Ticketing). Κάθε αίτημα υποστήριξης χαρακτηρίζεται από ένα μοναδικό αριθμό ώστε να είναι δυνατή η διαδικασία επιθεώρησης των ενεργειών που ακολουθήθηκαν. Για την ενημέρωσή σας παρέχονται πλήρη ιστορικά των καταγραφέντων αιτημάτων και ενεργειών. Μη διστάσετε να μας ρωτήσετε οποιαδήποτε απορία σας. Οι έμπειροι τεχνικοί μας θα σας απαντήσουν άμεσα, έχοντας ως σκοπό να σας βοηθήσουν ή να λύσουν όποια απορία έχετε. Ρωτήστε μας για το κόστος επισκευής σας, για το χρόνο που θα χρειαστεί για να γίνει η επισκευή. Στείλτε μας ακόμα και φωτογραφίες της συσκευής σας για καλύτερη κατανόηση του πρoβλήματος!

Κατά την εισαγωγή νέας αίτησης (Ticket) παρακαλούμε να μας δώσετε όσον το δυνατόν καλύτερη περιγραφή του προβλήματός σας ή ακόμα και φωτογραφία του προβλήματος, ώστε να βοηθήσετε του τεχνικούς για την καλύτερη κατανόηση της κατάστασης, με αποτέλεσμα, η απάντηση που θα λάβετε να είναι όσο το δυνατόν πιο έγκυρη και εύστοχη. Μη διστάσετε να ανοίξετε ένα Ticket Τώρα! 

Μην ξεχνάτε, το EasyService είναι πάντα δίπλα σας για ότι και αν χρειαστείτε.

BLOGS


Μπορείτε να ενημερώνεστε με άρθρα, φωτογραφίες και βίντεο για τις σημαντικότερες νέες εξελίξεις και νέα στο χώρο της νέας τεχνολογίας από το BLOG του EasyService . Εκεί φυσικά μπορείτε να σχολιάσετε και να μας πείτε την γνώμη σας για όλα τα τρέχοντα γεγονότα και εξελίξεις που αφορούν την υψηλή τεχνολογία αλλά και τις εφαρμογές της τεχνολογίας στην καθημερινοτητά μας.

Knowledge Base


Στην βάση γνώσης του EasyService θα μπορέσετε να διαβάσετε ενδιαφέροντα άρθρα από ειδικούς που αφορούν την προστασία των αγαπημένων ηλεκτρονικών συσκευών μας, την προστασία της οικογένειά μας και των αγαπημένων μας. Στη βάση γνώσης Θα ενημερώνεστε με συμβουλές για σημαντικά θέματα που αφορούν εξοικονόμηση χρημάτων, κέρδος σε χρόνο και βελτίωση όλων των τομέων της καθημερινής μας ζωής σχετικές πάντα με τη τεχνολογία ( υπολογιστές, κινητή τηλεφωνία, tablets, παιχνιδομηχανές, τηλεοράσεις, κάμερες, φωτογραφικές μηχανές,…).

Keep Calm, Read EasyService BLOGS – Knowledge Base and SMILE ! Πάντα ΔΙΠΛΑ Σας!