string(4) "post"

Δυστυχώς η εφαρμογή Gboard έχει σταματήσει. Λύση

Τις τελευταίες μέρες έχει παρατηρηθεί σε πάρα πολλά κινητά τηλέφωνα κινέζικης κατασκευής ότι το Google keyboard έχει σταματήσει και δεν αποκρίνεται. Οι μάρκες στα οποία παρουσιάστηκε το πρόβλημα είναι στα Xiaomi, Huawei, Turbo-X, MLS, Cubot, Ulefone, Blu, ZTE, Asus και Blackview. Το πρόβλημα έχει σαν αποτέλεσμα να εμφανίζει στην οθόνη του κινητού τηλεφώνου ή του tablet το μήνυμα “Δυστυχώς η εφαρμογή Gboard έχει σταματήσει”. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το πληκτρολόγιο του κινητού τηλεφώνου δεν λειτουργεί κι ο χρήστης δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το πληκτρολόγιο.

Το πρόβλημα μπορεί να επιλυθεί από τον απλό χρήστη δίχως να διαγράψει τα δεδομένα ή να κάνει επαναφορά ρυθμίσεων του κινητού τηλεφώνου ή του tablet.

 

Πως φτιάχνει η εφαρμογή Gboard έχει σταματήσει

 

Η εύκολη λύση για να επιδιορθωθεί το πρόβλημα είναι να κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Με αυτόν τον τρόπο θα χάσετε όλα τα δεδομένα της συσκευής μας και το πρόβλημα με το πληκτρολόγιο της google θα επιλυθεί. Εάν δεν θέλετε να χάσετε τα δεδομένα μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να μπορέσετε να διορθώσετε το πρόβλημα. Τα βήματα σε γενικές γραμμές είναι ίδια σε όλες τις εκδόσεις του android. Ενδέχεται να υπάρχουν κάποιες παραλλαγές στα μενού.

 

δεν ανταποκρίνεται το gboard

Το μήνυμα που εμφανίζεται στο κινητό τηλέφωνο ή το tablet είναι το παραπάνω. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο χρήστης με αυτό το μήνυμα είναι ότι εμφανίζεται συχνά και δεν λειτουργεί το πληκτρολόγιο. Ακολουθούμε τα παρακάτω βήματα για να διορθώσουμε το πρόβλημα

 

δεν αντοποκρίνεται το gboard

Πηγαίνουμε στην επιλογή ρυθμίσεις του κινητού τηλεφώνου ή το tablet

δεν ανταποκρίνεται το google keyboard

Πατάμε το κουμπί που γράφει εφαρμογές

 

Επιλέγουμε την εφαρμογή Gboard

δεν ανταποκρίνεται τo google keyboard gboard

Αφού μπούμε στην εφαρμογή Gboard επιλέγουμε τον αποθηκευτικό χώρο

 

Εκεί πατάμε το κουμπί εκκαθάριση δεδομένων.

Τελειώνοντας με την παραπάνω διαδικασία κάνετε επανεκκίνηση της συσκευής και το πρόβλημα έχει επιλυθεί.

Σε περίπτωση που δεν επιλυθεί το πρόβλημα με τον παραπάνω τρόπο τότε θα πρέπει να κατεβάσετε το Gboard.apk από το google και να το κάνετε εγκατάσταση χειροκίνητα. Δοκιμάστε να κάνετε την αποθήκευση του Gboard.apk από τον υπολογιστή και μετά να συνδέσετε το smartphone ή το tablet και να μεταφέρετε την εφαρμογή εκεί. Μετά με τον file manager (διαχειριστή αρχείων) του smartphone ή τo tablet το κάνετε εγκατάσταση και το πρόβλημα θα διορθωθεί.

Παρόλα αυτά εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την εγκατάσταση του Gboard το EasyService μπορεί να σας διορθώσει το πρόβλημα

Το easyservice.gr ανήκει στον όμιλο εταιριών

superoffers logo easysports logo zeotec logo flowernet logo easybuy logo
Designed & Developed by WebO2