Εγκατάσταση Τηλεφωνικών κέντρων IP (Asterisk) service

Εγκατάσταση Τηλεφωνικών κέντρων IP (Asterisk) service


Περιγραφή Συσκευής

To EasyService αναλαμβάνει να σας παρέχει μια αναλυτική παρουσίαση των τηλεφωνικών της κέντρων προκειμένου να σας ενημερώσει σχετικά με τις πρωτοποριακές λύσεις που διαθέτει και υποστηρίζει η εταιρεία μας. Τα IP τηλεφωνικά κέντρα βασισμένα σε Asterisk είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσουν το άμεσο ενδιαφέρον σας καθώς είναι ικανά να προσφέρουν σε κάθε γραφείο, εταιρεία ή επιχείρηση μια σειρά από λύσεις και υπηρεσίες όπου εγγυάται ότι θα σας λύσουν τα χέρια, θα σας αποτρέψουν από λάθη, θα προάγουν και θα εξελίξουν την επιχείρηση σας. Οι τιμές των IP τηλεφωνικών κέντρων είναι πραγματικά ανταγωνιστικές συνδυάζοντας υπηρεσίες και λειτουργικότητα που δεν τα βρίσκεις στα συμβατικά τηλεφωνικά κέντρα. Ενδεικτικά σας παραθέτουμε κάποια από τα χαρακτηριστικά των IP τηλεφωνικών μας κέντρων.

Είμαστε σε θέση να εγκαταστήσουμε, προγραμματίσουμε και να διατηρήσουμε το τηλεφωνικό κέντρο σας PBX έτσι ώστε η επιχείρησή σας να λειτουργεί ομαλά. Μπορούμε να σας παρέχουμε μία προσφορά για καινούριο τηλεφωνικό κέντρο, αν ψάχνετε να αναβαθμίσετε το υπάρχον PBX σας. Επίσης είμαστε σε θέση να σας βοηθήσουμε να μετακομίσετε το τηλεφωνικό σας κέντρο στα καινούρια σας γραφεία.

Κάποια από τα χαρακτηριστικά ενός Asterisk IP PBX τηλεφωνικού κέντρου:

- Καταγραφή όλων των τηλεφωνικών κλήσεων (συνομιλιών).
- Τηλεφωνητής ανά εσωτερικό και με δυνατότητα αποστολής e-mail.
- Δημιουργία Call Center.
- Ανάλυση κλήσεων και χρεώσεων ανά εσωτερικό.
- Μέτρηση παραγωγικότης και αποδοτικότητας.
- Φραγή εισερχομένων & εξερχομένων κλήσεων ανά εσωτερικό.
- Τηλεδιάσκεψη.
- Λήψη FAX και αποστολή με e-mail.
- Συνακρόαση κλήσεων και παρέμβασης.
- Απομακρυσμένη πρόσβαση διαχείρισης εσωτερικού.
- IVR με απεριόριστο δέντρο με τονική επιλογή ή με φωνητική.

Ερχόμαστε δωρεάν στο χώρο σας, για μελέτη και έκδοση οικονομικής προσφοράς ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΧΡΕΩΣΗ, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες σας.

Μην ξεχνάτε, το EasyService είναι πάντα δίπλα σας για ότι και αν χρειαστείτε. Τηλεφωνήστε στο 210 3004040 ή ζητήστε να σας καλέσουμε εμείς !

Αίτηση Επισκεύης με ένα click
 • Πάντα:

  • Ποιοτικά
  • Αξιόπιστα
  • Υπεύθυνα
  • Με Σεβασμό στον Πελάτη
  • Δωρεάν Μεταφορικά
  • Δωρεάν 'Ελεγχος
  • Extra Έκπτωση για πολλαπλές επισκευές
  • Άμεση Επισκεύη με ραντεβού
  • Αυθεντικά (γνήσια) ανταλλακτικά


Ο IZI ΤΟ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΕΙ!!

Δωρεάν μεταφορικά από/σε όλη την Ελλάδα!!

Στην περίπτωση που συμφωνήσετε με το κόστος επισκευής και το EasyService προχωρήσει στην επισκευή της συσκευής σας, δεν χρεωνόσαστε καθόλου μεταφορικά...