Επισκευή Huawei service

Επισκευή Huawei service


Περιγραφή Συσκευής

Η Huawei Technologies Co. Ltd είναι μια κινεζική πολυεθνική τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού και υπηρεσιών που εδρεύει στο Shenzhen, Guangdong, είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού στον κόσμο, έχοντας ξεπεράσει την Ericsson το 2012.

Η Huawei ιδρύθηκε το 1987 από Ren Zhengfei. Κατά τη στιγμή της ίδρυσης της, η Huawei επικεντρώθηκε στην κατασκευή τηλεφώνων, αλλά έχει επεκταθεί σε δίκτυα τηλεπικοινωνιών, παροχή λειτουργικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών και εξοπλισμού για επιχειρήσεις εντός και εκτός της Κίνας και την κατασκευή συσκευών επικοινωνίας για τον καταναλωτή. Η Huawei έχει πάνω από 170.000 υπαλλήλους. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της έχουν αναπτυχθεί σε περισσότερες από 140 χώρες και εξυπηρετεί σήμερα τις 50 μεγαλύτερες εταιρείες τηλεπικοινωνιών στον κόσμο.

Μπορούμε να αντικαταστήσουμε οποιοδήποτε μέρος του Huawei Smartphone που έχει σπάσει ή χαλάσει. Αν βρεθείτε στην θέση όπου το Huawei κινητό σας ή και Tablet χρειάζεται επισκευή, τότε θα είναι χαρά μας να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας.

Χάλασε το  Huawei κινητό σας; Κανένα Πρόβλημα! Στο EasyService μπορείτε να βασιστείτε! Για επισκευή και service Huawei το EasyService είναι εδώ. Μην στενοχωριέστε, μην ανησυχείτε. Ακόμα και εάν σας έχουν πει πως δεν επισκευάζεται το αγαπημένο σας Huawei, σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις εδώ στο  EasyService μπορούμε να το φτιάξουμε! 

Εάν το κινητό σας δεν φορτίζει, δεν έχει σήμα,δεν ακούγεται καλά ή ακόμα και αν έχει σπάσει η οθόνη σας, μπορείτε να το φέρετε σε μας και σε ελάχιστο χρονικό διάστημα το κινητό σας θα είναι στην καλύτερη λειτουργική κατάσταση! Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας είναι πάντα κοντά σας με διαρκή ενημέρωση της κατάστασης του service σας. O προορισμός για επισκευή service Huawei είναι ένας και λέγεται EasyService.

ΙΖΙ κάνει τα πάντα Easy!  Επισκευή με ένα ΚΛΙΚ

Γι' αυτό και προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών, με μεγάλη γκάμα επώνυμων ανταλλακτικών, λύνοντας γρήγορα και επαγγελματικά κάθε πρόβλημα που μπορεί να έχει η συσκευή σας, ώστε να μη σας λείψει ούτε στιγμή πάντα με την ποιότητα, την αξιοπιστία και την οικονομία του EasyService.

Αν είστε σαν εμάς, θα γνωρίζετε πόσο σημαντική είναι η καλή λειτουργία της αγαπημένης σας συσκευής όταν και όποτε το χρειάζεστε. Στο EasyService, το γνωρίζουμε καλά και για αυτό είμαστε δίπλα σας ώστε να μην ανησυχείτε και να μην προβληματίζεστε ! Αναλαμβάνουμε την επισκευή σε όλα τα μοντέλα Huawei, μερικά από αυτά είναι:

- Επισκευή Service Huawei P Σειρά
- Επισκευή Service Huawei Honor Σειρά
- Επισκευή Service Huawei Mate Σειρά
- Επισκευή Service Huawei Y Σειρά
- Επισκευή Service Huawei G Σειρά
- Επισκευή Service Huawei Nova Σειρά 
- Επισκευή Service Huawei Nexus Σειρά 
- Επισκευή Service Huawei Ascend Σειρά 
- Επισκευή Service Huawei IDEOS Σειρά 
- Επισκευή Service Huawei Enjoy Σειρά

Βλάβες που επισκευάζουμε κάθε ημέρα είναι:

- Δεν ανάβει, δεν ανοίγει Huawei
- Δεν έχει εικόνα Huawei
- Δεν έχει ήχο Huawei
- Δεν φορτίζει Huawei
- Δεν σας ακούνε Huawei
- Δεν λειτουργεί η οθόνη αφής Huawei
- Δεν Δέχεται εντολές Huawei
- Δεν λειτουργεί πληκτρολόγιο Huawei
- Δεν δουλεύει η κάμερα Huawei
- Κολλάει Huawei
- Σπασμένο βύσμα φόρτισης Huawei
- Σπασμένα βύσματα εισόδων - εξόδων Huawei
- Χαλασμένη Μπαταρία Huawei
- Σπασμένη Οθόνη Huawei
- Υγρασία και πτώση υγρών - Βρεγμένο Huawei
- Μητρική Πλακέτα Huawei
- Αλλαγή Οθόνης Huawei
- Αλλαγή Οθόνης Αφής - Digitizer - Touch Screen Huawei
- Αλλαγή Τζαμάκι Huawei
- Αλλαγή Βυσμάτων Huawei
- Αλλαγή Κουμπιών Huawei

Αν το αγαπημένο σας Huawei κινητό, που σας βολεύει αφάνταστα, χάλασε, ή σας είπαν ότι δεν φτιάχνετε, μη βιαστείτε να το αντικαταστήσετε! Στο EasyService, επισκευάζουμε κάθε βλάβη που μπορεί να παρουσιάσει το κινητό σας, εύκολα, οικονομικά και ποιοτικά ! Πάντα δίπλα σας για επισκευή - service Huawei κινητού.

Αίτηση Επισκεύης με ένα click
 • Πάντα:

  • Ποιοτικά
  • Αξιόπιστα
  • Υπεύθυνα
  • Με Σεβασμό στον Πελάτη
  • Δωρεάν Μεταφορικά
  • Δωρεάν 'Ελεγχος
  • Extra Έκπτωση για πολλαπλές επισκευές
  • Άμεση Επισκεύη με ραντεβού
  • Αυθεντικά (γνήσια) ανταλλακτικά


Ο IZI ΤΟ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΕΙ!!

Δωρεάν μεταφορικά από/σε όλη την Ελλάδα!!

Στην περίπτωση που συμφωνήσετε με το κόστος επισκευής και το EasyService προχωρήσει στην επισκευή της συσκευής σας, δεν χρεωνόσαστε καθόλου μεταφορικά...