Επισκευή Doogee service

Επισκευή Doogee service


Περιγραφή Συσκευής

Τον Μάρτιο του 2013, η τοπική ισπανική μάρκα έξυπνων τηλεφώνων έπεσε στο βλέμμα επενδυτή από την Κίνα. Πριν από καιρό, η XinChao - ο Διευθύνων Σύμβουλος της KVD International Group, κατασκευαστής εξοπλισμού επικοινωνίας HK, αναλαμβάνει το DOOGEE. Ειδικευμένη στην υψηλή απόδοση κόστους και μοντέρνο σχεδιασμό βοηθά το DOOGEE να γίνει δημοφιλές στους νέους. 

Η DOOGEE συμβάλλει στη δημιουργία προϊόντων υψηλών επιδόσεων στην ενσωματωμένη αγορά, με εξαιρετική εμφάνιση, έξυπνη λειτουργία και "μικρο-καινοτομία". Με την έννοια του σήματος "Connect people and world", το DOOGEE περνά πάντα τον ενθουσιασμό και τη θετική στάση απέναντι στη ζωή, εστιάζοντας στην εμπειρία των χρηστών και φέρνοντας την ευκολία και την απόλαυση των ανθρώπων. Για επισκευή και service Doogee το EasyService είναι εδώ.

Χάλασε το  DOOGEE κινητό σας; Κανένα Πρόβλημα! Στο EasyService μπορείτε να βασιστείτε!

Εάν το κινητό σας δεν φορτίζει, δεν έχει σήμα ή δεν ακούγεται καλά, μπορείτε να το φέρετε σε μας και σε ελάχιστο χρονικό διάστημα το κινητό σας θα είναι στην καλύτερη λειτουργική κατάσταση! Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας είναι πάντα κοντά σας με διαρκή ενημέρωση της κατάστασης του service σας.

ΙΖΙ κάνει τα πάντα Easy!  Επισκευή με ένα ΚΛΙΚ

Αν βρεθείτε στην θέση όπου το DOOGEE κινητό ή tablet σας χρειάζεται επισκευή, τότε θα είναι χαρά μας να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Μην στενοχωριέστε, μην ανησυχείτε το EasyService είναι εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αγαπημένο σας DOOGEE Smartphone ή Tablet μιλήστε με τους πιστοποιημένους τεχνικούς του EasyService.

Ακόμα και εάν σας έχουν πει πως δεν επισκευάζεται το αγαπημένο σας DOOGEE , σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις εδώ στο  EasyService μπορούμε να το φτιάξουμε!

Γι' αυτό και προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών, με μεγάλη γκάμα επώνυμων ανταλλακτικών, λύνοντας γρήγορα και επαγγελματικά κάθε πρόβλημα που μπορεί να έχει η συσκευή σας, ώστε να μη σας λείψει ούτε στιγμή πάντα με την ποιότητα, την αξιοπιστία και την οικονομία του EasyService.

Αν είστε σαν εμάς, θα γνωρίζετε πόσο σημαντική είναι η καλή λειτουργία της αγαπημένης σας συσκευής όταν και όποτε το χρειάζεστε.

Στο EasyService, το γνωρίζουμε καλά και για αυτό είμαστε δίπλα σας ώστε να μην ανησυχείτε και να μην προβληματίζεστε !

Αίτηση Επισκεύης με ένα click
 • Πάντα:

  • Ποιοτικά
  • Αξιόπιστα
  • Υπεύθυνα
  • Με Σεβασμό στον Πελάτη
  • Δωρεάν Μεταφορικά
  • Δωρεάν 'Ελεγχος
  • Extra Έκπτωση για πολλαπλές επισκευές
  • Άμεση Επισκεύη με ραντεβού
  • Αυθεντικά (γνήσια) ανταλλακτικά


Ο IZI ΤΟ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΕΙ!!

Δωρεάν μεταφορικά από/σε όλη την Ελλάδα!!

Στην περίπτωση που συμφωνήσετε με το κόστος επισκευής και το EasyService προχωρήσει στην επισκευή της συσκευής σας, δεν χρεωνόσαστε καθόλου μεταφορικά...