Συναγερμοί - Alarm Systems service

Συναγερμοί - Alarm Systems service


Περιγραφή Συσκευής

Οι πιθανότητες ληστείας, κλοπής ή δολιοφθοράς αυξάνονται κάθε χρόνο, σε σημείο που τα συστήματα συναγερμού πλέον, να αποτελούν βασικό εξοπλισμό. Η εταιρία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις συστημάτων συναγερμού για οικιακή και επαγγελματική χρήση, από μικρά διαμερίσματα έως μεγάλες ιδιοκτησίες με δυνατότητες προστασίας εσωτερικής, εξωτερικής & περιμετρικής κάλυψης.

Ένα τυπικό σύστημα συναγερμού αποτελείται συνήθως από:
Κεντρική Μονάδα Ελέγχου 
Πληκτρολόγιο 
Μονάδα Κωδικοποιημένης Μετάδοσης Σήματος Συναγερμού 
Τροφοδοτικό.
Μπαταρίες 
Μαγνητικές Επαφές για πόρτες, παράθυρα και λοιπά ανοίγματα 
Ανιχνευτές Κίνησης (Radar).
Διάφοροι άλλοι Ανιχνευτές , όπως π.χ Πυρός, Κραδασμών, Θραύσης Κρυστάλλων, ανιχνευτές υγρών-πλημμύρας , ανιχνευτές θερμοκρασίας, μπουτόν προσωπικής απειλής κ.ά
Σειρήνες εσωτερικού & εξωτερικού χώρου.
Σύστημα Παραγωγής Καπνού για μείωση ορατότητας στο χώρο.

Ένας σύγχρονος τρόπος φύλαξης και αποτροπής επιθέσεων της ιδιωτικής περιουσίας είναι η εξωτερική περιμετρική κάλυψη. 
Η εξωτερική περιμετρική προστασία αφορά την εξωτερική κάλυψη ενός κτιρίου - ενός σπιτιού ή περιφραγμένου χώρου με φωτοβολταικά κ.λ.π. Σε περίπτωση παραβίασης της περιμέτρου θα ενεργοποιηθεί το σύστημα ασφαλείας. Για την περιμετρική κάλυψη χρησιμοποιούνται δέσμες υπερθύρων ή μικροκυματικά ραντάρ εξωτερικού χώρου, οπτικές ίνες τοποθετημένες στην περίφραξη κ.α. Όλα τα εξωτερικά στοιχεία δεν επηρεάζονται από βροχή πάγο μικρά φυτά και μικρά ζώα. Οι δέσμες υπέρυθρων και μικροκυμάτων φιλτράρουν τις ακτίνες του ηλίου καί έτσι αποφεύγονται οι λανθασμένοι συναγερμοί. Ένας πύργος δέσμης υπερύθρων μπορεί να έχει ύψος από 20 εκατοστά έως και δύο μέτρα υποστηρίζοντας από δύο έως δέκα δέσμες.
Τα εξειδικευμένα στελέχη της εταιρίας μας αξιολογούν τα δεδομένα ασφαλείας του χώρου σας και σας προτείνουν τα απαραίτητα μέτρα βελτίωσης της ασφάλειας και περιορισμού του κινδύνου.

Ερχόμαστε δωρεάν στο χώρο σας, για μελέτη και έκδοση οικονομικής προσφοράς, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΧΡΕΩΣΗ σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες σας.

Μην ξεχνάτε, το EasyService είναι πάντα δίπλα σας για ότι και αν χρειαστείτε. Τηλεφωνήστε στο 210 3004040 ή ζητήστε να σας καλέσουμε εμείς !

Αίτηση Επισκεύης με ένα click
 • Πάντα:

  • Ποιοτικά
  • Αξιόπιστα
  • Υπεύθυνα
  • Με Σεβασμό στον Πελάτη
  • Δωρεάν Μεταφορικά
  • Δωρεάν 'Ελεγχος
  • Extra Έκπτωση για πολλαπλές επισκευές
  • Άμεση Επισκεύη με ραντεβού
  • Αυθεντικά (γνήσια) ανταλλακτικά


Ο IZI ΤΟ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΕΙ!!

Δωρεάν μεταφορικά από/σε όλη την Ελλάδα!!

Στην περίπτωση που συμφωνήσετε με το κόστος επισκευής και το EasyService προχωρήσει στην επισκευή της συσκευής σας, δεν χρεωνόσαστε καθόλου μεταφορικά...