Ανάκτηση Δεδομένων Σκληρών Δίσκων service

Ανάκτηση Δεδομένων Σκληρών Δίσκων service


Περιγραφή Συσκευής

To EasyService παρέχει υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων για όλο το φάσμα των λειτουργικών συστημάτων και σκληρών δίσκων συμπεριλαμβανομένων IDE, EIDE, SATA, SCSI και SAS και όλων των μοντέλων φορητών και προσωπικών υπολογιστών. Δεν μπορείτε να διαβάσετε δεδομένα από το σκληρό σας δίσκο; Χάσατε τα αρχεία από το σκληρό δίσκο σας; Σβήστηκαν τα δεδομένα σας; Δεν λειτουργεί ο σκληρός δίσκος σας; Μην ανησυχείτε, το EasyService είναι εδώ.

Η επιδιόρθωση σκληρού δίσκου και η ανάκτηση δεδομένων σκληρού δίσκου είναι μια πολύπλοκη διαδικασία. Προσοχή όμως να μην προβείτε σε ενέργειες που θα επιβαρύνουν τη διαδικασία ανάκτησης αρχείων. 

Στο EasyService μπορούμε να ανακτήσουμε δεδομένα από κάθε μοντέλο-μάρκα σκληρού δίσκου όπως:
- Western Digital
- Seagate
- Maxtor
- IBM
- Hitachi
- Toshiba
- Fujitsu
- Samsung
 
Λειτουργικά συστήματα
- Windows OS
- Apple Mac OS
- OS/2
- VAX/VMS
- Unix OS
- Linux OS
- Dos
- Novell
- Android
Και άλλα
 
 Η ανάκτηση των δεδομένων στα εργαστήρια του EasyService είναι άκρως αποτελεσματική. Στο 90% των περιπτώσεων σε δίσκους που ανακτήθηκαν, το ποσοστό ανακτήσιμα αρχείων ξεπερνά το 95% των δεδομένων. Υψηλά ποσοστά επιτυχίας υπάρχουν σε συστήματα που η βλάβη προέκυψε ξαφνικά, χωρίς κάποια πτώση ή φυσική φθορά του δίσκου. Σε αυτές τις περιπτώσεις αν το μέσον έρθει άμεσα στα εργαστήρια μας το ποσοστό επιτυχίας αγγίζει το 99%. Χαμηλά ποσοστά ανάκτησης έχουμε όταν ο δίσκος έχει ανοιχτεί από άλλη εταιρία, ο ίδιος ο χρήστης έχει αποπειραθεί να δοκιμάσει μόνος του αν αμφιβόλου ποιότητας τεχνικές ή αν στο εσωτερικό του δίσκου προκλήθηκαν από πτώση του μέσου χαρακιές, γρατσουνιές στα πλατό ή σκόνη. Εκεί τα ποσοστά επιτυχίας βρίσκονται σε χαμηλότερα επίπεδα.
 
Η καταστροφή των σκληρών δίσκων, με συνέπεια την απώλεια δεδομένων, οφείλεται σε πολλούς λόγους συμπεριλαμβανομένων των παρακάτω:

- Human Errors - Ανθρώπινα λάθη
- Virus attack - Επιθέσεις ιών
- Φυσικές καταστροφές
- Water or Flood damage - Ζημιά από νερό
- Fire or heat damage - Φωτιά ή καπνό
- Drive Platters with excessive bad sectors-Bad sectors
- Short-circuit - βραχυκύκλωμα
- Corrupted Master File Table - Κατεστραμμένα Master File Table
- Corrupted File Allocation Table - Απροσπέλαστα διαμερίσματα του δίσκου
 
Οποιαδήποτε και αν είναι η κατάσταση του σκληρού δίσκου σας, μπορούμε να ανακτήσουμε τα πολύτιμα για εσάς δεδομένα. Προσφέρουμε υψηλό ποσοστό ανάκτησης δεδομένων σε ελάχιστο χρόνο.
 
Αν λοιπόν ο σκληρός δίσκος δεν ανταποκρίνεται σωστά, έχει ασυνήθιστη - παράξενη συμπεριφορά ή κατά τη λειτουργία του ακούγονται ασυνήθιστοι θόρυβοι, τότε σταματήστε αμέσως τη λειτουργία του και να τον αποσυνδέσετε τον από την τροφοδοσία του ρεύματος. Επικοινωνήστε μαζί μας για μια δωρεάν διάγνωση του προβλήματος του δίσκου και για να επαναφέρουμε τα πάντα σε λειτουργική κατάσταση. Χαμογελάστε το EasyService είναι δίπλα σας.

Αίτηση Επισκεύης με ένα click
 • Πάντα:

  • Ποιοτικά
  • Αξιόπιστα
  • Υπεύθυνα
  • Με Σεβασμό στον Πελάτη
  • Δωρεάν Μεταφορικά
  • Δωρεάν 'Ελεγχος
  • Extra Έκπτωση για πολλαπλές επισκευές
  • Άμεση Επισκεύη με ραντεβού
  • Αυθεντικά (γνήσια) ανταλλακτικά


Ο IZI ΤΟ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΕΙ!!

Δωρεάν μεταφορικά από/σε όλη την Ελλάδα!!

Στην περίπτωση που συμφωνήσετε με το κόστος επισκευής και το EasyService προχωρήσει στην επισκευή της συσκευής σας, δεν χρεωνόσαστε καθόλου μεταφορικά...