☼ Είμαστε ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ - EasyService ☼

☼ Είμαστε ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ - EasyService ☼


Έχεις πρόβλημα με την συσκευή σου: Μην χαλιέσαι, μην ανησυχείς, μίλησε δωρεάν με εκπρόσωπο του EasyService συμπληρώνοντας τον αριθμό σας στο πάνω ή κάτω μέρος της σελίδας. Θέλουμε να είμαστε πάντα δίπλα σου και να ακούμε τις ανάγκες σου. Το προσωπικό του EasyService είναι πάντα έτοιμο να σε εξυπηρετήσει άμεσα σε οτιδήποτε αφορά τη συσκευή σου. Ο συνδυασμός της εξειδίκευσης των τεχνικών μας, με την τεράστια ποικιλία ανταλλακτικών - περιφερειακών - αξεσουάρ ( με τη συνεργασία του EasyBuyWorld ) και με το " state of the art " επισκευαστικό μας κέντρο μας κάνει να διακρινόμαστε σαν το καλύτερο και υπερσύγχρονο επισκευαστικό κέντρο.

Μην ξεχνάτε, το EasyService είναι πάντα δίπλα σας ( Που είμαστε; )για ότι και αν χρειαστείτε. Συμπληρώστε τον αριθμό σας, στo πάνω μέρος της σελίδας μας, για να σας καλέσουμε.

 

Μπορείτε φυσικά να μας καλέσετε και εσείς στο 210 3004040 ,  690 701 7649 , ή αφήστε μας μήνυμα στην εφαρμογή Viber στο  690 701 7649 - EasyService Support όποτε μας χρειαστείτε.

Keep Calm,... Call EasyService and Smile 

Συμπληρώστε το 10ψήφιο νούμερο του κινητού σας & θα σας καλέσουμε εμείς σε λίγα λεπτά.


Ο IZI ΤΟ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΕΙ!!

Δωρεάν μεταφορικά από/σε όλη την Ελλάδα!!

Στην περίπτωση που συμφωνήσετε με το κόστος επισκευής και το EasyService προχωρήσει στην επισκευή της συσκευής σας, δεν χρεωνόσαστε καθόλου μεταφορικά...